Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO TORINON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Torinon lentokentällä edullisesti

  Torinon lentokenttä, italiaksi Caselle Aeroporto Internazionale di Torino, sijaitsee 16 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentokenttä avattiin 1950-luvulla toisen maailmansodan lentotukikohdalle. Se kunnostettiin vuonna 1989 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailija varten ja uudelleen vuoden 2006 talviolympialaisia varten. Viimeisimmän modernisoinnin aikana laajennettiin terminaalirakennusta, rakennettiin moderni lennolle tarkoitettu oleskelutila, linja-autoalue ja uusia portteja. Tämän ansiosta Torinon lentokentälle pääsee monista Euroopan maista ja muista Italian kaupungeista. Torinon lentokenttä on paljon pienempi kuin 140 kilometrin päässä oleva Milanon Malpensa, mutta on myös helppo ja edullien vaihtoehto Pohjois-Italian matkoille Euroopasta ja muualta Italiasta, sekä erinomainen kohde lomille myös Etelä-Ranskaan ja Länsi-Sveitsiin. Torinon lentokenttä voitti ACI:n parhaan lentokenttäpalkinnon kategoriassa 1–5 miljoonaa matkustajaa, sekä vuonna 2007 että 2008. Lentokenttää ylläpitää Società Azionaria Gestione Aeroporto Torino S.p.A., ja sitä hallinnoi Italian siviili-ilmailuviranomainen ENAC. Tämä kaupunki on todella täydellinen kohde lähteä tutustumaan Torinon lisäksi myös koko Pohjois-Italian alueelle ja sen naapurimaihin. Autonvuokraus Torinon lentokentällä avustaa sinua matkasi suunnittelussa ja joka kohteen näkemisessä.

  Huolimatta Torinon 1900-luvun historiasta Italian teollisuuskeskuksena, kaupunki on tyylikäs ja armollinen kaupunki, jolla on laajat bulevardit ja aukiot, ja joita reunustavat kauniit kaarevat rakennukset. Kauan ennen kuin se oli Fiatin ja Lancian koti, Torino oli voimakkaan Savoyn dynastian kotipaikka, ja he päättivät tehdä pääkaupungistaan Pariisin ja Wienin kilpailijan. Heidän palatsit olivat kaupungin keskipiste ja katumaisema on 1700-luvun barokkiarkkitehtien Guarino Guarinin ja Filippo Juvarran perintöä. Pohjois-Italian Piedmontin pääkaupunki Torinon geometrinen muoto jäljittää sen Rooman kaupungiksi ja tämän päivän turistikohteisiin kuuluu vaikuttava portti keisari Augustuksen ajalta. Napoleonin Ranskan miehityksen jälkeen vuosina 1798–1814 Torinosta tuli Italian yhdistämisliikkeen keskus, ajanjakso, joka tunnetaan nimellä Risorgimento, kun sen täysissä kahviloissa soi tämän liikkeen aktivistien keskustelut ja suunnitelmat. Koska Torinon on erittäin rikas kaupunki niin kulttuurisesti, hirtoriallisesti kuin myös sen aktiviteettitarjonnalla, Auto Europe ei voi jättää välistä mahdollisuutta lisätä tämä kaupunki palvelunsa listalle. Nouda autosi nyt lentokentältä tai halutessasi myös kaupunkitoimistosta.

  Lentokenttätiedot

  Torinon lentokenttä (TRN)
  Virallinen nimi: Turin-Caselle Airport.
  Osoite: Strada Aeroporto, 12, 10072 Caselle Torinese TO, Italia.
  Puhelinnumero: +39 011 567 6361
  Sijainti: Torinon lentokenttä sijaitsee Caselle Torinesessa noin 16 kilometrin päässä keskustasta luoteeseen.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi lähinnä halpalentoyhtiöitä ja pienempiä yhtiöitä ja sesonkilentoja. Lentokentällä on suuri valikoima Italialaisia lentoyhtiöitä, koska ne liikennöivät muihin maan kaupunkeihin. Tunnetuimpia lentoyhtiöitä ovat Air Dolomiti, Air France, Air Italy, Alitalia, Easyjet, Iberia, Lufthansa, Ryanair ja TUI flyi.

  Mistä noudan vuokra-auton Torinon lentokentältä?

  Voit löytää monia autovuokraamoja Torinon lentokentällä suurista kansainvälisistä yrityksistä pienempiin paikallisiin. Niiden toimistot sijaitsevat monikerroksisessa autohallissa saapuneiden lentotojen aulan ulkopuolella.

  Avis Torino lentokenttä Avis Torinon lentokentällä
  Strada Aeroporto, 12,
  10072, Aeroporto TO,, Italia

  +39 011 470 1528
  Aukioloajat:
  07:30-23:30
  Europcar Torino lentokenttä Europcar Torinon lentokentällä
  Strada Aeroporto,
  10072, Torinese TO, Italia

  +39 011 567 8048
  Aukioloajat:
  08:00-23:30
  Hertz Torino lentokenttä Hertz Torinon lentokentällä
  Strada San Maurizio, Canavese, 12,
  10072, Caselle torinese TO, Italia

  +39 011 567 8166
  Aukioloajat:
  08:00-23:30
  Sixt Torino lentokenttä Sixt Torinon lentokentällä
  Str. S. Maurizio, 12,
  10072, Caselle torinese TO, Italia

  +39 02 9475 7979
  Aukioloajat:
  08:00-23:00

  Terminaalit

  Torinon lentokentällä on yksi terminaali kolmikerroksisessa rakennuksessa. Uusi terminaalirakennus on hyvin muotoiltu ja suunniteltu järjestelmällisesti siten, että ensimmäisessä kerroksessa sijatsevat saapuvat lennot ja toisessa kerroksessa hoidetaan kaikki lähdöt. Löydät saapumisaalin pohjakerroksessa, lähtöhallin ja lähtöselvitystiskit toisessa kerroksessa. Ravintolat, baarit ja kaupat sijaitsevat turvatarkastuksen jälkeen toisessa kerroksessa, sekä lasten leikkipaikka. Kolmas kerros on tarkoitettu vain kaupoille ja ruokapaikoille, josta löytyy myös Piedmont Lounge.

  Lentokenttäpalvelut

  Tiedät jo, että voit löytää lukuisia autovuokraamoja Torinon lentokentällä. Tämän lisäksi matkustajilla on käytettävissä laaja valikoima ostosmahdollisuuksia kirjakaupoista ja muotivaatteista paikallisiin herkkuihin ja matkamuistoihin. Nauti Torinon lentokentän myymälöissä tarjottavasta valikoimasta yli 20 kaupassa, jotka ovat avoinna myös sunnuntaisin. Sinut houkuttelee kirjaimellisesti valikoima jalokiviä, silmälaseja, kelloja, koruja, hajuvesiä, vaatteita, nahkatuotteita, tarvikkeita, leluja ja muita vempaimia. Tullittomia myyntipisteitä ei kuitenkaan ole, koska suurin osa lennoista liikennöis Torinosta kotimaahan ja muihin EU-maihin. Tietysti lentokentältä löytyy myös iso valikoima ruokapaikkoja aidosta italialaisesta ruuasta pikaruokapaikkoihin ja valikoiman aasialaista ruokaa. Maksullinen Wi-Fi-yhteys on saatavilla Torinon lentokentältä ja matkustajien käyttöön tarkoitetut yleiset puhelimet sijaitsevat terminaalin useissa kohteissa. Lentokentällä pääsee liikkumaan vapaasti, saatavilla on hissejä ja wc-tiloja vammaisille. Osoitettu vammaispysäköinti on saatavilla heti terminaalin sisäänkäyntiä vastapäätä hissillä varustetussa monikerroksisella pysäköintialueella.

  Kulkuyhteydet Torinon lentokentällä

  Autonvuokraus Torinon lentokentältä on yksi rentouttavimmista vaihtoehdoista matkustaa Pohjois-Italiassa. Rautatieasema sijaitsee hyvin lähellä lentoasemaa. Matka junalla lentoterminaalin ja Torinon luoteisosassa sijaitsevan GTT Doran aseman välillä kestää 19 minuuttia, joka pysähtyy myös Madonna di Campagnassa. Liikenne alkaa molempiin suuntiin noin klo 5:00 aamulla ja viimeinen juna lähtee lentokentälle noin klo 23.00 ja lentokentältä klo 21.00. Voit ostaa junalippusi saapumisterminaalin lipputoimistosta. Bussiliikenne liikennöi keskustan ja Torinon lentokentän välillä useilla pysäkeillä Porta Nuovan päärautatieaseman suuntaan, mukaan lukien Porta Susan rautatieasema. Linja-auto lähtee Porta Nuovan rautatieasemalta 30 minuutin välein ruuhka-aikoina tai 45 minuutin välein muina aikoina. Osta lippusi bussiterminaalin lähellä olevasta baarista. Lentokentällä linja-autot lähtevät saapumistasolta heti uloskäynnin edessä. Sisällä on lippuautomaatteja tai voit ostaa lippuja turistitoimistosta tai lähtöaulan sanomalehtikioskista. Linja-autot liikennöivät noin kello 6.00 aamusta keskiyöhön.

  Pysäköintivinkkejä

  Torinon lentokentällä on muutamia parkkipaikkoja, jonne voit jättää autosi huoletta. Suuri ja monikerroksinen autohalli tarjoaa muutamia tuhansia paikkoja ja lentokentän alueella on tämän lisäksi myös muutamia parkkialueita pikäaikaista ja lyhytaikaista pysäköintiä varten. Torinon kaupungissa jopa 50 000 pysäköintipaikkaa 25 pysäköintihallia operoi GTT, samoin kaikkia katupysäköintipaikkoja. Kaupungista löytyy seitsemän muuta autohallia, joitaei hallinnoi GTT ja jotka tarjoavat julkisia pysäköintimahdollisuuksia. Torinossa katupysäköinti on sallittu vain sinisellä värillä merkityillä alueilla. Voit ostaa pysäköintilippuja tupakkakioskeista, sanomalehtikaupoista, kahviloista ja pysäköintialueiden virkamiehiltä. Torinon kaupungin keskustassa pysäköinnistä tulee maksaa maanantaista lauantaihin klo 08.00-19.30 välillä ja hinnat vaihtelevat vyöhykkeestä riippuen. Pysäköintipaikat Piazza Carlo Felicella, Piazza Lagrangella ja Piazza Paleocapalla ovat maksullisia klo 08.00-24.00 välillä ja FS Porta Nuovan keskusasemalla klo 07.00-23.00. Voit pysäköidä ilman rajoituksia keskustan parkkihalleissa. Torinossa ensimmäisenä suurena italialaisena kaupunkina kokeili uutta Telepark järjestelmää, jota voit käyttää matkapuhelimella pysäköinnin maksamiseen.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Torinon lentokentän kotisivut