Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO TALLINNA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tallinna - Varaa ja säästä

  Kun teet autonvuokrauksen Tallinnassa, Virossa, voit olla varma, että sinulla on erinomaista palvelua ja parhaat hinnat. Auto Europe tekee yhteistyötä alan johtavien autovuokraamojen kanssa ja voimme siten tarjota autonvuokrausta yli 24,000 kohteessa ympäri maailmaa. Vuokraa autosi Tallinnan lentokentällä, satamassa tai keskustassa ja tutustu tähän vanhaan pääkaupunkiin ja sen historiaan omaan tahtiisi. Suomenlahdella sijaitseva kaupunki, vain noin 70 kilometrin päässä Helsingistä, tarjoaa upean rantaviivan, upean vanhankaupungin, edullisia ostoksia ja mukavia rentoutumiskohteita!

  Liikenne

  Viron pääkaupungissa Tallinnassa on helppo kiertää autolla. Tärkeimmät tiet ovat hyvässä kunnossa, kun taas pienemmät maaseututiet voi olla hieman pölyisiä, koska niistä ei aina pidetä huolta. Ajotyyli Virossa voi olla hiukan holtitonta, eikä täysin sääntöjen mukaista, kuten Suomessa. Teiden varsilla on paljon huoltoasemia. Autonvuokrauksella Tallinnassa voit kokea paljon enemmän, kuin vain kaupunkia. Aja pitkin rannikkoa ja käy pienemmissä kaupungeissa ja kylissä. Muista, että ajaessa voit puhua puhelimessa vain hands-free laitteella. Kaupungissa on useita raitovaunuja ja raitiovaunun pysähtyessä pysäkille, myös sinun on pysähdyttävä raitiovaunun taakse. Lisätietoa liikennesäännöistä saat meidän Viron kuljettajan oppaasta.

  Pysäköinti

  Kaupungin keskustassa ja vanhassakaupungissa löydät vain maksullisia pysäköintipaikkoja ja maksuja sovelletaan joka päivä kellon ympäri. Pysäköintimaksut eivät ole suuria ja joillakin kaupungin alueilla pysäköinti sunnuntaisin on maksutonta. Pysäköinnistä voi maksaa käteisellä maksuautomaateissa. Älä koskaan pysäköi kadulle yöaikaan - valitse melko turvallinen ja valvottu pysäköintihalli. Monet hotellit tarjoavat ilmaista pysäköintiä sen asukkaille.

  Maantieteelliset tiedot

  Noin 40,0000 asukkaan Tallinna on Viron pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Suomenlahdella ja juontaa juurensa jo 1200-luvulta. Vanha osa kaupunkia lisättiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1997. Tallinnan kaupungissa on suuri Ülemiste-järvi, joka toimittaa kaupunkiin juomavettä. Kaupungin läpi kulkee kalkkikiven rantakallio ja kaupungin korkein kohta on 64 metriä merenpinnan yläpuolella. Ilmasto Tallinnassa ja muissa Viron kaupungeissa muistuttaa osittain Suomen rantakaupunkien ilmastoa, mutta on hieman viileämpi kesällä.

  Lentokenttä

  Tallinnan lentokenttä on Viron suurin lentokenttä ja myös Nordica lentoyhtiön kotikenttä, sekä airBaltic ja LOT Polish Airlines lentoyhtiöiden toinen kotikenttä. Lentokenttä sijaitsee noin 5 km päässä Tallinnan keskustasta ja se tunnettiin aiemmin nimellä Ülemiste Airport. Useimmat autovuokraamot Tallinnan lentokentällä löytyvät terminaalista.

  Tallinn Airport (TLL)
  Osoite: Vana-Tartu Maantee 101, 11101 Tallinn, Viro
  Puhelin: +372 605 8888
  Nettisivut: www.tallinn-airport.ee

  Julkinen liikenne

  Tallinnassa voit ajaa linja-autoilla, johdinautoilla ja raitiovaunuilla. Voit ladata muovisen kortin, jota voit käyttää matkustettaessa julkisilla liikennevälineillä. Voit silti ostaa kertalipun suoraan kuljettajalta, mutta varmista, että sinulla on oikea määrä rahaa. Tallinnan asukkaille julkinen liikenne on ilmaista! Tallinnan rautatieasemaa kutsutaan Baltian rautatieasemaksi ja se sijaitsee lähellä merta. Täältä voit matkustaa junalla muihin kaupunkeihin Virossa, kuten Tartuun, tai matkusta naapurimaihin, kuten Latviaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Tallinna