Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT RUOTSISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ruotsin vuokra-autojen ajoneuvovalikoima

  Autonvuokraus Ruotsissa Auto Europen kanssa on erinomainen vaihtoehto tyydyttää uteliaisuuttasi ja ruveta matkaajaksi. Vähemmän tunnetut Skandinavian luonnon helmet odottavat matkailijoita ja autonvuokraus on varmasti paras tapa tehdä matkasta joustavan. Auto Europen yhteistyökumppaneita ovat kaikki suuret kansainväliset ja kotimaiset autovuokraamot, jotka antavat sinulle vain parhaimmat autot markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Jos mietit, millaisia vuokra-autoja on tarjolla Ruotsissa, tutustu alla olevaan oppaaseen.

  Vuokraa miniluokan auto Ruotsissa

  Miniluokan autonvuokrausErinomainen tapa kierrellä, jos et aio matkustaa pitkiä matkoja, on miniluokan autonvuokraus. Tämä on suosittu valinta pariskunnille, sillä miniluokan autot ovat melko pieniä ja eivät sovi yli kahdelle hengelle. Vaikka autoihin normaalisti mahtuu jopa neljä ihmistä ilman matkatavaroita, ne sopivat erinomaisesti kahdelle ja lyhyemmille matkoille kaupungissa. Tutustu Tukholmaan pienellä autolla tai käy Göteborgissa matkalla Skandinaviassa!
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Mitsubishi Mirage, Ford Fiesta, Chevy Aveo, Toyota Yaris, Fiat 500, Hyundai Accent ja monia muita.

  Vuokraa economy-luokan auto Ruotsissa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autot sopivat hyvin itsenäisille matkustajille tai pariskunnille, niitä löytyy eri malleja ja ovat kustannustehokas tapa kiertää maata. Säästä rahaa ja arvokasta loma-aikaasi economy-luokan autolla julkisen liikenteen sijasta. Hyvällä vuokra-autolla Ruotsissa sinun ei tarvitse huolehtia lomasi laatuajan suunnittelusta.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Renault Clio, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Kia Rio, Opel Corsa ja monia muita.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Ruotsissa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autonvuokraus Ruotsissa ilman korkeaa hintaa on fantastinen yhdistelmä polttoainetehokkuutta ja tilaa. Voit valita kombien tai hatchbackien väliltä autovuokraamojen ajoneuvovalikoimasta. Kompaktiluokan auto on erinomainen valinta, jos suunnittelet päiväretkiä Ruotsin maaseudulle tai viikonloppumatkoja missä tahansa Ruotsissa.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Renault Captur, Renault Megane Estate, Ford Focus, Kia Ceed, Volkswagen Golf, Toyota Auris Estate ja monia muita.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Ruotsissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autot ovat hyvä valinta loma- tai työmatkamatkoille ja sinulla on tarpeeksi tilaa jopa viidelle matkustajalle. Keskikokoluokan auton valitseminen takaa lisää tavaratilaa suuremmille matkalaukuille, eivätkä ne petä riippumatta matkasi tarkoituksesta Ruotsiin. Hyvin edullinen hinta kyseisille autoille on yksi syy, miksi ne vuokrataan nopeasti loppuun. Kiirehdi ja tee varaus ajoissa.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit:: Volkswagen Golf Estate, Volvo V40, Skoda Octavia Wagon, Audi A3, Skoda Yeti, Toyota Auris Wagon ja monia muita.

  Vuokraa perheauto Ruotsissa

  Perheauton vuokrausTarvitsetko enemmän tilaa suuremmalle määrälle matkatavaroita ja monelle matkustajalle? Perheautoluokan auto vastaa täydellisesti tarpeitasi lomalla Ruotsissa. Valitse lisävarusteita, kuten suksitelineitä, jos suunnittelet jännittävää talviurheilulomaa ja hyödynnä erillistä takakonttia, jalkatilaa ja luotettavaa suunnittelua, joka tekee pitkistä matkoista mukavampia.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Volkswagen Golf Estate, Volvo V40, Skoda Octavia Wagon, Audi A3, Skoda Yeti, Toyota Auris Wagon ja monia muita.

  Vuokraa luksusauto Ruotsissa

  Luksusauton vuokrausNauti lomastasi Ruotsissa täysillä Auto Europen luksusautolla. Se, mitä sinua odottaa, on äärimmäisen mukava ajokokemus suosituilla premium-luokan automerkeillä. Järjestä itsellesi erityinen lahja seuraavalla lomallasi Ruotsissa!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Audi A6 Estate, Volvo XC90, ja Ford Transit jopa 9:lle hengelle.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Ruotsissa

  SUV-auton vuokrausJos vierailet Ruotsissa perheen tai ystävien kanssa, voit hyötyä ylimääräisestä tilasta, jota tarjoavat maastoautot. Luotettavat ja kestävät SUV-luokan autot ovat erittäin suosittu valinta Ruotsissa, varsinkin jos olet matkalla maaseudulle karuun maastoon tai pidemmille kiertomatkoille. Tutustu Ruotsiin maastoautoilla ja varaa etukäteen, koska nämä autot vuokrataan loppuun nopeasti suuren kysynnän vuoksi.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Skoda Yeti 4x4, Volkswagen Tiguan, Mitsubishi Outlander, Volvo CX90, Nissan X-Trail 5+2 ja monia muita.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Ruotsissa

  Tila-auton vuokrausVie koko perhe ikimuistoiselle matkalle tila-autolla Ruotsissa. Halvempi kuin kahden tai kolmen auton vuokraaminen samanaikaisesti, tämä vaihtoehto on aina ollut varsin edullinen matkustaessa suuremman ihmisryhmän kanssa. Joihinkin tila-autoihin, jotka ovat osa valikoimaamme, mahtuu jopa kaksitoista henkilöä ja niissä on kaikki mukavuudet, jotka tekevät matkasta nautittavan.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford Transit, Volkswagen Sharan, Volkswagen Caravelle, Nissan Primastar, Nissan X-Trail, Opel Vivaro ja monia muita.
  Käytä varausjärjestelmäämme ja tee varaus kolmella helpolla vaiheella. Jos et vielä tiedä, minkä autoluokan haluat valita lomallesi Ruotsissa, älä epäröi ottaa yhteyttä Auto Europen varaustiimiin. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua valitsemaan parhaan auton tarpeitasi varten.