Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TALLINNAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tallinna lentokenttä - Varaa ja säästä

  Autonvuokrauksella Tallinnan lentokentältä voit tutustua Viron pääkaupunkiin ja Itämeren rannikkoon omaan tahtiin ja edulliseen hintaan. Suosittelemme myös muutaman päivän retkeä autolla Latviaan ja Liettuaan, ketkä etsivät kauniita rantoja. Auto Europen pitkällä kokemuksella ja yhteistyöllä kansainvälisten ja paikallisten autonvuokraamojen kanssa olet aina hyvissä käsissä ja voit valita suuresta autovalikoimasta ajoneuvoja ja löytää täydellisen auton. Älä päröi ja varaa tämän kauniin vanhanajan kaupungin lentokentältä!

  Lentokenttätiedot

  Tallinn Airport (TLL)
  Virallinen nimi: Tallinn Airport tai Lennart Meri Tallinn Airport.
  Osoite: Vana-Tartu Maantee 101, 11101 Tallinna, Viro.
  Puhelin: +372 605 8888
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 5 km kaakkoon Tallinnan keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Useat suuret lentoyhtiöt ja halpalentoyhtiöt ovat edustettuina lentoasemalla, mukaan lukien Aegan, airBaltic, easyJet, Finnair, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, SAS, Turkish Airlines ja Vueling.

  Terminaalit

  Tallinnan lentokentällä on vain yksi terminaali, lähtevät lennot löytyvät rakennuksen itäosassa ja saapuvat lennot matkatavaroiden noutoalueen kanssa läntisessä osassa. Lisääntyneen matkustajamäärän takia on suunnitteilla toinenkin terminaali, josta tulee lähinnä halpalentoyhtiöiden terminaali.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Tallinnan lentokentällä sijaitsevat kätevästi pohjakerroksessa (0) lentokentän sisällä. Nouda ja palauta vuokra-auto omalle parkkipaikalle, joka sijaitsee terminaalirakennuksen lähellä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Addcar 24.00 - 00.59 ja 5.30 - 24.00
  Interrent 9.00 - 18.00
  Keddy Auki koko päivän
  Nucar Auki koko päivän
  Primerent Auki koko päivän

  Lentokenttäpalvelut

  Tallinnan lentokentällä on monipuolinen valikoima ravintoloita, pikaruokapaikkoja, kahviloita ja baareja, joissa voit rentoutua ja syödä ennen liikkeellelähtöä, etsitpä sitten nopeaa välipalaa tai kunnon ateriaa. Löydät myös laajan valikoiman putiikkeja ja kauppoja, jotka myyvät kaikkea verovapaista tuotteista matkamuistoihin, muotiin ja kirjoihin ja aikakauslehtiin. Lentokentällä on myös apteekki, valuutanvaihtoa, pankkiautomaatit, ilmainen wifi, tupakkointitilat, sekä kokoushuoneita ja kirjasto.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos teet autonvuokrauksen Tallinnan lentokentällä, Tallinnan keskustasta vain vain 10 minuutin ajomatkan päässä Route 2 kautta. Voit käyttää julkista liikennettä keskustaan, pääset sinne bussipysäkiltä, joka sijaitsee terminaalissa lyhyen kävelymatkan päässä. Linja 2 yhdistää sinut Tallinnan keskustaan, mutta linja 65 vie Lasnamäen kaupunginosasaan Tallinnasta itään. Jopa jotkut kaukoliikenteen bussit pysähtyvät lentokentällä. Heille, ketkä haluavat ottaa taksin lentokentältä, virallinen taksiyritys löytyy terminaalin ulkopuolelta.

  Pysäköinti

  Tallinnan lentokentällä voit laittaa autosi pitkä- tai lyhytaikaiseen pysäköintiin. Heille, ketkä ovat vain menossa noutamaan tai pudottamaan pois matkustajia, on olemassa myös niin sanottuja Kiss & Fly pysäköintipaikkoja aivan terminaalin edessä. Tässä voit pysäköidä maksutta 15 minuuttia.

  Pysäköinti keskustassa on saatavilla katupysäköintinä, parkkihalleissa ja julkisilla pysäköintialueilla. Katupysäköinnissä käytetään kaupungin aluejärjestelmää, jossa vanhankaupungin ja keskustan alueet ovat kalleimpia. Molempia vyöhykkeitä ympäröi sisempi taajama. Tällä pysäköintimaksuja sovelletaan 24 tuntia vuorokaudessa, lukuunottamatta keskustan aluetta, jossaa katupysäköinti on ilmaista pyhäpäivinä ja sunnuntaisin. Liput voi ostaa lippuautomaateista. Lisätietoja liikennessäännöistä saat Viron kuljettajan oppaasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Tallinna Airport kotisivut


  Lisätietoa Tallinnan lentokentästä

  Tallinnan lentokenttä
  Vana-Tartu Maantee 101
  11101, Tallinna, Viro

  IATA koodi: TLL
  ICAO koodi: EETN
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 59.4163
  Pituusaste: 24.7991

  Yleistietoa: Tallinnan lentokenttää virallisesti kutsutaan nimellä Lennart Meri Tallinnan lentokenttä ja se on Viron suurin lentokenttä noin 2,2 miljoonalla matkustajalla vuodessa. Lentokenttä sijaitsee 5 km lounaaseen Tallinnan keskustasta ja on erittäin helposti saavutettavissa autolla ja julkisella liikenteellä.