Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO VERONAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Veronan lentokentällä - Varaa nyt!

  Verona on Romeon ja Julian kaupunki, mutta myös ooppera- ja konserttikaupunki Arena di Veronassa (Veronan amfiteatteri) ja usein mielenkiintoisten näyttelyiden kaupunki. Tämä on pieni kaupunki, mutta ei liian pieni, jolla on vanha ja romanttinen sydän. Se on tarpeeksi suuri lukuisia aktiviteettejä ja tekemistä varten, mutta tarpeeksi pieni rentouttavaa lomaa varten, jossa sinun ei tarvitse stressata. Vaikka se on täynnä historiaa ja voit nauttia taiteesta ja arkkitehtuurista, jotka ovat peräisin antiikin ajoilta lähtien, Verona on myös moderni kaupunki, jossa on elinvoimaisia baareja, ravintoloita ja menomestoja. Veronan sijainti on erittäin kätevä, sillä täältä on helppoa lähteä päiväretkille Milanoon, Venetsiaan ja Dolomiittien vuoristoon, Firenzeen, Bolognaan ja moniin muihin suosittuihin Italian kohteisiin. Autonvuokraus Veronan lentokentältä starttaa matkasi sekä tähän historialliseen pikkukaupunkiin, että myös sen lähikohteisiin. Veronan lentokenttä on sekä hyvällä sijainnilla, että myös edullinen, sillä sitä palvelevat monet halpalentoyhtiöt. Lähde siis matkaan ja tutustu Veronan keskustan suurimpiin nähtävyyksiin, Dolomiittien kauneuteen tai kiertomatkalle Venetossa Gardajärven ympäri Auto Europen avulla!

  Auto Europe, alun perin pieni kymmenen miehen yritys, on kasvanut viimeisten 60 vuoden aikana keskeiseksi autonvuokrauspalvelujen tarjoajaksi. Tällä hetkellä kauttamme on saatavilla autoja yli 24,00 kohteessa 180 maassa. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan palvelun ja laadun kilpailukykyisin hinnoin, olemme kehittäneet vahvoja kumppanuussuhteita johtavien kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa. Tämän ansiosta voimme tarjota laajan ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja, ja sen lisäksi myös jopa asuntoautoja ja luksusluokan autoja. Eurooppa on suosituin kohteemme ja tietenkin tarjoamme myös autonvuokrausta Veronan lentokentällä. Tutustu nyt autovalikoimaamme ja valitse tarpeillesi sopivin. Älä myöskään epäröi ottaa meihin yhteyttä jopa seitsemänä päivänä viikossa ja autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean auton. Vertaile hintoja eri autovuokraamoilla Veronan lentokentällä tai valitse yksi Veronan kaupunkitoimistoista. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

  Lentokenttätiedot

  Verona Airport (VRN)
  Virallinen nimi: Verona Villafranca Airport, tunnetaan myös nimillä Valerio Catullo Airport tai Villafranca Airport.
  Osoite: 37066 Caselle Veronan maakunta, Italia
  Puhelin: +39 045 809 5666
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä Veronan kaupungista lounaaseen A4 ja A22 moottoriteiden liittymän vieressä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Suurin osa lentokentällä liikennöivistä lentoyhtiöistä tekevät vain sesonkilentoja. Lentoyhtiöitä on yhteensä 46 ja suurin osa niistä ovat myös halpalentoyhtiöitä. Suomeen suoria lentoja sesonkiaikana lentää vain Finnair. Muita tärkeitä yhtiöitä ovat mm. AirDolomiti, Alitalia, British Airways, easyJet, Eurowings, Flybe, Lufthansa, Norwegian, Ryanair ja SAS.

  Mistä noudan vuokra-auton Veronan lentokentältä?

  Miltei kaikki autovuokraamot Veronan lentokentällä sijaitsevat terminaali 2 rakennuksen vieressä olevassa autovuokraamojen keskuksessa parkkialueen 3 edessä. Esimerkiksi Interrent sijaitsee terminaalin 1 yhteydessä. Matka autovuokraamojen toimistoille ei ole pitkä ja vuokra-autot löydät läheiseltä parkkialueelta. Vuokraamosi nimi näkyy selvästi verkkosivuillamme ja varausvahvistuksestasi, joten muista tarkistaa, minkä vuokraamon tiskille sinun tulee saapua.

  Buchbinder Verona lentokenttä Buchbinder Veronan lentokentällä
  Via Aeroporto, 1,
  Verona VR, Italia 37066

  +39 045 820 0333
  Aukioloajat:
  Ma - su 08:00 - 23:59
  Europcar Verona lentokenttä Europcar Veronan lentokentällä
  Via Aeroporto, 1,
  Verona VR, Italia 37066

  +39 045 860 0477
  Aukioloajat:
  Ma - su 08:00 - 23:59
  Hertz Verona lentokenttä Hertz Veronan lentokentällä
  Via Aeroporto, 1,
  Verona VR, Italia 37066

  +39 045 861 9042
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:30 - 23:59
  Interrent Verona lentokenttä Interrent Veronan lentokentällä
  Via Aeroporto, 1,
  Verona VR, Italia 37066

  +39 064 522 9545
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:30 - 23:59
  Thrifty Verona lentokenttä Thrifty Veronan lentokentällä
  Via Aeroporto, 1,
  Verona VR, Italia 37066

  +39 045 861 9042
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:30 - 23:59

  Terminaalit

  Veronan lentokentällä on kaksi terminaalia. Ne ovat kaksi erillistä rakennusta ja terminaali 1 on lähtevien lentojen terminaali ja terminaali 2 saapuvien lentojen terminaali. Veronan alkuperäinen lentokenttä oli ensimmäisen maailmansodan aikana lentotukikohta, kunnes vuonna 1910 se avattiin siviilikäyttöön. Ensimmäinen terminaali muutamilla mukavuuksilla avattiin 70-luvulla ja sitä suurennettiin vuosien varrella useasti. Matkustajamäärä kasvoi voimakkaasti 90-luvulta eteenpäin ja vuonna 2006 lentokentällä kulki kolme miljoonaa matkustajaa. Samana vuonna rakennettiin yksikerroksinen terminaali 2, joka sijaitsee heti vanhan rakennuksen terminaalin 1 vieressä.

  Lentokenttäpalvelut

  Molemmista lentokentän terminaaleista löytyy mukavasti palveluita. Koska terminaali 2 on tarkoitettu vain saapuville lennoille, täällä on vain kaksi kauppaa, muutamia ravintoloita ja kahviloita ja valuutanvaihtopisteet. Terminaalin 2 edestä kuitenkin löytyvät taksiasemat ja linja-autopysäkki. Terminaalista 1 löytyvät kaikki taxfree kaupat, joissa voit ostaa mukaasi paikallisia maistiaisia, italialaista muotia, lahjoja, sanomalehtiä, hygieniatuotteita ja muita tarvikkeita. Ravintolavalikoimaan kuuluvat pizzeriat, paikallinen ruoka, italialainen jäätelö ja tietenkin italialaiset kahvilat. Terminaalin 1 toisessa kerroksessa sijaitsevat VIP-tilat. Tiloihin pääsevät luvan saaneet, mutta voit myös ostaa itsellesi pääsyn paikan päällä. Tästä kerroksesta löytyy myös kappeli, jossa pidetään jumalanpalvelus viikon jokaisena sunnuntaina. Lentokentän ilmainen langaton nettiyhteys on saatavilla kaikille matkustajille kaikkialla lentokentällä. Muita terminaalissa 1 olevia palveluita ovat raha-automaatit, valokuva-automaatti, matkalaukun käärintäpalvelu ja infopiste terminaalissa 2.

  Kulkuyhteydet Veronan lentokentällä

  Jos noudat autosi autovuokraamosta Veronan lentokentällä, pääset heti matkaan kaupunkiin A4 tai A22 moottoriteitä pitkin, riippuen minne päin kaupunkia sinun täytyy päästä. A4 moottoritie vie sinut myös esimerkiksi Venetsiaan, Milanoon tai Bergamoon, kun taas A22 vie suoraan Bolzanoon ja Rooman suuntaan. Veronan lentokentältä Verona Porta Nuovan rautatieasemalle linja-autopalvelu kulkee päivittäin klo 23.30 asti. Matka kestää 15 minuuttia ja linja-autot ovat varustettu liikkumisrajoitteisten kuljetukseen. Osta lippusi verkossa ATV-sivustolla tai suoraan lentokentältä saapuneiden terminaalin infopisteestä tai automaattisesta lippukoneesta. Kaupungin keskusta on nopean matkan päässä rautatieasemalta. Ainoa toinen vaihtoehtosi ovat taksit, joiden pysäkit löytyvät terminaalin 2 edestä.

  Pysäköintivinkkejä

  Veronan lentokentällä on neljä suurta pysäköintialuetta pidempiaikaista parkkia varten, joista kahdessa on mahdollisuus jättää auto katoksen alle. Suoraan molempien terminaalien edestä löytyy myös erilliset lyhytaikaiset parkkialueet. Veronan keskustassa ja sen ympäristössä on runsaasti parkkipaikkoja. Keskustassa maksulliset katupaikat, jotka ovat merkitty sinisillä viivoilla, ovat rajoitettu kahteen tuntiin ja ovat maksullisia klo 08:00-24:00 välillä. Valkoisella merkityt alueet eivät ole aikarajoitettuja ja hinta on edullisempi. Paras, edullisin ja ilman rajoituksia oleva vaihtoehto ovat parkkihallit, joiden hinnat riippuvat hallista ja kellonajasta. Pysäköinnistä voi maksaa Verona Park lipuilla, joita voi ostaa esimerkiksi tupakka- ja lehtikioskeista. Veronan keskustassa on rajoitettu liikenteen alue ZTL, jonne ajaminen luvatta on kielletty ja sitä valvotaan kameroilla. Talviaikana Veronassa on voimassa erillinen pysäköintikielto 20. marraskuuta - 1. huhtikuuta. Lumitöiden helpottamiseksi pysäköinti on kielletty julkisella kadulla sen parillisella puolella parittomilla kalenteripäivillä klo 1:00–6:00 ja parittomalla puolella parillisina kalenteripäivinä samaan aikaan. Poikkeukset mainitaan aina tienviitoissa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Veronan lentokentän kotisivut