Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO VARSOVAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Varsovan lentokentällä edullisesti

  Varsovan Frederic Chopin lentokenttä, jota kutsutaan yleisemmin Chopinin lentokentäksi tai Varsova-Chopin lentokentäksi, on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Varsovan Włochyn alueella Puolassa. Puolan suurin ja vilkkain lentokenttä käsittelee vajaat 40% maan lentomatkustajien liikenteestä. Varsova Chopinin lentokentällä liikennöi päivittäin noin 300 reittilentoa ja jatkuvasti kasvavaa määrää tilauslentoja. Lontoo, Chicago, Frankfurt, Pariisi ja Amsterdam ovat vilkkaimmat kansainväliset yhteydet, kun taas Krakova, Wrocław ja Gdańsk ovat suosituimpia kotimaisia. Kaupungin toissijainen kansainvälinen lentokenttä Varsovan Modlin on huomattavasti pienempi, joka avattiin vuonna 2012 ja jota käytetään halpalentoyhtiöitä varten. Autonvuokraus Varsovan lentokentällä on saatavilla matkustamisen helpottamiseksi molemmissa kohteissa.

  Aikaisemmin tunnettu nimellä Varsovan-Okecien lentokenttä tai Okecien kansainvälinen lentokenttä, se kantoi Okęcien naapurustonsa nimeä koko historian ajan, kunnes se nimettiin uudelleen puolalaisen säveltäjän Frédérik Chopinin mukaan vuonna 2001. Virallisesta muutoksesta huolimatta "Okecie" on edelleen suosittu nimi ja eri teollisuudet, mukaan lukien lentoliikenne- ja lentopaikkaviitteet, käyttävät sitä yleisesti. Maanalainen rautatieasema, joka yhdistää lentokentän Varsovan esikaupunkijunajärjestelmään, avattiin kesäkuussa 2012 ajoissa Euro 2012 -jalkapallon mestaruuskilpailuja varten. Auto Europen pitkäaikaisen yhteistyön ansiosta parhaiden paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, saat parhaat tarjoukset ja palkitun asiakaspalvelun. Yksinkertaisen varauskoneemme avulla voit varata kolmella helpolla vaiheella, joten älä odota enää ja valmistaudu matkallesi Varsovassa jo tänään!

  Lentokenttätiedot

  Lentokenttä avattiin vuonna 1934 ja toisen maailmansodan aikana Okęcieä käytettiin usein taistelukenttänä Saksan armeijan ja Puolan vastarinnan välillä, ja se tuhottiin melkein kokonaan. Lentokenttä rakennettiin uudelleen vuodesta 1945 lähtien, josta vastasi LOT Polish Airlines. Vuonna 1969 aivan uusi terminaali aloitti toimintansa ja vuotta myöhemmin lentokenttä palveli ensimmäistä miljoonaa matkustajaansa. Vuonna 1990 kommunismin kaatumisen jälkeen avattiin uusi terminaali, joka valmistui 2 vuotta myöhemmin, terminaali 1. Terminaali 2 rakennettiin vuosina 2007-2008. Lentokenttä tunnettiin nimellä Varsova - Okecie Airport, kunnes se nimettiin uudelleen vuonna 2001 kunnianosoitukseksi puolalaiselle säveltäjälle Frédérik Chopinille. Viimeisimmät muutokset lentokentällä tehtiin vuonna 2012 UEFA Euro 12 jalkapallon mestaruuskilpailuja varten.

  Varsovan lentokenttä (WAW)
  Virallinen nimi: Frédéric Chopinin kansainvälinen lentoasema.
  Osoite: Żwirki i Wigury, 00-001 Warszawa, Puola.
  Puhelinnumero: +48 22 650 4220
  Sijainti: Varsovan Chopin lentokenttä sijaitsee Włochyn alueella noin 11 kilometriä keskustasta lounaaseen.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokenttä on maan suurin ja se käsittelee miltei puolta Puolan lentoliikenteestä. Täältä löytyvät kaikki suurimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kaikkiin suosituimpiin kohteisiin maailmalla. Tunnetuimpia lentoyhtiöitä ovat Aeroflot, Air Baltic, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Emirates, Finnair, KLM, LOT, Lufthansa, SAS ja TAP.

  Mistä noudan vuokra-auton Varsovan lentokentältä?

  Autonvuokraamot Varsovan lentokentällä sijaitsevat saapumishallissa ja autonvuokrausalue sijaitsee suoraan terminaalin edessä P1-tason pysäköintialueella 0. Ota mukaasi varausvahvistus, kuljettajan nimissä oleva luottokortti, ajokortti ja henkilöllisyystodistus vuokra-auton noutoa varten lentokentällä. Tarkista ajoneuvo vaurioiden varalta ja merkitse ne vuokrasopimukseen. Palauta ajoneuvo polttoainekäytännön mukaisesti, jonka voit valita vuokratessa autoa verkossa.

  Avis Varsova lentokenttä Avis Varsovan lentokentällä
  Żwirki i Wigury 1,
  00-906, Warszawa,, Puola

  +48 22 113 91 80
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-23:30
  La 08:00-20:00
  Su 08:00-23:00
  Budget Varsova lentokenttä Budget Varsovan lentokentällä
  Żwirki i Wigury 1,
  00-906, Warszawa, Puola

  +48 601 334 285
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-23:30
  La 08:00-20:00
  Su 08:00-23:00

  Terminaalit

  Vuonna 2010 terminaaleja muutettiin ja koko entiset terminaali 1 ja terminaali 2 kompleksit yhdistettiin ja nimettiin terminaaliksi A, joka on jaettu viiteen tarkastusalueeseen kahdessa päähallissa (etelä ja pohjoinen). Kompleksissa on 116 lähtöselvitysporttia. Suurempien lentoyhtiöiden matkustajat voivat käyttää yhtä terminaalissa sijaitsevasta 23 itsepalvelulähtöselvitystä. Etelähalli, entinen terminaali 1, sisältää lähtöselvitysalueet A ja B. Aluksi se hoiti kaiken lentokentän liikenteen. Vuodesta 2007 lähtien pohjoishalli on ottanut haltuunsa suurimman osan liikenteestä. Etelähalli uusittiin vuonna 2012 ja integroitiin vuonna 2015 kokonaan terminaaliin A. Tämä uusi terminaali, aikaisemmin terminaali 2, sisältää lähtöselvitysalueet C, D ja E ja aloitti toimintansa vuonna 2008. Uusi terminaali on huomattavasti suurempi kuin vanhempi terminaali 1, ja se on ottanut vastaan kaikkien Star Alliancen ja Oneworld-lentoyhtiöiden sekä muutamien muiden lentoyhtiöiden lennot. Chopinin lentokenttä oli elokuussa 2014 yksi ensimmäisistä eurooppalaisista lentokentistä, jossa tarjottiin terminaalissa A ilmaiseksi rajoittamaton Internet-yhteys kaikille matkustajille ja vierailijoille.

  Lentokenttäpalvelut

  Varsovan lentokenttä tarjoaa monenlaisia palveluja kaikille matkustajille parantaakseen kokemustaan matkalla. Terminaalissa on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita, pubeja, kahviloita ja pankkiautomaatteja, joista suurin osa löytyy vasta turvatarkastuksen jälkeen. Varsovan Chopinin lentokentällä on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä puolalaisia että kansainvälisiä ruokia. Lisäksi välipalabaarit ja itsepalvelukahvilat sijaitsevat sekä ennen turvatarkastusta, että sen jälkeen. Kauppavalikoimaan kuuluu useita sanomalehtikioskeja, matkamuistokauppoja ja suunnittelijamyymälöitä. Tullivapaita kauppoja löytyy lähtöalueelta. Lisäksi rautatieasemalla sijaitsee lehtikioski ja lähikauppa. Lentokentällä on kaksi pankkia ja muutamia käteisautomaatteja, joista vastaa Planet Cash and Bank Pekao. Vapaa kristillinen kappeli löytyy lentokentältä, jossa on erillinen uskontojen välinen alue kaikkien uskontojen matkustajille. 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille on tarjolla kolme sisätiloissa sijaitsevaa leikkikenttää. Saatavilla on pehmeitä mattoja, minitaloja, liukumäkiä, keinuja ja leluja. LCD-televisiot näyttävät Disney-sarjakuvia lähistöllä. Hoitopöydät, pesuallas ja vauvansyöttötuolit ovat saatavilla kaikissa kymmenessä lähtöterminaalissa vauvanhoitohuoneessa. Lentokenttä tarjoaa ilmaiseksi käytettäväksi rattaita. Rentoudu ja katsele lentokoneita, jotka nousevat ja laskeutuvat lentokentälle näköalatasanteelta. Lasitetusta ja katolla olevasta näköalaterassista on näkymät kiitotielle sekä tutka lentojen seuraamiseen. Saatavilla on ilmainen WiFi, lahjakauppa ja kahvila. Autonvuokraus Varsovan lentokentällä onnistuu kätevästi saapuneiden hallista.

  Kulkuyhteydet Varsovan lentokentällä

  Vuokra-autojen lisäksi sinulla on muutamia muita julkisen liikenteen vaihtoehtoja, joilla pääset keskustaan. Bussipysäkit sijaitsevat heti saapumishallin edessä. MZA:n linja-autot 175 ja 188 kulkevat päivittäin lentokentältä Varsovan keskustaan, mukaan lukien Varsovan päärautatieasema ja vanhankaupunki, kun taas yöbussilla pääsee rautatieasemalle yön aikana. Normaalin liikenteen aikana matka kestää noin 30 minuuttia. Kaukoliikenteen linja-autot yhdistävät Varsovan Chopin lentokentän muihin Puolan kaupunkeihin, kuten Krakovaan. Jos valitset taksin, niiden parkkipaikan löydät myöskin saapumissalin edessä. Useat yhtiöt palvelevat lentokenttää, mutta on suositeltavaa käyttää vain luvanvaraisia takseja. Lentokentän suosittelemia yrityksiä ovat Ele Sky Taxi ja Super Taxi. Matka keskustaan kestää jopa 30 minuuttia liikenteestä riippuen. SKM & RL tarjoaa nopean junayhteyden kahdella linjalla, joka yhdistää Varsovan kaupungin keskustan ja päärautatieaseman Varsovan lentokentälle. Juna kulkee päivittäin varhain aamusta myöhään iltaan ja lähtee suunnilleen 15 minuutin välein, matka-aika on noin 35 minuuttia.

  Pysäköintivinkkejä

  Chopinin lentokentällä on 3 240 pysäköintipaikkaa kolmella pysäköintialueella, P1, P2, P4, Premium, BUS, ja 89 lisäpaikkaa Kiss & Fly -alueella. P3-pysäköinti on suljettu matkustajilta. Pysähtyminen terminaalin edessä on sallittua vain lyhyeksi ajaksi, mutta vain matkustajien ja matkatavaroiden pudotusta varten. Autovuokraamot Varsovan lentokentällä ilmoittavat sinulle auton noudon yhteydessä, minne sinun tulee jättää auto sitä palauttaessa. Itse Varsovan kaupungissa kadut ovat yleensä kapeita ja jalkakäytävät usein epätavallisen leveitä. Tätä ei kuitenkaan ole suunniteltu jalankulkijoiden mukavuuden vuoksi, joiden tulisi olla varovaisia tietä ylittäessä joka tapauksessa, vaan pysäköinnin helpottamiseksi keskustassa. Pysäköinnille sallitut alueet ovat selvästi merkitty tienviitoilla, joissa voit pysäköidä jalkakäytävälle tai kadun puolelle. Helppokäyttöiset kolikkoautomaatit ovat saatavilla aina silloin, jos sinun tarvitsee maksaa pysäköinnistä kadulla. Keskustassa on oma maksullinen pysäköintialue, mutta on maksullinen vain maanantaista perjantaihin. Kun kaupungin ulkopuolelle, voit huomata usein, että merkityillä pysäköintialueilla ei ole esillä hintaa tai muita sääntöjä. Alueen ylläpitäjä tulee henkilökohtaisesti jokaisen auton luokse erikseen ja kertoo, kuinka paljon pysäköinti maksaa. Suuremmilla alueille saatat jopa saada kuitin ja he voivat kirjata ylös kaikkien autojen rekisterinumerot, mutta pienemmillä ja syrjäisimmillä alueilla nämä henkilöt tavallisesti luottavat muistiinsa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Varsovan lentokentän kotisivut