Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TUKHOLMA RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Edullinen autonvuokraus Tukholman rautatieasema

  Tukholmaan matkustamiseen on useita syitä, esimerkiksi työmatka, vapaa-ajan reissu sukulaisia tai ystäviä tapaamaan tai syynä voi olla vain halu tutustua tämän ihanan naapurimaamme viehättävään pääkaupunkiin ja sen saaristoon. Kiertele Gamla Stania, käy ostoksilla Gallerianissa, kahvittele Södermalmilla, vietä vauhdikas päivä Gröna Lundissa tai mielenkiintoisissa Skansenin museoissa. Autonvuokraus Tukholman rautatieasemalta antaa sinulle mahdollisuuden kokea kaikki nämä kohteet ja paljon enemmän reissusi aikana. Jos Tukholman nähtävyydet ovat jo tuttuja, mikset lähtisi kiertelemään tätä saarten ja järvien täplittämää pääkaupunkiseutua laajemmin, ja löydät varmasti upeita paikkoja, joista vain paikalliset tietävät. Ruotsin hyväkuntoiset tiet ja suomalaisille tuttu ajokulttuuri ovat kuin luotuja kiertoajelua varten.

  Auto Europe on välittäjä, joka auttaa sinua löytämään parhaan hinnan autonvuokrauskumppaneiltamme. Tämä tarkoittaa, että meillä ei ole omaa toimistoa kohteessa, vaan noudat auton yhteistyökumppaniltamme, esimerkiksi Herziltä tai Avisilta. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, voit aina kääntyä puoleemme. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he ovat valmiina auttamaan sinua löytämään itsellesi sopivan tarjouksen ja avustamaan, mikäli tien päällä tulee ongelmia eteen. Jos haluat kuulla muiden asiakkaiden vertaisarvosteluja, kannattaa sinun piipahtaa Tukholman autonvuokrauksen asiakasarvostelujen -sivuillamme, ja saat kattavan kuvan muiden asiakkaiden kokemuksista.

  Tukholman rautatieaseman tiedot

  Tukholman keskusrautatieasema eli Centralen on yhdessä Tukholman linja-autoterminaalin eli Cityterminalen kanssa Pohjoismaiden suurin rautatieasema, jota käyttää yli 200 000 matkustajaa päivittäin. Se ei kuitenkaan ole suurin pelkästään matkustajamäärän mukaan mitattuna, vaan rautatieasema on suurin myös pinta-alaltaan ja lähtevien junien määrällä laskettuna. Asemalta lähtee paljon kauko- ja paikallisjunia, ja valtaosa Ruotsin matkustajaliikenteestä joko alkaa tai päättyy tälle asemalle. Asema sijaitsee keskeisellä paikalla Norrmalmilla keskustan Vasaplanilla, ja se on muun julkisen liikenteen solmukohta.

  Asema otettiin käyttöön vuonna 1871, ja tuolloin asemalta ei ollut aivan yhtä vilkas, vaan sieltä lähti vain kuusi junaa päivässä. Tämä on vain murto-osa nykyisestä junaliikenteestä, ja tänä päivänä pääset moniin muihin kohteisiin hujauksessa, kuten Malmöön, Göteborgiin ja jopa Tanskan Kööpenhaminaan. Raiteet eivät valitettavasti kulje Suomeen saakka, vaan Suomesta Ruotsiin tultaessa on Itämeri ylitettävä ensin joko lautalla, tai lentokoneen siivin. Huomioi, että vuokra-autoa ei yleensä saa viedä lautalle, paitsi jos vuokraamo antaa siihen erikoisluvan. Kasvavan matkustajaliikennemäärän vuoksi asemaa on remontoitu ja laajennettu useita kertoja sen avaamisen jälkeen, mutta paljon alkuperäisistä piirteistä on säilytetty, joten asema on viehättävä sekoitus vanhaa ja uutta.

  Mistä noudan vuokra-auton Tukholman rautatieasemalta?

  Tukholman rautatieaseman autovuokraamot eivät sijaitse asemarakennuksen sisällä, vaan lyhyen kävelymatkan päässä. Vuokraamot on kuitenkin hyvin helppo löytää. Näet vuokraamon tarkan sijainnin ja muut yhteystiedot varausvaiheessa, ja voit koska vain tarkastaa tiedot uudelleen varausvahvistusvoucherisi ensimmäiseltä sivulta. Kävelymatka asemalta vuokraamoon voidaan laskea minuuteissa.

  Pääkuljettajan täytyy esittää voimassa oleva luottokortti, ajokortti ja henkilöllisyystodistus auton noudon yhteydessä. Luottokortilla tulee olla tarpeeksi katetta turvatakuuta varten, ja maksupääte vaatii yleensä PIN-koodin. Tulosta myös vahvistus eli voucher mukaasi, tai tallenna se älylaitteellesi, jotta voit helposti varmistaa vuokrasi tiedot autoa noutaessa. Tarkasta auton kunto, ja pyydä vuokraamoa merkitsemään kaikki mahdolliset vauriot vuokrasopimukseen. Suosittelemme kuvaamaan auton eri kuvakulmista noudon ja palautuksen yhteydessä. Tutustu myös Ruotsin kuljettajan oppaaseen ennen auton noutoa.

  Avis Tukholma rautatieasema Avis Tukholma rautatieasema
  Klarabergsviadukten 86
  111 64, Tukholma, Ruotsi

  +46 104 948 050
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  7.00-18.00
  Lauantai:
  8.00-13.00
  Sunnuntai:
  15.00-20.00
  Hertz Tukholma rautatieasema Hertz Tukholma rautatieasema
  Master Samuelsgatan 71
  111 21, Tukholma, Ruotsi

  +46 845 462 50
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  7.00-19.00
  Lauantai-sunnuntai:
  9.00-16.00

  Asemapalvelut

  Tukholman rautatieasema jaetaan neljään osaan, keskusaulaan, city terminaliin, ala-aulaan ja yläaulaan. City Terminal on tarkemmin sanottuna linja-autoasema, mutta se on suorassa yhteydessä juna-asemaan, joten sitä pidetään keskusaseman yhtenä osana. Näissä neljässä aseman osiossa on kymmenittäin liikkeitä ja ravintoloita. Tukholman keskusrautatieasema on oikeastaan kuin pieni kauppakeskus, sillä löydät kaikki tarpeelliset palvelut perinteikkäistä Pressbyrån ja 7-Eleven kioskeista, ruotsalaisten rakastamiin kahviloihin, herkullisiin ravintoloihin, vaate-, matkamuisto-, kirja-, elektroniikka- ja kosmetiikkaliikkeisiin. Jos sinun täytyy ehtiä tekemään pikaisesti ostoksia ennen junan lähtöä, löydät melko varmasti kaiken tarvitsemasi aseman seinien sisältä. Tukholman päärautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä asemalta, ja voit kysyä neuvoa esimerkiksi aseman infopisteestä. Asemalla on paljon muitakin palveluita, kuten löytötavaratoimisto, parturi-kampaamo, postilaatikko, saniteettitilat ja matkatavarasäilö. Keskeisen sijaintinsa puolesta myös kaikki keskustan palvelut ovat käytössä.

  Kulkuyhteydet Tukholman rautatieasemalla

  Asemalta pääset kulkemaan pitkänmatkan junilla tai paikallisjunilla useihin eri kohteisiin ympäri maata. Muun muassa SJ, Arlanda Express, Snälltåget ja MTR Express tarjoavat useita yhteyksiä päivittäin, esimerkiksi Göteborgiin, Norrköpingiin, Halmstadtiin, Malmöön ja tietysti kaupungin lentokentille. Parhaimmat yhteydet on Tukholman Arlandan lentoasemalle, sen ollessa maan päälentokenttä. Juna-asema on myös kaupungin julkisen liikenteen solmukohta ja lukuisat bussit liikennöivät aseman ja Tukholman muiden kaupunginosien välillä tiuhaan. Rautatieaseman yhteydessä on myös kaupungin suurin metroasema T-Centralen, jonka kautta kaikki metrolinjat kulkevat, eli liikkuminen keskusasemalta mihin tahansa päin kaupunkia on helppoa. Lähijunat kulkevat pääosin T-Centralenin alta Stockholm City paikallisjuna-asemalta.

  Jos haluat liikkua oman aikataulun mukaan ja välttää kalliita taksimaksuja, on autonvuokraus Tukholman päärautatieasemalta oikea vaihtoehto sinulle. Vaikka Tukholman keskustassa liikenne on vilkasta etenkin ruuhka-aikaan, ovat tiet hyvässä kunnossa ja hyvin merkittyjä, eli liikkuminen omalla autolla on sujuvaa. Tukholmasta lähtee kaksi moottoritietä, E4 ja E20, eli pääset näppärästi myös tien päälle, mikäli aikeenasi on poistua kaupungista. Tärkeää on huomioida, että Tukholmassa tietyillä teillä peritään ruuhkamaksua tiettyinä aikoina.

  Pysäköintivinkkejä

  Tukholman rautatieaseman ympäristössä on kymmenittäin pysäköintihalleja - Aimo Park, Nils Ericsons Plan 6 Parking ja Continentalgaraget vain muutamia mainitaksemme. Parhaat mahdollisuudet löytää pysäköintipaikka Tukholman keskustassa onkin pysäköidä parkkihalliin. Kuten kaikissa suurkaupungeissa, ei ilmaista pysäköintiä löydy helpolla, mutta koska myös kadunvarsipysäköinti on maksullista, voit yhtä hyvin pysäköidä parkkihalliin ja välttää vapaan paikan etsimisen vaivan kadulla, muuta liikennettä ja jalankulkijoita väistellen. Tukholman kaupungilla on myös useita pysäköintialueita aivan keskustan ulkopuolella, jotka tunnetaan nimellä Park & Ride. Nämä pysäköintialueet ovat lähellä juna-, bussi- tai metroasemaa, joten voit pysäköidä autosi parkkialueelle ja käyttää julkisia liikennevälineitä päästäksesi Tukholman keskustaan. Keskustan ulkopuolella pysäköinti on myös kaupungin keskustassa pysäköintiä edullisempaa.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Ruotsin rautateiden sivut

  Tukholman paikallisliikenteen sivut

  Tukholman päärautatieaseman sivut