Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO STUTTGARTIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Stuttgartin lentokentällä

  Stuttgartin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Stuttgartista, joka on Baden-Württembergin osavaltion pääkaupunki. Se rakennettiin vuonna 1939 ja on kuudenneksi vilkkain Saksan lentokenttä, jonka kautta kulkee yli 10 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokenttä on Eurowingsin tärkeä keskus ja tarjoaa lentoja useisiin Euroopan kaupunkeihin ja lomakohteisiin, sekä Atlantin yli. Auto Europe pyrkii tarjoamaan palveluitaan asiakkaille kaikkialla, missä mahdollista. Autonvuokraus Stuttgartin lentokentällä on nyt saatavilla laajan yhteistyöverkoston ansiosta. Pikkuautoista suurempiin perheautoihin, nelivetoihin ja jopa avoautoihin - kauttamme löytyy ajoneuvoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Vertaile hintoja ja varaa helposti verkossa! Lue asiakkaidemme kirjoittamia autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Stuttgartista.

  Stuttgartin kaupunkia on usein pidetty yhtenä Saksan eloisimmista kaupungeista. Kaupungissa on laaja valikoima ravintoloita, museoita ja useita tapahtumia ympäri vuoden. Yksi tunnetuimmista tapahtumista on joulumarkkinat kaupungin keskustassa marras-joulukuun aikana, joka houkuttelee vieraita ympäri maata ja ulkomailta. Stuttgartista löytyy useita hyviä viinitiloja, maalaismaisia linnoja ja järviä, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Tutustu lähellä oleviin nähtävyyksiin ja koke kaupungin parhaimmat menomestat. Jos sinulla on enemmän aikaa, kannattaa käydä Schwarzwaldin metsässä tutkimassa upeaa luontoa, tai vastapainoksi Münchenin kautta Alpeille upeilla näköaloilla. Autonvuokraus Stuttgartin lentokentältä auttaa hyödyntämään aikaasi mahdollisimman monipuolisesti.

  Lentokenttätiedot

  Stuttgart Airport (STR)
  Virallinen nimi: Stuttgart Airport.
  Osoite: Flughafenstrasse 32, 70629 Stuttgart, Saksa.
  Puhelin: +49 711 9480
  Sijanti: Stuttgartin lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä kaupungista etelään.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Tärkeimpiä lentoyhtiöitä lentokentällä ovat British Airways, Condor, Delta Air Lines, Easyjet, Eurowings, Finnair, KLM, Lufthansa, Ryanair, SAS ja TUI fly.

  Terminaalit

  Stuttgartin lentokenttä koostuu neljästä matkustajaterminaalista, joilla on erilliset lähtöselvitysmahdollisuuudet ja sisäänkäynnit. Ne ovat silti suoraan yhteydessä toisiinsa ja jakavat yhden lähtöporttialueen, jossa on kahdeksan ilmasiltaa, sekä useita linja-autoasemia. Terminaali 1 on pääasiassa Lufthansan käytössä ja terminaali 4 on hiukan erillään oleva rakennus, joka on kuitenkin kytketty toisiin terminaaleihin. Täällä liikennöivät lähinnä vain kausilennot.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamoilta Stuttgartin lentokentällä löytyy työpöytä yhdessä neljästä terminaaleista. Kun saavut noutamaan autoa, sinulle kerrotaan paikan päällä, minne auto on palautettava. Jos haluat palauttaa auton virka-ajan ulkopuolella, ota yhteyttä Auto Europeen ja voimme tarkistaa sinulle kaikki mahdollisuudet ja maksut.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo Ma-la 7.00 - 23.30
  su 8.00 - 23.00
  Avis Ma-la 7.00 - 23.00
  su 8.00 - 23.00
  Budget Ma-la 7.00 - 23.00
  su 8.00 - 23.00
  Dollar Ma-pe 7.00 - 23.00
  la 7.00 - 23.00
  su 8.00 - 23.00
  Enterprice Ma-pe 7.00 - 23.30
  la 7.00 - 23.00
  su 8.00 - 23.00
  Europcar Ma-pe 8.00 - 20.00
  la 7.00 - 22.00
  su 8.00 - 23.00
  National Ma-la 7.00 - 23.00
  su 8.00 - 23.00
  Hertz Ma-pe 7.00 - 23.00
  la 9.00 - 21.00
  su 8.00 - 23.00
  Thrifty Ma-pe 7.00 - 23.00
  la 9.00 - 21.00
  su 8.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentältä löytyy noin 10 000 neliömetriä kauppa- ja ruokailutilaa. Terminaalissa on useita ravintoloita, baareja ja ruokapaikkoja. Sinulla on mahdollisuus nauttia sekä paikallisia ruokia, että kansainvälisen keittiön antimia, esimerkiksi Italiasta tai Aasiasta. Voit tehdä ostoksia tax free myymälöissä, ruokakaupassa ja monissa muoti-, elektroniikka- ja sanomalehtiliikkeissä. Internet on saatavilla yhden tunnin verran ilmaiseksi kaikille matkustajille, mikä on käytettävissä ympäri lentokenttää. Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja eri pankeilta ja lukuisia matkatoimistoja, joissa voit suunnitella matkaasi. Voit hemmotella itseäsi kauneushoidoilla ennen matkaa tai viedä lapsesi leikkipaikalle pitämään hauskaa. Lisämaksua vastaan pääset VIP-tiloihin, jotka tarjoavat hieman enemmän mukavuutta kuin tavalliset odotusalueet.

  Kuljetus

  Helpoin tapa päästä kaupunkiin lentokentältä on autolla A8-moottoritietä pitkin. Taajamajunat S2 tai S3 kulkevat suoraan lentokentältä kaupungin keskustaan ja juna saapuu terminaalin eteen. Matka kestää 27 minuuttia rautatieasemalle ja junat liikennöivät 20 - 30 minuutin välein. Lippuja voi ostaa lentokentällä löytyvistä automaateista. Lentokentän terminaalin 4 vierestä löytyy bussipysäkki. Bussipysäkiltä liikennöi busseja 30 minuutin välein kaupunkiin ja muutamia kaukoliikenteen busseja Frankfurtiin tai jopa Ranskaan asti. Kaupungin linja-autoasema toimii myös kansainvälisen ja kaukoliikenteen linja-autojen keskuksena. Rakennuksen vastapäätä löytyy taksiasema, josta löytyy sekä kaupunkitakseja, että yksityisiä takseja. Tutustu halutessasi Saksan kuljettajan oppaaseen lisätietoja varten liikenteestä.

  Pysäköintivinkit

  Lentokenttä tarjoaa pysäköintitilaa terminaalin lähellä sekä lähellä olevissa pysäköintihalleissa. Lentoaseman verkkosivustolla on mahdollista varata pysäköintipaikkoja etukäteen. Kaupungista löytyy tarpeeksi pysäköintitilaa, mutta se ei aina ole edullista. Itse keskustasta hyvän sään aikana tai viikonloppuisin voi olla vaikea löytää paikkaa ja pysäköinti on kaduilla mahdollista vain tuninksi. Keskustasta löytyy myös muutamia parkkihalleja kauppakeskuksien luona, jossa hinta on hiukan alhaisempi ja voit pysäköidä pidemmäksi ajaksi kerralla. Paras vaihtoehto on joko pysäköidä keskustan ulkopuolelle edullisemmin tai juna-asemien edustalla oleville P+R parkkipaikoille. Täältä voit kätevästi matkustaa kaupunkiin julkisilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Stuttgartin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Stuttgartin lentokentästä

  Stuttgartin lentokenttä
  Flughafenstraße 32
  70629, Stuttgart, Saksa

  IATA Code: STR
  ICAO Code: EDDS
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 48.4124
  Pituusaste: 9.1319

  Yleistietoa: Stuttgartin lentokenttä sijaitsee Saksan Baden-Württembergin osavaltiossa, noin 13 kilometrin päässä keskustasta.