Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TAMPEREEN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tampereen lentokenttä

  Tampereen sijainti lukuisien järvien ja jokien ympäröimänä saa vieraakseen lukemattoman määrän matkailijoita ympäri maailmaa. Tampereelle voit matkustaa nopeasti lentokoneella ja noutaa autonvuokraus Tampereen lentokentältä yhteistyökumppaneiltamme. Omalla autolla voit huoletta matkustaa Tampereen alueen ympärillä, käydä Näsinneulassa, useissa puistoissa Näsijärven rannalla tai ihastella lukuisia paikallisia pikkukyliä ja niiden historiaa. Omalla autolla voit vaivatta lähteä pidemmälle matkalle esimerkiksi Vaasaan Pohjanmerelle tai Turkuun ja sen suureen saaristoon. Auto Europe pystyy tarjoamaan lukuisia eri autovaihtoehtoja ja korkeatasoista asiakaspalvelua. Vuokraa netistä pikemmiten ja aloita kotimaan lomasi Tampereella! Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Tampereelta, jotta saat käsityksen siitä, mitä aiemmat asiakkaat ovat kokeneet vuokrauksensa aikana.

  Lentokenttätiedot

  Tampere Airport (TMP)
  Virallinen nimi: Tampere Airport, Tampere-Pirkkala lentoasema
  Osoite: Tornikaari 50, 33960 Pirkkala
  Puhelin: 020 708 5521
  Sijanti: Tampereen keskustaan on matkaa noin 13 kilometriä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Finnair, SAS, Air Berlin, British Airways, Lufthansa, Flybe ja Ryanair. Ryanair lentää eri kohteisiin ympäri vuoden ja kausittain.

  Terminaalit

  Tampereen lentokentällä on kaksi terminaalia, joista vanha terminaali on halpalentoyhtiöille. Terminaalista 1 löytyy Finnair ja SAS.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Tampereen lentokentällä löytyvät terminaalissa 1 saapuvien matkustajien aulassa. Vuokra-autojen parkkipaikat löytyvät P1 pysäköintialueella.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe 8.00 - 22.30
  su 13.00 - 22.30
  Budget Ma-pe 8.00 - 22.30
  la 9.00 - 21.00
  su 13.00 - 22.30
  Europcar 7.00 - 22.00
  Firent Ma-pe 6.30 - 21.00
  la 8.00 - 21.00
  su 9.00 - 21.00
  Hertz Ma-pe 6.00 - 23.00
  la-su 9.00 - 23.00
  Sixt 7.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Molemmissa terminaaleissa on kahvilapalveluita ja lounasta tarjoillaan 1. terminaalissa. Muita palveluita lentokentällä ovat pankkiautomaatti ja postilaatikko (T1), lastenhoitopöytä, ilmainen wifi-yhteys ja kokoustilat maksimissaan 15 henkilölle. Voit varata kokoustilat Finavian neuvonnasta.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Tampereen alueen takseja voit löytää molempien terminaalien luona taksitolpilla lentoliikenteen mukaan. Terminaali 1:ssä on taksipuhelin, jota voit käyttää taksin tilausta varten. Lentokentän ja Tampereen keskustan välillä liikennöi Tampereen joukkoliikenteen linja numero 1. Ryanairin bussi kulkee Tampereen rautatieaseman ja lentokentän välillä. Aikataulut löydät Tokeen liikenteen kotisivuilta. Autonvuokraus Tampereen lentokentän lisäksi on saatavalla myös keskustassa. Muita bussiyhteyksiä ja niiden aikatauluja voit hakea Matkahuollon sivuilta. Tampereelta kulkee myös junia ympäri Suomea ja pääset esimerkiksi Helsinkiin alle kahdessa tunnissa.

  Pysäköinti

  Terminaalin edustalla on kolme parkkialuetta. Alle 20 minuutin pysäköinti on maksuton ja parkkialueilta löytyy myös muutama maksullinen lämpöpaikka. P1 ja P2 alueilla löytyy invapaikkoja, mutta voit pysäköidä myös mille tahansa muulle paikalle ilmaiseksi invapassilla ja ilmaisen lipukkeen saat Finavian infopisteestä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Tampereen lentokentän kotisivut