Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO WIEN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Wien - Parhaat hinnat Auto Europella

  Vuokra-auto autovuokraamosta Wienissä antaa sinulle vapauden! Meidän mahtavien tarjousten ansiosta ympäri maailmaa, voit huoletta suunnitella matkasi omien mieltymyksien mukaan. Wien tarjoaa monia historiallisia ja kulttuurisia kohteita, musiikkia ja vanhaa keskiajan arkkitehtuuria. Syö Mozartin kuulia, käy ihastelemassa koruja Swarowskin museossa tai vietä iltapäivä puistoissa kävellen. Auto Europella on yli 60 vuoden kokemus ja teemme yhteistyötä maailman johtavien autovuokraamojen kanssa. Autovalikoimamme on suuri ja voimme tarjota autonvuokrausta Wienissä lentokentältä, rautatieasemalta tai lukuisista kaupunkitoimistoista. Tutustu sivuillamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Wienistä ja anna asiakkaidemme vakuuttaa sinut!

  Liikenne

  Noudata varovaisuutta autonvuokrauksella Wienissä, sillä kaikkien suurkaupunkien tavoin, myös täällä liikenne on loma- ja ruuhka-aikoina hiukan kaoottista ja ruuhkaista. Tiet ovat kuitenkin erinomaisessa kunnossa ja jonoja muodostuu useimmiten kaupungista ulos ja sisään ajaessa. Moottoriteillä ajaessa Itävallassa tarvitset maksullisen moottoritietarran. Raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus Wienissä ja sinun tulee aina pysähtyä suojatien eteen ja antaa tietä sitä ylittäville. Kaupungin keskustassa on useita kapeita ja yhdensuuntaisia teitä, nimeltään "Einbahnstrasse". Liikennemerkit ovat enimmäkseen kaikki saksaksi. Aikavälillä 1. marraskuuta - 15. huhtikuuta sinun on käytettävä talvirenkaita tai lumiketjuja ja niiden puuttuessa voi saada korkeat sakot.

  Pysäköinti

  Wienissä pysäköinti on miltei aina maksullista seuraavilla säännöillä: maanantaista sunnuntaihin klo. 09:00 - 22:00 välillä ja pysäköinti tien varsilla on sallittu vain kahdeksi tunniksi. Konserttihallien parkkipaikat ovat maksullisia klo. 18:00 - 23:00 välillä, poikkeuksena heinä- ja elokuu. Voit ostaa lyhytaikaisen pysäköinnin lippuja (Parkscheins) kioskeista, Wienin julkisen liikenteen toimistosta, useilla huoltoasemilla ja rautatieasemilta. Parkkihalleja (Parkhaus tai Park Garage) löytyy ympäri Wieniä, mutta ne ovat kalliimpia. Halvempi ja joustavampi vaihtoehto on Park & Ride. Tämä tarkoittaa, että voit pysäköidä autosi laitakaupungin metroasemalle ja matkustaa keskustaan julkisella liikenteellä. Viikkohintaan saa alennusta, jos lippuun lisää metron tai raitiovaunun.

  Maantieteelliset tiedot

  Wien, joka on maan tärkein teollisuuskaupunki, koostuu 23 eri alueesta. Alue 1 on kaupungin keskusta, Inner Stadt, ja samalla myös vanha kaupunki. Kaupungin ulkopuolella on alue nimeltään Ringstrasse, jolta löytyy kaupungin kuuluisimmat rakennukset, kuten Hofburgin palatsi ja oopperatalo. Sen ulkopuolella on Gürtel ja niiden välillä ovat alueet 2 - 9. Alueella 2 on Leopoldstadt, jolta löytyy vierailun arvoinen ihanteellinen puisto Prater. Wienin laitakaupungissa on Hinterbrühl, jossa sijaitsee Euroopan suurin maanalainen järvi Seegrotte. Wienissä vallitsee mannerilmasto neljällä selvästi erottuvilla vuodenajoilla. Kesät ovat todella lämpimät ja talvella lämpötila putoaa alle nollan ja lunta voi paikoin esiintyä. Wienistä voit lähteä moniin muihin jännittäviin kohteisiin, kuten Bad Gastein (4 h - 396 km), Ischgl (5t 50 min - 577 km) ja München (4h 30 min - 405 km).

  Lentokentät

  Wien Airport (VIE)
  Sijaitsee noin 20 km päässä Wienistä.
  Osoite: Wien-Flughafen, 1300 Schwechat, Itävalta
  Nettisivut: Wien lentokenttä
  Puhelin: +43 1 700 70

  Julkinen liikenne

  Metro
  Metrossa, (U-bahn), on viisi linjaa: U1, U2, U3, U4 ja U6. Metrolla on yhteensä 104 eri pysäkkiä ympäri kaupunkia. Tämä on nopein tapa matkustaa kaupungin ympäri ja ne kulkevat päivällä jopa joka 4 minuutin välein.

  Bussit
  Wienistä löytyy 145 eri bussilinjaa. Yöbussit kulkevat klo. 0:30 - 5:00 välillä.

  Raitiovaunut
  Raitiovaunuja (Straßenbahn) on 29 eri linjaa. Ne kulkevat joka 10 minuutin välein ja pysäkit ovat merkitty punaisilla pyöreillä merkeillä.

  Junat
  Paikallisjunia kutsutaan Wienissä saksaksi nimellä S-Bahn. Kaupungin päärautatieasema on nimeltään Wien Westbahnhof, joka sijaitsee osoitteessa Mariahilferstrasse. Asemalta lähtevillä junilla voit matkustaa sekä muualle Itävaltaan, että ympäri Eurooppaan ja vaikkapa naapurimaihin Saksaan, Slovakiaan tai Tsekkiin.

  Taksit
  Taksin löytäminen Wienissä on helppoa, koska kaupungissa on useita taksipaikkoja, jolta voit löytää edullisen taksin.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Autovuokraamo Wienin lentokentältä

  Turisti-info Wien