Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO SEVILLAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Sevilla lentokenttä - Varaa ja säästä

  Oranssit kukat, sitruunat, flamencoa ja härkätaistelut ovat olennainen osa Andalusiaa ja niin ovat myös rakkaassa kaupungissa Sevillassa. Autonvuokrauksella Sevillan San Pablon lentokentältä voit aloittaa loistavan kiertomatkan Andalusiassa ja tutkia luonnon kauneutta ja sen historiaa vapaasti ja joustavasti. Jos etsit erinomaista hintaa autonvuokraukselle, olet oikeassa osoitteessa! Meidän pitkä kokemus ja meidän lyömättömät hinnat Auto Europella aina osoittautuvat parhaimmiksi markkinoilla.

  Lentokenttätiedot

  Sevilla Airport (SVQ)
  Virallinen nimi: Aeropuerto de Sevilla-San Pablo.
  Osoite: A-4, Km. 532, 41020 Sevilla, Espanja
  Puhelin: +34 954 44 9000
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 10 km luoteeseen Sevillan kaupungista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Monet lentoyhtiöt yhdistävät Sevillan lentokentän muihin Euroopan kohteisiin. Lentoja löytyy halpalentoyhtiöiltä sekä suurimmilta yhtiöiltä. Sevillaan lentää myös monia sesonkilentoja.

  Terminaalit

  Lentoaseman nykyinen ulkonäkö on osa suurta kehitystyötä, joka tapahtui vuoden 1992 maailmankuulujen näyttelyarkkitehtien ansiosta, ketkä ovat suunnitelleet sen edustamaan sevillalaista kulttuuria, joissa on puutarha, appelsiinipuita ja palmuja sekä kaaria, jotka antavat loistoa rakennuksen tunteelle. Terminaalissa on kaksi kerrosta. Pohjakerroksesta löytyy saapuvat lennot, passintarkastus, matkatavaroiden nouto ja tulli, kun taas ylemmästä kerroksesta löytyy lähtevät lennot, lähtöselvitysaulat, turvatarkastus, passintarkastus ja lähtöportit.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Sevillan lentokentältä löytyvät pohjakerroksesta.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Atesa 07.00 - 24.00
  Avis 07.00 - 24.00
  Budget 07.00 - 24.00
  Hertz 7.00 - 24.00
  Sixt 6.30 - 23.30

  Lentokenttäpalvelut

  Sevillan lentokenttä tarjoaa kävijöilleen monia vaihtoehtoja syödä ja juoda. Suurempien ravintoloiden lisäksi lentokentältä löytyy myös piempiä, jotka tarjoavat voileipiä valmistettu paikallisista tuotteista, tapaksia tai leivonnaisia ja laajan valikoima kuumia ja kylmiä juomia. Jos haluat täydentää varastoasi ennen lähtöä Espanjan leikkeleillä Sevillasta, tiedät, että kyseisiä herkkuja löytyy lentokentällä. Verovapaat kaupat, mukaan lukien muotituotteet, ruokaa, juomaa ja kosmetiikkaa löytyy myöskin terminaalista. Lopuksi terminaalirakennus on varustettu pankkiautomaateilla ja apteekkilla.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Sevilla lentokenttä sijaitsee melko kätevällä paikalla, se on yhdistetty keskustaan (Plaza de Armas, Santa Justa rautatieasema) EA bussilinjalla. Matka kestää noin 20 minuuttia. Autolla voit ajaa A-4-moottoritietä pitkin, joka yhdistää Sevillan Madridiin. Autonvuokrauksella Sevillan lentokentällä voit päästä keskustaan vain 15 minuutissa. Jos haluat vieläkin enemmän aurinkoa ja merta, mene etelään kohti viehättävä Cadizin kaupunkia. Historiallinen Cordoban keskusta, UNESCOn maailmanperintökohde vuodesta 1994, on vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä lentokentältä. Jos haluat oppia lisää käytännesäännöistä Espanjassa, voit tutkia kuljettajan opastamme.

  Pysäköinti

  Lentokentällä on 1822 autopaikkaa, jotka on jaettu pitkäaikaiseen pysäköintiin, VIP pysäköintiin ja express on suunniteltu vain matkustajien noutoa tai pois pudotusta varten.

  Sevillassa paras aika löytää parkkipaikka kadulla on tietenkin aikaisin aamulla tai illalla kahdeksan jälkeen. Pysäköinti on kadulla maksullista ja rajoitettu alueesta riippuen. Kuten muissaikn turistikaupungeissa, voi olla varsin vaikeaa löytää pysäköintipaikka kaupungin keskustassa. Käytä mielummin julkisia pysäköintialueita, joita on hajallaan ympäri kaupunkia ja jotka tarjoavat rajoittamattomat pysäköintimahdollisuudet halvemmalla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Sevilla Airport kotisivut


  Lisätietoa Sevillan lentokentästä

  Sevillan lentokenttä
  A-4, Km. 532
  41020, Sevilla, Espanja

  IATA koodi: SVQ
  ICAO koodi: LEZL
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 37.4202
  Pituusaste: 5.8931

  Yleistietoa: Sevillan San Pablo lentokenttä on 8 km päässä keskustasta. Se palvelee yli 45 kohdetta Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.