Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO VENETSIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Venetsiassa parhailla hinnoilla

  Autonvuokraus Venetsiassa on loistava idea matkailijoille, ketkä aikansa vietettyä loisteliaassa vilkkaassa kelluvassa kaupungissa, haluavat lähteä matkallee esimerkiksi maalaukselliselle, viehättäväälle Italian maaseudulle omassa rauhassa. Koska Venetsiassa ei ole katuja, autosi tulee pysäköidä ennen saapumista tähän kaupunkiin, joka on elävä museo itsessään. Kuitenkin, kun olet tarkastellut kaikkea, mitä Venetsialla on tarjota (palatseja, koristeelliset katedraalit, hienoja museoita), pidä tauko ja aja autolla läheisille Italian kuuluisuuksille, jotka odottavat sinua. Tartu tilaisuuteen kierrellä Bolognassa, koti perinteiselle italialaiselle punaiselle kastikkeelle ja Italian leikkeleille, vain 90 minuutin ajomatkan päässä Venetsiasta. Verona (myös 90 minuuttia Venetsiasta) on suhteellisen rauhallinen matkailukohde, kuuluisan parin Romeon ja Julian maailmankuulu koti. Tällä alueella on paljon nähtävää ja autonvuokraus Venetsiasta antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kaikesta tavalla, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Älä unohda tutustua myös Auto Europen kehittämään Tirolin kiertomatkaoppaaseen!

  Saadaksesi lisätietoja, suosittelemme, että tutustut myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Venetsiasta ennen autonvuokraukstasi.

  Liikenne

  Autoilla ei ole sallittu (ja ei ole koskaan ollut) ajaa Venetsian saarella, joten kun lähestyt kaupunkia, sinun täytyy jättää vuokra-autosi kaupungin laitamille ja tehdä autonvuokraus Venetsiassa saaren ulkopuolella. Voit pysäköidä autosi Piazzale Romalle tai Tronchettoniin maksusta, tai löytää pysäköinti kaupungin läheisyydessä ja matkustaa kaupunkiin junalla tai bussilla. Vuokra-autolla Venetsiassa voit tutustua ympäröiviin Italian maisemiin kun olet nähnyt kaiken Venetsiassa. Tietoja ajamisesta Italiassa voit löytää sivuiltamme täältä.

  Pysäköinti

  Kuten edellä todettiin, käydessä Venetsiassa voit maksaa pysäköinnistä Piazzale Romassa ja Tronchetton saarella - molemmat tarjoavat vartioituja pysäköintialueita ja ne on liitetty julkiseen liikenteeseen, joka vie sinut kaupunkiin. Jotta voit varmistaa itsellesi paikan, varaa pysäköintipaikka etukäteen. Yllä mainittujen pysäköintipaikkojen lisäksi saatat löytää edullisia pysäköintipaikkoja Marco Polon lentokentällä tai Mestren kaupungista - molemmat ovat erinomaisia vaihtoehtoja matkailijoille, ketkä aikovat olla kaupungissa useita päiviä.

  Maantieteelliset tiedot

  Adrianmeren pohjoispäässä, Venetsia on sarja saaria, jotka on suojattu laguuniympäristön sisällä. Itse kaupunki on rakennettu puisista pilareista, jotka yhdistävät 118 saarta (joskus niitä kutsutaan luodoiksi). Vaikka Venetsiassa on yksi pääkanava, siellä on myös noin 160 pienempää kanavaa, joita käytetään kuljetuksiin tässä tie-vapaassa kaupungissa. Pienempien kanavien ylle on viritetty yli 400 kaarevaa siltaa, joiden tarkoituksena on sallia gondolien ja veneiden kulku niiden ali. Venetsia itse on jaettu kuuteen lähiöön: Cannaregio, San Polo, Dorsodura, Santa Croce, San Marco ja Castello, joissa jokaisessa on omanlaisensa venetsialainen persoonallisuus ja maku. Kun kierrät aluetta saatat huomata, että monet rakennukset näyttävät olevan juuri ja juuri vedenpinnan yläpuolella, sillä kaupunki näyttää olevan uppoamassa hieman vuosittain.

  Venetsiassa sanotaan olevan kostea subtrooppinen ilmasto, kylmä talvi ja kuuma, kostea kesä. Talvi kestää lokakuusta helmikuun, keskimääräinen korkein lämpötila on 5°C kylmimpinä kuukausina. Kesän kesäkuusta syyskuuhun keskimääräinen korkein lämpötila on 27°C ja keskimääräinen alin lämpötila noin 18°C. Vaikka sademäärä jakautuu tasaisesti koko vuoden, kesäkuu saattaa olla kosteisin kuukausi kesällä. Sääolosuohteisiin nähden kevättä ja syksyä pidetään yleisesti parhaana vuodenaikana matkustaa leudon ilmaston takia. Tarkista sadeennuste kuitenkin etukäteen ja tuo asianmukaiset jalkineet - voimakkaan sateen tai nousuveden aikana kadut voi täyttyä vedellä ja vedenpitävät kengät ovat välttämättömyys.

  Lentokentät

  Venetsian lentokenttä sijaitsee mantereella Mestren pikkukaupungin lähellä (noin 6 kilometrin päässä Venetsiasta) ja isännöi kaikkia tärkeimpiä kansainvälisiä lentoyhtiöitä. Julkinen liikenne voi viedä sinut Venetsiaan maitse tai meritse. Yli 8 miljoonaa matkustajaa kulkee Marco Polon läpi vuosittain.

  Marco Polo lentokenttä (VCE)
  Osoite: Via Galileo Galilei, 30/1, 30173 Tessera, Venezia VE, Italia
  Puhelin: +39 041 541 5030
  Nettisivut: www.veniceairport.it

  Sijaitsee vain 19 kilometrin päässä Venetsiasta, Treviso on lentokenttä Venetsian alueella halpalentoyhtiöille Ryanair, Wizzair ja Transavia. Julkinen liikenne Venetsiaan on saatavilla matkailijoille lentokentältä. Yli 2 miljoonaa matkustajaa matkustaa lentokentällä vuosittain.

  Treviso lentokenttä (TSF)
  Osoite: Via Noalese, 63E, 31100 Treviso TV, Italia
  Puhelin: +39 0422 315111
  www.trevisoairport.it

  Julkinen liikenne

  Jalkaisin
  Koska Venetsian sisällä ei ole oikeita teitä, kävely on matkailijoille paras ja yleisin tapa liikkua, joten tuo mukanasi laadukkaat, mukavat kävelykengät ja investoi yksityiskohtaiseen kaupungin karttaan. Autovuokraamot Venetsiassa sijatsevat lentokentillä ja saaren ulkopuolisilla alueilla.

  Vesiteitse
  Matkailijoille, joilla on tiukka aikataulu, ACTV (Venetsian paikallinen kauttakulkuviranomainen) veneet yhdistävät historiallisen keskustan saarien kanssa, jotka ympäröivät laguunin. Vesibussi on ylivoimaisesti edullisin kuljetusmuoto, joka kuljettaa matkustajia pitkin ensisijaisia kanavia saarille ja ympäröivälle laguunille. ACTV toimii 24 tuntia vuorokaudessa (aikataulut riippuvat kellonajasta ja määränpäästä). Liput voi ostaa tärkeimmiltä venepysäkeiltä ja edullisinta on ostaa matkakortti, jonka avulla voit matkustaa tietyn tuntimäärän tai päivän alennettuun hintaan.

  Yksityinen vesiliikenne
  Jos budjetti sallii, voit järjestää yksityisen vesitaksin (kutsutaan Venetsian limusiineiksi muhkeilla sisätiloilla ja yksityisellä kapteenilla, ketkä toimivat kuin autonkuljettajina). Tietenkin matka Venetsiaan ei olisi täydellinen ilman perinteistä gondolia, yleensä kalliita 30 minuutin matkalta, joka liukuu kaupungin kanavien läpi ja joskus sisältää romanttisen italialaisen serenadin omalta gondolikapteenilta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Venetsia