Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO TORONTO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Toronto - Varaa ja säästä

  Erittäin kansainvälinen Toronto on Kanadan toiseksi suurin kaupunki, jossa ilmasto on samantyyppinen kuin Suomessa. Näe vuokra-autolla Ontariojärven rannikkoa, rotkot, laaksot ja lukuisat puistot. Koko perheen suosikki on varmaan jättimäinen huvipuisto Canadas Wonderland lyhyen ajomatkan päässä Torontosta. Kanadassa ei elämykset lopu kesken. Kannattaa varata vuokra-auto ja vierailla myös Toronton lähiseudulla, vaikka pääkaupungissa Ottawassa ja Montrealissa. Jos aiot vierailla vuokra-autolla New Yorkissa, muistathan ilmoittaa meille Kanadan ulkopuolelle ajosta jo auton varaushetkellä. Jos tarvitset auton USA:sta, voit tutustua tarjouksiimme tästä: Car rental Yhdysvallat. Torontosta löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Toronto lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:00-01:30 (yöllä)
  • Autovuokraamo Toronto Union Station Rautatieasema, 65 Front Street. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-22:00, lauantai 07:00-17:00, sunnuntai 08:30-17:00
  • Autovuokraamo Toronto Kaupunkitoimisto, 786 Queensway Avenue. Aukioloajat: maanantai-keskiviikko 08:30-17:30, torstai-perjantai 08:30-18:30, lauantai 08:30-16:30, sunnuntai 09:00-14:00

  Ohjeita Toronton autonvuokraukseen

  Autonvuokraus Torontosta on edullinen mahdollisuus nähdä myös kaupungin lähiympäristö. Muistathan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Toronto. Ota mukaan ajokorttisi, kansainvälinen ajokortti, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Muistathan myös tarjouksemme vuokra-autoista Italiassa, Portugalissa ja kaikissa muissa suosituissa lomakohteissa ympäri maapalloa.

  Sinun täytyy lukea vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa Torontosta palvelunumeroomme.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Toronto lentokenttä

  Turisti-info Toronto