Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PISAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Pisan lentokentällä Auto Europelta

  Autonvuokraus Pisan lentokentältä on paras tapa varmistaa, että aloitat nauttimaan lomasta heti, kun astut ulos lentokoneesta, menettämättä hetkeäkään. Kiitos Auto Europen vahvoille suhteille johtavien autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti, voimme tarjota asiakkaillemme parhaat palvelut kilpailukykyisin hinnoin yli 24,000 eri kohteessa 180 maassa, myös Pisan lentokentällä. Olemme myös luoneet vahvoja asiakassuhteita kaikkien matkaajien kanssa tarjoamalla alan parasta palvelua, josta puhuvat puolestaan autonvuokrauksen asiakasarvostelut Pisasta. Tule katsomaan kuuluisaa Pisan kaltevaa tornia tyylillä myös vaikkapa luksusautolla!

  Lentokenttätiedot

  Pisa Airport (PSA)
  Virallinen nimi: Aeroporto Internazionale di Pisa. Tunnetaan myös nimellä Galileo Galilei Airport.
  Osoite: Piazzale D'Ascanio, 1, 56121 Pisa, Pisan provinssi, Italia
  Puhelin: +39 050 849 300
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Pisan kaupungissa, vain 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi 17 lentoyhtiötä, joita ovat suositut halpalentoyhtiöt - kuten EasyJet ja Ryanair - ja perinteiset lentoyhtiöit, kuten British Airways, Lufthansa, Air France ja Air Italia.

  Terminaalit

  Pisan lentokentällä on vain yksi terminaali. On tärkeää tietää, kuten monilla muilla Euroopan lentoasemilla, terminaali ei ole auki koko yön. Lentokenttä aukeaa klo 4.00 aamulla ja sulkeutuu viimeisen lennon saapuessa tai lähtiessä.

  Tulo- ja lähtöportit sijaitsevat terminaalin pohjakerroksessa, jossa voit myös löytää matkatavaroiden noutopisteen ja matkailuneuvonnan. Lentokentällä on kaksi check-in aluetta: Check-in A ja Check-in B. Check-A sijaitsee pääterminaalin pohjakerroksessa. Check-in B toisaalta löytyy terminaalin viereisessä uudessa rakennuksessa. Kaikkialta lentokentällä löytyy näytöt, joista voit tarkistaa oikean lähtöselvitysalueen ja lentosi portin. Tämä tieto alkaa näkymään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Pisan lentokentällä eivät sijaitse suoraan terminaalissa, mutta erillisessä autoterminaalissa. Tämä sijaitsee vain 500 metrin päässä terminaalista. Päästääkseen sinne sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko ottaa bussikuljetuksen (sijaitsee saapuvien alueen ulkopuolella), tai voit kävellä (vain 5 minuuttia jalkaisin).

  Muista aina tarkistaa varausvahvistuksestasi vuokraamosi nimi. Joskus asiakkaat virheellisesti suuntaavat suoraan Auto Europan toimistolle, uskoen sen olevan Auto Europe, mutta se ei aina ole vuokraamosi. Auto Europe ja Auto Europa ovat kaksi eri yritystä, joista ensimmäinen on kansainvälinen autonvuokrauksen välittäjä ja toinen italialainen autovuokraamo.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 23.59
  Europcar 8.00 - 23.59
  Thrifty 8.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Terminaalissa Pisan lentokentällä on useita ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, joissa voit käyttää aikaa odottaessasi lentoa. Jotkut näistä sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa, mutta useimmat niistä ovat pohjakerroksessa. Pohjakerroksesta löytyy myös ensiapuasema, lentoaseman poliisi ja valuutanvaihto.

  Jos etsit Internet-yhteyttä, ensimmäisestä kerroksesta löytyy DevItalia Internet-piste. Tämän lisäksi on olemassa myös kolme Internet-asemaa, yksi ensimmäisessä kerroksessa lähellä DevItalia Internet-pistettä ja kaksi alakerrassa (yksi lähellä saapuvien ja toinen lähtevien hallissa).

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Kaupunkiin ajaessasi sinun tarvitsee vain seurata opasteita, joissa lukee "Pisa Centro", ota Superstrada Firenze Pisa Livorno ja käänny vasemmalle Via Ponte Piglierille. Matka kestää noin 10 minuuttia autonvuokrauksella Pisan lentokentältä keskustaan. Jos haluat ajaa Firenzeen, sinun pitää ottaa Firenze Pisa Livorno moottoritie. Matka kestää 45 minuutista tuntiin liikenteestä riippuen. Lisätietoja ajo-ohjeista Italiassa löydät meidän kuljettajan oppaasta.

  Jos et nouda autoasi lentokentältä, mutta keskustasta, sinulla on mahdollisuus matkustaa kaupunkiin junalla tai bussilla. Jos matkustat bussilla, RED LAM linja, joka pysähtyy linja-autoterminaalissa aivan saapuvien aulan ulkopuolella, yhdistää lentokentän kaupunkiin. Voit ostaa tarvittavan lipun infopisteestä terminaalista tai automaatilta lähellä bussipysäkkiä.

  Jos haluat matkustaa junalla, suora kuljetus Pisan keskusasemalle lähtee puolen tunnin välein. Myös viisi junayhteyttä päivässä kulkee Firenzeen ja pysähtyy Pontederissa ja Empolissa.

  Pysäköinti

  Pisan lentokentällä on neljä pysäköintialuetta: West Car Park, monikerroksinen pysäköintihalli, lyhyen aikavälin pysäköintialue ja itäinen pitkän ajan pysäköintialue. Jos tarvitset pysäköidä vain muutamaksi tunniksi, oikea parkkipaikka on yhytaikainen pysäköintialue. Se sijaitsee suoraan lähtöhallin ulkopuolella ja jos pysäköit siellä enintään 15 minuuttiksi, sinun ei tarvitse maksaa. Jos pysäköit yli 15 minuuttiksi, voit maksaa pysäköinnin kahdella tavalla. Voit joko maksaa pysäköintialueen vastaanottolle, joka on avoinna klo 07.30 keskiyöhön joka päivä, tai voit käyttää automaattia, jotka toimivat 24/7. Koneet ottavat vastaan käteistä ja antava vaihtorahaa.

  Jos ajat vuokra-autolla Pisan lentokentältä kaupunkiin, on olemassa kaksi ilmaista liityntäpysäköintialuetta: Parcheggio Via Pietrasantina ja Parcheggio del Brennero. Nämä ovat kaikkein taloudellisin valinta, mitä tulee pysäköintiin Pisassa, mutta ne eivät ole ainoa vaihtoehto. On olemassa useita maksullisia parkkihalleja ympäri kaupunkia, joista suurin on Parcheggio di Piazza dei Miracoli. Katupysäköinti on yleensä maksullista ja pysäköintimaksut ovat yleensä korkeampia mitä lähempänä keskustaa olet. Maksulliset paikat ovat merkitty sinisillä viivoilla, kun taas valkoiset viivat tarkoittavat ilmaista pysäköintiä. Keltaiset viivat merkitsevät varattua parkkipaikkaa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Pisan lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Pisan lentokentästä

  Pisan kansainvälinen lentokenttä
  Piazzale D'ascanio,1
  56121, Pisa, Italia

  IATA koodi: PSA
  ICAO koodi: LIRP
  Wikipedian sivu
  LeveyLaste: 43.4102
  PituuLaste: 10.2333

  Yleistietoa: Pisan lentokenttä sijaitsee Pisassa Italiassa ja on tärkein lentokenttä Toscanassa.