Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TORONTON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Toronton lentokentällä Auto Europelta

  "Missä vedessä on puita", on Kanadan suurimman kaupungin Toronton käännös paikallisten kielellä, jota pidetään yhtenä parhaimmista paikoista asua. Täällä asuukin miltei kolme miljoonaa monikulttuurista kansalaista, ketkä puhuvat yli 140 kielellä. Nämä vaikuttavat luvut eivät ole yllättäviä, kun otetaan huomioon, että Toronton kaupungista löytyy monenlaisia maailmanlaajuisia liikkeitä rahoitusyrityksistä taidekeskuksiin. Tämä ei kuitenkaan jätä varjoon upeaa luonnonkauneutta, joka näkyy lukuisissa laaksoissa, rannoilla, golfkentillä, metsissä, kansallispuistoissa ja julkisissa puistoissa. Yli 5 600 kilometriä maantietä tekee autonvuokrauksesta Toronton lentokentältä hyvän vaihtoehdon, jonka avulla voit kokea tämän täydellisen ja loistavan kaupungin ja sen ympäristön. Torontossa korkeat pilvenpiirtäjät ja moderni suunnittelu elävä harmoniassa merkittävän historiallisen arkkitehtuurin kanssa. Ei ole yllättävää, että Toronto on Kanadan johtava matkailukohde, joka houkuttelee yli 25 miljoonaa kävijää vuodessa. CN-tornista Royal Ontario -museoon, Toronto tarjoaa niin monia nähtävyyksiä ja viihdevaihtoehtoja, että matkailijat voivat suunnitella jännittävää ja uutta tekemistä joka päivä. Älä haikaile ja varaa lentosi jo tänään Toronton lentokentälle, sillä tämän lentokentän ansiosta pääset nauttimaan ansaitusta lomastasi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

  Toronton Pearsonin kansainvälinen lentokenttä on Kanadan suurin ja vilkkain lentokenttä. Tämä ei ole ainoastaan kauniisti suunniteltu ja hyvin toimiva lentokenttä, vaan käsittelee myös tuhansia lentoja vuodessa ja yli 44 miljoonaa matkustajaa erinomaisella asiakaspalvelulla. Kanadan hallitus suostui vuonna 1937 tukemaan kahden lentokentän rakentamista Toronton alueella. Yksi niistä rakennettiin Toronton saarilla Toronton keskustassa, joka on nykyinen Billy Bishop Toronto City Airport. Toinen rakennettiin Toronton luoteisosassa Maltonin kaupungin lähelle, jonka oli alun perin tarkoitus toimia keskustan lentokentän varakenttänä, josta sen sijaan tulikin sen seuraaja. Lentokenttä nimettiin virallisesti Lester B. Pearsonin kansainväliseksi lentokentäksi vuonna 1984 Torontossa syntyneen Lester B. Pearsonin, Kanadan neljännentoista pääministerin ja vuoden 1957 Nobelin rauhanpalkinnon saajan kunniaksi. Matkustajat, ketkä vierailevat Pohjois-Amerikassa voivat helpottaa matkan tekoa ajan Auto Europen kanssa ja varata auton Toronton lentokentältä vaivattomasti. Siksi teemme yhteistyötä paikallisten vuokraamojen kanssa, joiden avulla asiakkaat voivat suunnitella täydellisen matkan. Nauti täydestä liikkuvuudesta lomallasi tässä kauniissa Kanadan kaupungissa. Hyödynnä suurta valikoimaa ajoneuvoja, erinomaisia vuokrausvaihtoehtoja ja paikallista asiantuntemusta.

  Lentokenttätiedot

  Toronton kansainvälinen lentokenttä (YYZ)
  Virallinen nimi: Toronto Pearson International Airport.
  Osoite: 6301 Silver Dart Dr, Mississauga, ON L5P 1B2, Kanada.
  Puhelinnumero: +1 416 247 7678
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee noin 22.5 kilometrin päässä luoteeseen Toronton keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi yhteensä 65 eri lentoyhtiötä joka puolelle maailmaa. Niistä suurimpia ja tärkeimpiä ovat Air Canada, Air Transat, British Airways, KLM, Lufthansa ja WestJet.

  Mistä noudan vuokra-auton Toronton lentokentältä?

  Kaikki autovuokraamot Toronton lentokentällä sijaitsevat Terminaalien 1 ja 3 parkkihallin ensimmäisessä kerroksessa. Saapuessasi lentokentälle seuraa opasteita vuokraamojen suuntaan. Lentokentän läheltä löytyy myös muutamia edullisia vuokraamoja, jotka tarjoavat noutopalvelua asiakkaille Viscountin asemalta, jonne pääset Terminal Link junalla. Sovi suoraan vuokraamon kanssa mahdollisesta noudosta ja yksityiskohdista.

  Avis Toronto lentokenttä Avis Toronton lentokentällä
  5990 Airport Road Toronto Pearson,
  ON L5P 1B2, Mississauga, Kanada

  +1 905 676 1100
  Aukioloajat:
  06:00 - 01:00
  Budget Toronto lentokenttä Budget Toronton lentokentällä
  5990 Airport Rd,
  ON L5P 1B2, Mississauga, Kanada

  +1 905 676 1500
  Aukioloajat:
  06:00 - 01:00
  Hertz Toronto lentokenttä Hertz Toronton lentokentällä
  6301 Silver Dart Dr #3,
  ON L5P 1B2, Mississauga, Kanada

  +1 416 674 2020
  Aukioloajat:
  06:30 - 01:00
  Thrifty Toronto lentokenttä Thrifty Toronton lentokentällä
  6301 Silver Dart Dr,
  ON L5P 1B2, Mississauga, Kanada

  +1 (888) 400 8877
  Aukioloajat:
  06:00 - 23:59

  Terminaalit

  Toronton Pearsonin kansainvälisellä lentokentällä on kaksi aktiivista julkista terminaalia, terminaali 1 ja terminaali 3. Molemmat terminaalit on varustettu palvelemaan kotimaisia, USA:n ja kansainvälisiä lentoja, minkä takia lentokentän terminaalien toiminnot on ryhmitelty lentoyhtiöiden ja niiden liittojen, eikä kotimaisten ja kansainvälisten lentojen mukaan. Kolmas julkinen terminaali Infield Concourse toimii tällä hetkellä terminaalin 3 laajennuksena, joka tarjoaa ylimääräisiä lähtöportteja. Terminaali 2 suljettiin ja purettiin pysyvästi vuonna 2007, joka korvattiin laajennetulla terminaalilla 1. Terminaali 1 on Kanadan suurin lentokenttäterminaali, jossa liikennöivät Air Canada ja kaikki muut Star Alliance lentoyhtiöt, sekä Emirates. Tavanomaisen tulli- ja maahantulopalveluiden ohella terminaalissa 1 on myös erillinen tulli "B" kansainvälisten saapuneiden kävelytien varrella. Terminaalia 3 käyttävät kaikki ne lentoyhtiöt, jotka eivät kuulu lentoyhtiöliittoon, kuten Air Transat, Etihad Airways, Sunwing Airlines ja WestJet. Molemmat terminaalit on yhdistetty toisiinsa ilmasillalla. Infield terminaali rakennettiin alun perin käsittelemään liikennettä nykyisen terminaalin 1 kehittämisen ja rakentamisen aikana. Vuonna 2009 Infield terminaali suljettiin säännölliseltä liikenteeltä terminaalin 1 avautuessa. Se kuitenkin avataan aina silloin, kun on tarvetta sesonkiajan lisääntyvää liikennettä varten.

  Lentokenttäpalvelut

  Toronton kansainvälisellä lentokentällä on lukuisia paikkoja, joissa voit syödä ja juoda, mukaan lukien hyvä valikoima lentokenttäkahviloita, ravintoloita, välipalabaareja ja pikaruokapaikkoja. Ne sijaitsevat ympäri terminaalirakennusta ja vaihtelevat italialaisesta pizzasta ja aasialaisesta sushista hampurilaisiin ja irlantilaisiin baareihin. Tämän lisäsi voit löytää myös useita välipala-automaatteja. Toronton lentokentällä on hyvät ostosmahdollisuudet kaikissa terminaalirakennuksissa. Saatavilla ovat sanomalehtipalvelut, matkamuistomyymälät, lahjatavarakaupat, ruokakaupat ja tullittomat myyntipisteet, jotka myyvät useita verovapaita tavaroita. Erityisesti heille, ketkä haluat tuoda mukanaan aitoja kanadalaisia matkamuistoja, suosittelemme Discover Canadaa. Näiden palvelujen lisäksi matkustajat voivat hemmotella itseään kymmenen minuutin manikyyrillä, tarvittaessa käydä ensiavussa terminaalissa 1, käydä rukoilemassa tai ottaa osaa jumalanpalveluun rukoushuoneissa molemmissa terminaaleissa, rentoutua lentokentän kylpylässä, nostaa rahaa eri pankeista, vaihtaa valuuttaa tai ihastella erilaista taidetta. Imettäville äideille on tarjolla erityisiä imetyshuoneita ja lastenhoitopaikkoja ympäri lentokenttää, ja lemmikeille löytyvät omat käymälät. Lentokentällä on käytössä ilmainen langaton verkkoyhteys kaikille asiakkaille. Sinun tulee hyväksyä sen käyttöehdot laitteellasi ja voit käyttää sitä ilma rajoituksia oleskelusi ajan. Autovuokraamot Toronton Pearsonin lentokentällä löytyvät kaikki paikan päällä molemmissa terminaaleissa.

  Kulkuyhteydet Toronton lentokentällä

  Autonvuokraus Toronton lentokentällä on paras vaihtoehtosi, jos haluat päästä matkaan mahdollisimman pian ja matkustaa ilman rajoituksia. Sinulla on kuitenkin käytettävissä myös muutamia muita vaihtoehtoja. Union Pearson Express juna kulkee lentokentältä keskustan rautatieasemalle noin 25 minuutissa ja lähtee lentokentältä 15 minuutin välein. Tämä on kuitenkin kallein vaihtoehto, edullisempia ovat lentokenttäbussit. Lentokentältä löytyy neljä eri linja-autoyhtiötä. The Toronto Transit Commission liikennöi koko päivän lentokentältä eri kohteisiin Toronton kaupungissa myös yöaikaan. Linja-autot löytyvät molemmista lentokentän terminaaleista. GO Transit liikennöi lentokentän ja useiden Toronton kaupungin lähialueiden välillä, Miway kulkee Mississaugan kaupunkiin ja Brampton Transit Bramptonin kaupunkiin. Lentokentältä löytyy myös useita eri hotelleiden sukkulabusseja. Mikäli et nouda autoa lentokentältä, voit kysyä hotelliltasi, tarjoavatko he kuljetusta lentokentällä. Voit tilata itsellesi Uber tai Lyft palvelun lentokentälle, tai pyytää jakamaan kustannukset muiden lentokentällä olevien kanssa. Toronton lentokenttätaksit ja limusiinit ovat nopea ja helppo tapa matkustaa ympäri kaupunkia ja esikaupunkialueille. Turvallisuutesi vuoksi valitse laillinen taksi tai limusiini. Ne veloittavat kiinteät hinnat Toronton kohteisiin, hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit ja täyttävät turvallisuusvaatimukset. Lentokentän limusiinit ovat mustia autoja, jotka veloittavat noin 10% enemmän kuin taksit.

  Pysäköintivinkkejä

  Toronton lentokentältä löytyy useita eri pysäköintimahdollisuuksia. Terminaalissa 1 sijaitsee Express parkki, jossa voit pysäköidä enintään kolmeksi tunniksi, kun tulet hakemaan tai tuomaan jonkun lentokentälle. Molemmista terminaaleista 1 ja 3 löytyy parkkimahdollisuuksia yhdeksi päiväksi tai pitkäaikaista pysäköintiä varten, joka on myös hyvin edullista. Sinun ei tarvitse varata paikkaa millekään pysäköintialueelle etukäteen. Kanadalaiset kutsuvat pysäköintialueita yleensä nimellä "parkades". Torontossa on monia erilaisia pysäköintialueita katutasolla ja maan alla, mikä tekee ajokokemuksesta kaupungissa vieläkin miellyttävämmän. Suurin osa niistä ovat maksullisia ja maksu tapahtuu katumittareissa. Saat joko parkkilipun, joka tulee laittaa esille tuulilasin taakse, tai joissakin tapauksissa maksu tulee suorittaa juuri sitä paikkaa varten, jolle pysäköit. Pidä mielessä, että kiireisillä kaduilla on pysäköintirajoituksia ruuhka-aikana. Jos haluat pysäköidä vaivattomasti, etkä halua tuhlata aikaa parkkipaikan etsimisessä, voit myös käydä Toronton pysäköintilaitoksen virallisilla verkkosivuilla, joka tarjoaa interaktiivisen kartan saatavilla olevista paikoista. Tutustu ennen matkaasi myös meidän Kanadan kuljettajan oppaaseen.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Toronton lentokentän kotisivut