Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO SAN FRANCISCON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus San Franciscon lentokenttä

  Sama se oletko menossa työmatkalle San Franciscoon tai haluat vaeltaa Kalifornian rannikolla, autonvuokraus San Franciscon lentokentältä on paras tapa matkustaa. Auto Europe tekee yhteistyötä kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa, mikä tuo sinulle parhaan valinnan ajoneuvoja kilpailukykyisimmillä hinnoilla. Vuokra-autolla voit tehdä matkoja Sacramentoon ja ajaa etelään rannikkoa pitkin Los Angelesiin. Tutustu meidän vaihtoehtoihin ja tee unelmiesi matkasta ympäri Golden Gate-siltaa totta! Voit lukea muiden kokemuksia ja tutustua positiivisiin autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin San Franciscosta.

  Lentokenttätiedot

  San Francisco Airport (SFO)
  Virallinen nimi: San Francisco International Airport, kutsutaan myös sen IATA-koodilla, SFO.
  Osoite: 780 S Airport Blvd, San Francisco, CA 94128.
  Puhelin: +1 650 821 8211
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee San Francisossa Kalifornian osavaltiossa, noin 13 kilometriä etelään kaupungin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: SFO:n lentokentällä liikennöi lähes 50 lentoyhtiötä. Lentokenttä on yksi United Airlinesin keskuksista. Tällä hetkellä suoria lentojen Suomeen tarjoaa ainakin Finnair.

  Terminaalit

  Lentokenttä koostuu neljästä terminaalista, jotka on järjestetty vastapäivään. Lentokentällä on seitsemän asemahallia nimeltään A-G. Terminaaleissa 1, 2 ja 3 liikennöi kotimaan lennot, kun taas kansainvälinen terminaali liikennöi kansainvälistä lentoliikennettä ja osaa kotimaan lennoista.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot San Franciscon lentokentällä sijaitsevat Rental Car Center-alueella terminaalista länteen. AirTrain Blue Line tarjoaa 24/7 yhteyden Rental Car Center-alueelle lentokentältä. AirTrain on automaattinen kuljetus ja se pysähtyy jokaisessa terminaalissa. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat valmiina auton noutoa varten. Perehdy paikallisiin liikennesääntöihin USA:n kuljettajan oppaasta. Kumppanimme autonvuokraukselle San Franciscon lentokentällä ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, National, Hertz ja Thrifty. Kaikki toimistot ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on suuri valikoima ostos- ja ruokailumahdollisuuksia, josta löytyy kauppoja ja ravintoloita jokaiseen makuun ja kaikenikäisille. Yksi lentokentän kohokohdista on FSO museo noin 40 näyttelyillä vuosittain. Lentokentältä löytyy kylpyläkeskus, jooga- ja lukusaleja. Lapset voivat käyttää energiaansa Kids' Spots-keskuksessa ja vanhemmat matkustajat voivat rentoutua Berman Reflection-huoneessa. Pankkiautomaatit sijaitsevat hajallaan terminaaleissa. Eläinten rentoutushuoneet sijaitsevat kussakin terminaalissa. Ilmainen WiFi Internet-yhteys löytyy kaikissa terminaalirakennuksissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  On olemassa kaksi pääreittiä saapua lentokentälle San Franciscon keskustasta. Nopeampi niistä on 101 reitti, ja hieman hitaampi on Interstate 280 Travellers. Matkustajat ilman autoa on otettu hyvin huomioon, sillä BART (paikallinen rautatieyhtiö) tarjoaa nopean ja helpon reitin lentokentälle San Franciscosta, East Baysta ja San Mateon läänistä. BART asema sijaitsee lähtevien lentojen tasolla ulkomaanterminaalissa. Ilmainen AirTrain yhdistää kaikki terminaalit BART asemalle. 24/7 bussiyhteyden lentokentällä hoitaa SamTrans. Bussit lähtevät San Franciscosta ja San Mateon läänistä ja pysähtyvät kussakin terminaalissa ja autovuokraamokeskuksessa.

  Pysäköinti

  SFO tarjoaa eri pysäköintimahdollisuuksi, riippuen oleskelun ajasta. Lyhyen ajan pysäköintialue löytyy suoraan terminaalin edestä. Jos pysäköit koko päiväksi tai useammaksi tunniksi, sitä varten löytyy parkkialue hiukan kauempana ulkomaanterminaalissa. Pitkäaiakisen pysäköinnin tarjoaa erillinen parkkialue lentokentän ulkopuolelle, josta pääset lentokentälle ilmaisella bussikuljetuksella.

  Pysäköinti kadulla San Franciscossa on maksullista maanantaista sunnuntaihin klo 9.00 - 18.00 välillä. Pysäköintimittareissa voi maksaa käteisellä ja luottokortilla. Useimmissa paikoissa pysäköinti on rajoitettu kahteen tuntiin. Kiinnitä huomiota aikarajoituksiin ja rajoitettuihin alueisiin. Ympäri kaupunkia löytyy myös useita julkisia autotalleja.

  Käytännöllisiä linkkejä

  San Franciscon lentokentän kotisivut


  Lisätietoa San Franciscon lentokentästä

  San Franciscon kansainvälinen lentokenttä
  780 S Airport Blvd
  94128, San Francisco, Yhdysvallat

  IATA koodi: SFO
  ICAO koodi: KSFO
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 37.6152.4644
  Pituusaste: -122.39

  Yleistietoa: San Franciscon kansaincälinen lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä etelään keskustasta.