Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO STANSTEDIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lontoon Stansted lentokenttä

  Lontoon Stanstedin lentokenttä sijaitsee 48 km koilliseen Lontoon keskustassa, joten se on ihanteellinen paikka noutaa vuokra-auto, varsinkin jos aijot matkustaa Lontoon ulkopuolelle. Auto Europe tarjoaa laadukasta autonvuokrauspalvelua kilpailukykyiseen hintaan ja parhaalla asiakaspalvelulla. Hyödynnä hyviä tarjouksia Iso-Britanniassa ja lähde tutkimaan tämän historiallisen maan pääkauupunkia, tai lähde kiertomatkalle ympäri Englantia vaikkapa Manchesteriin asti tai kiertomatkalle Norfolkin rannikolle. Meidän autovalikoima autonvuokraukselle Stanstedin lentokentällä vaihtelee perusmalleista luksusautoihin riippuen matkasi tarpeista. Lue, mitä autonvuokrauksen asiakasarvostelut Lontoosta sanovat Auto Europen palvelusta ja tarjonnasta.

  Lentokenttätiedot

  Lontoo Stansted Airport (STN)
  Osoite: Enterprise House, Bassingbourn Rd, Stansted, Essex CM24 1QW
  Puhelin: +44 844 335 1803
  Sijanti: Sijaitsee noin 48 kilometriä koilliseen Lontoosta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokenttä isännöi suurimpia Euroopan halpalentoyhtiöitä, joista suurin on Ryanair, joka liikennöi yli 100 eri kohteeseen.

  Terminaalit

  Terminaali on jaettu 3 pitkulaiseen lähtöselvitysalueeseen, jossa portit sijaitsevat. Lähtöselvitykselle 1 ja 2 pääset päärakennuksesta Transit System-linjaa pitkin, joka vie matkustajat lähtevien ja saapuvien saliin päärakennuksessa. Lähtöselvitys 2 on yhdistetty terminaaliin kävelytiellä, kuten myös lähtöselvitys 3, jota ei palvele Transit System-linja.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Lentokentällä on 9 autovuokraamoa, jotka löytyvät kansainvälisessä tuloaulassa World Duty Free kauppaa vastapäätä. Nouda auto autovuokraamosta Stanstedin lentokentältä ja nauti matkasta Lontoossa heti lomasi alussa!

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe 6.30 - 23.59
  la-su 6.30 - 23.00
  Budget 6.00 - 23.30
  Europcar 6.00 - 1.00
  Hertz 6.00 - 23.30
  National 6.00 - 1.00
  Thrifty 7.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Ympäri lentokenttää löytyy 60 kauppaa, baareja, ravintoloita, kahviloita ja oleskelutiloja. Ei ole väliä mitä etsit, kaupat ja vähittäiskauppiaat kuten Accessorize, Swarovski, The Body Shop, Mulberry tai World of Whiskies tarjoavat laajan valikoiman hienoja verovapaita lahjoja perheelle, ystäville tai itsellesi.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  London Stansted sijaitsee aivan M11-moottoritien vieressä - käytä liittymään 8a jos tulet Lontoon suunnasta tai liittymää 8 Cambridgen puolelta, ja seuraa sitten kylttejä lentokentälle.

  Stanstediin pääsee myös erittäin helposti junalla tai linja-autolla. Stansted Express kulkee 15 minuutin välein ja on ehdottomasti nopein tapa liikkua - se vie Lontoosta Liverpool Streetiltä suoraan lentokentälle 47 minuutissa. Toinen tavallinen ja edullinen tapa päästä Stanstediin on bussi. Ne kulkevat kaupungin keskeisiltä kohteilta, kuten Liverpool Street, Victoria, Stratford ja Baker Street.

  Pysäköinti

  Pysäköinti on saatavilla autonvuokraukselle Lontoon Stanstedin lentokentällä mille tahansa ajalle. Lyhytaikainen pysäköinti on vain lyhyen kävelymatkan päässä terminaalista, pitkäaikainen pysäköinti sijaitsee noin 10 minuutin bussikuljetuksen päässä terminaalista. Kaikilla parkkipaikoilla partioi Park Mark.

  Jos haluat tutustua Lontooseen autolla, suunnitella hyvissä ajoin, sillä parkkipaikan löytäminen tässä kiireisessä kaupungissa voi olla haastavaa. Jos maksat Lontoon ruuhkamaksualueen maksun etukäteen, voit ajaa määritellyn maksuvyöhykkeen sisällä ja poistua niin monta kertaa kuin haluat tiettynä päivänä. Muista tarkistaa parkkipaikat määränpäässäsi.

  Onneksi on olemassa lukuisia pysäköintialueita Lontoossa. National Car Parks (NPC) omistaa noin 100 pysäköintialuetta, joihin kuuluu myös pieni määrä vammaisparkkipaikkoja. Q-Park on hyvä vaihtoehto. Varaa etukäteen ja säästää jopa 20% normaalista pysäköintimaksusta. Q-Park tarjoaa turvallisen sisäänkäynnin, asiakas-WC:n ja lastenrattaiden vuokrauksen. Hyvä tietää matkalla Lontoossa: Täältä on myös saatavilla ilmaisia sateenvarjoja.

  Pysäköintiä on rajoitettu klo 08.30 - 18.30 aikana maanantaista lauantaihin. Lue huolellisesti lisää kylteistä. Voit lukea Parkopedian verkkosivuilla lisätietoja maksullisista parkkipaikoista. Jos auto ei ole pysäköity paikallisten rajoituksien mukaisesti, sinulle tulee maksettavaksi rangaistusmaksu (PCN).

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lontoo Stansted lentokentän kotisivut