Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO WASHINGTONIN DULLES LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Washington Dullesin lentokentällä

  Washington DC., jota kutsutaan yleisesti nimellä Washington tai D.C, on Amerikkalaisen vallankumouksen jälkeen perustettu Yhdysvaltojen pääkaupunki uuden maan hallitsemiseksi. Washington on nimetty Yhdysvaltojen ensimmäisen presidentin George Washingtonin mukaan. Yhdysvaltojen liittovaltion hallituksen ja useiden kansainvälisten järjestöjen kotipaikkana Washington on tärkeä maailman poliittinen keskus, ja myös yksi maailman suosituimmista kaupunkilomakohteista. Washingtonissa on niin paljon tekemistä ja nähtävää, mukaan lukien historialliset monumentit, julkiset rakennukset, ilmaiset museot ja paljon muuta. National Mall on yksi kaupungin viehättävimmistä alueista, jota korostaa keskellä sijaitseva korkealle kohoava Washingtonin muistomerkki, ja josta löytyy useita muita muistomerkkejä. Lähde kierrokselle Capitolissa, kongressin kirjastossa tai jopa valkoisessa talossa ja opi lisää kaupungin ja maan historiasta lukuisissa museoissa, kuten kansallinen taidegalleria. Kävele Georgetownin vilkkailla kaduilla, jotka ovat täynnä kauppoja ja ravintoloita ja lähde sen jälkeen Georgetownin ranta-alueelle, jossa voit nauttia näkymistä Potomaciin ja nauttia aterian yhdessä lukuisista ruokailupaikoista veden äärellä. Suunnittele kokonaan omatoiminen ja muista riippumaton loma Washingtoniin ja aloita matka autonvuokrauksella Dullesin lentokentältä. Politiikan ja historian lisäksi kaupungilla ja sen lähiöillä on runsaasti koettavaa ja nähtävää!

  Washingtonin Dulles lentokenttä sijaitsee Chantillyssä Virginiassa Washington DC:n keskustan esikaupunkialueilla. Tämä on kansainvälinen lentokenttä, joka palvelee kaupunkia Ronald Reaganin lentokentän lisäksi. Pääterminaali avattiin vuonna 1962 ja sen suunnitteli arkkitehti Eero Saarinen. Dulles on merkittävä kotimaan ja kansainvälisen lentoliikenteen keskus, jota käyttävät suuret ja halpalentoyhtiöt ja lentävät kaikkialle maailmassa. Lentokenttä on investoinut infrastruktuuriinsa merkittävästi, johon sisältyi kaksi pysäköintihallia, uusi lennonjohtotorni, laajennetut B-portit, uusi neljäs kiitotie, AeroTrain junajärjestelmä ja laajennettu kansainvälinen saapuneiden rakennus. Dulles on yksi suurimmista Baltimore-Washington suurkaupunkiseudun suurimmista lentokentistä. Dullesin lentokentällä on suurin kansainvälinen matkustajaliikenne Mid-Atlanticin alueen lentokentistä New Yorkin lisäksi. Tämä kaikki tekee Dullesin lentokentästä erinomaisen kohteen aloittaa lomamatkasi Atlantin itärannikolla. Auto Europe työskentelee parhaimpien vuokraamojen kanssa lentokentällä, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota alan parasta laatua ja laajan valikoiman. Vertaile helposti eri vuokraamoja, valitse kattava suoja vuokra-autolle ja lisää lisävarusteita vuokralle suoraan verkkosivujemme kautta. Löydät kaikki tarvittavat tiedot varauksestasi vuokraehdoista, mikä tekee vuokraamisesta kauttamme myös erittäin läpinäkyvää.

  Lentokenttätiedot

  Dullesin kansainvälinen lentokenttä (IAD)
  Virallinen nimi: Washington Dulles International Airport.
  Osoite: 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166, USA.
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Loudounin ja Fairfax maakunnissa Virginian osavaltiossa, noin 42 km länteen Washington DC:n keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: 36 eri lentoyhtiötä liikennöi kansainvälisiin kohteisiin ja muihin USA:n kaupunkeihin. Suomeen ei ole suoria lentoja, mutta Eurooppaan liikennöivät esimerkiksi Aer Lingus, Air France, Alitalia, British Airways, Alitalia, Emirates, KLM, Lufthansa, SAS ja United.

  Mistä noudan vuokra-auton Dullesin lentokentältä?

  Kaikki autovuokraamot Dullesin lentokentällä sijaitsevat omalla alueella lentokenttärakennuksen ulkopuolella. Ilmaiset bussikuljetukset kuljettavat asiakkaita vuokraamojen ja terminaalin välillä. Matkatavaroiden noudon jälkeen poistu oville 2, 4 tai 6. Jokaisella vuokraamolla on oma bussi, jonka voit tunnistaa bussissa olevasta logosta. Lue kuitenkin kaikki tarkat nouto-ohjeet varauksesta, sillä ne voivat vaihdella vuokraamoittain. Kun palautat auton, seuraa tieviittoja suuntaan "Rental Car Return", kaikki vuokraamot sijaitsevat Autopilot Drivella.

  Alamo Dulles lentokenttä Alamo Dullesin lentokentällä
  23430 Autopilot Dr,
  VA 20166, Dulles, USA

  +1 (844) 648-1605
  Aukioloajat:
  24/7
  Avis Dulles lentokenttä Avis Dullesin lentokentällä
  23430 Autopilot Dr,
  VA 20166, Sterling, USA

  +1 (703) 661-3500
  Aukioloajat:
  07.00 - 23.59
  Dollar Dulles lentokenttä Dollar Dullesin lentokentällä
  23430 Autopilot Dr,
  VA 20166, Dulles, USA

  +1 (866) 434-2226
  Aukioloajat:
  5.30 - 0.30
  Europcar Dulles lentokenttä Europcar Dullesin lentokentällä
  23430 Autopilot Dr,
  VA 20166, Sterling, USA

  +1 (800) 777-5500
  Aukioloajat:
  05.30 - 23.59
  Hertz Dulles lentokenttä Hertz Dullesin lentokentällä
  23430 Autopilot Dr,
  VA 20166, Dulles, USA

  +1 (703) 471-6020
  Aukioloajat:
  24/7

  Terminaalit

  Lentoaseman terminaalikompleksi koostuu pääterminaalista ja kahdesta keskikentän terminaalirakennuksesta: A/B ja C/D halleista. Koko terminaalikompleksissa on 123 porttia. Dullesin ikonisesta pääterminaalista löytyvät lippupisteet, matkatavaroiden nouto, Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitos, kansainvälisten lentojen käsittely, Z-portit, infopisteet ja muut tukipalvelut. Pääterminaalia laajennettiin vuonna 1996 amerikkalais-suomalaisen suunnittelijan Eero Saarisen suunnitelman mukaan ja vuonna 2009 laajennettiin myös kansainvälisten saapuneiden lentojen rakennusta. Keskikentän A ja B halleista liikennöi kaikkien muiden, paitsi United lentoyhtiön lentoja, ja on varattu lähinnä kansainvälisiä lentoja varten. C ja D hallit ovat vain United Airlines lentoyhtiön käytössä.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä löytyy useita eri palveluita kaikille matkustajille. Saatavilla on monipuolinen valikoima herkullisia ruokailumahdollisuuksia, jotka miellyttävät kaikkia. Saavu aikaisin ja nauti paikallisten ja kansainvälisten ruokien mauista täyden palvelun ravintoloissa ympäri lentokenttää tai tilaa ateriasi lennolle. Lentokenttä tarjoaa maailmanluokan kansainvälisiä vähittäistavaramerkkejä, kuten Ralph Lauren Polo, Burberry, Coach, Estée Lauder, Tumi, Swarovski ja paljon muuta. Osta paikallisia lahjoja, matkamuistoja ja matkatarvikkeita erilaisista kaupoista, kuten Hudson News, Capitol City Ink, America!, ja The Washingtonian. Duty Free Americas tarjoaa verovapaita ja verotuksellisia tuotteita. Kaikki matkustajat ovat tervetulleita Interfaith kappeliin, joka sijaitsee A hallissa suoraan A32 porttia vastapäätä. Interfaith-kappeli on aina auki ja tarjoaa matkailijoille hiljaisen rukouspaikan. Lemmikkien kanssa matkustavat voivat käyttää neljää Pet Relief -lemmikkialuetta sekä sisällä, että ulkona. Latausasemat ja ilmainen WiFi auttavat kuluttamaan aikaa verkossa työn tai harrastuksien parissa. Netti on ilmainen, mutta sinun täytyy rekisteröidä sähköpostisi sen käyttöä varten. Lentokentältä löytyy monien eri yhtiöiden oma oleskelutilat, joita voit käyttää sen lentoyhtiön jäsenenä. Dullesin lentokenttä ja NASA ovat yhdessä kehittäneet hauskan ja interaktiivisen leikkipaikan lapsille B hallista B70 portin vieressä. Lentokentällä on 8 hoitotilaa eri puollilla, jotka on varattu yksinomaan imettäville äideille.

  Kulkuyhteydet Dullesin lentokentällä

  Autovuokraamoista Dullesin lentokentällä on erinomaiset yhteydet kaupunkiin ja muihin itäisen USA:n kaupunkeihin, kuten kuuluisaan New Yorkiin. Valtateiden 267 ja 28 risteys sijaitsee suoraan lentokentän vieressä, jotka vievät sinut jokaiseen ilmansuuntaan. Mikäli et nouda autoa lentokentältä, voit matkustaa kaupunkiin metron Silver Line linja-autolla Wiehle-Reston East Metrorail asemalle. Matka kestää vain 15 minuuttia ja linja-auton voit löytää bussiterminaalirakennuksesta. Tämän linjan lisäksi sinulle on tarjolla muutamia muita linja-autoja. Linjat 981 ja 983 palvelevat Steven F. Udvar-Hazy museota vain muutamilla pysäkeillä sen välissä. Metro Route 5A matkustaa Rosslyniin ja L'Enfant plasalle Washingtoniin. Virginia Breeze vie sinut Blacksburgiin Union aseman kautta Washingtonissa. Washington Flyer taksit palvelevat yksinomaan Washington Dullesin kansainvälistä lentokenttää vuorokauden ympäri. Sinun ei tarvitse tehdä varausta taksien käyttöä varten ja löydät ne seuraamalla taksimerkkejä tai kylttejä suuntaan Ground Transportation terminaalin alemmalle tasolle.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on tarjolla useita eri pysäköintimahdollisuuksia tarpeestasi riippuen. Terminaalin edessä olevat parkkipaikat ovat tarkoitettu tuntien tai päivien mukaiselle pysäköinnille. Hieman kauempana ja sivussa sijaitsevat suuremmat autohallit ja edullisin economy-parkkialue lyhyen bussikuljetuksen päässä. Autonvuokraus Dullesin lentokentältä tapahtuu tämän parkkialueen viereisellä vuokraamojen alueella. Washingtonissa suosituimpien nähtävyyksien läheisyydessä katupysäköintiä on rajoitettu aika paljon. Keskustassa on runsaasti pysäköintialueita, mutta kiinnitä huomiota kyltteihin, jotka ilmoittavat sinulle mahdollisista rajoituksista. Katupysäköinnistä voit maksaa lähellä sijaitsevissa parkkimittareissa käteisellä tai luottokortilla. Sunnuntaisin katupysäköinti on monissa paikoissa maksutonta, mutta etenkin tästä syystä hyvin täyttä. Kaupungista löytyy monia yksityisomistuksessa olevia autohalleja, jotka ovat kalliimpia, mutta helpompi vaihtoehto. Hinta riippuu siitä, montako tuntia pysäköit. Autohalleja käyttävät myös paikalliset, joten ne täyttyvät viikonpäivinä hyvin nopeasti. Vaihtoehtoisesti voit jättää auton metroasemien parkkipaikoille ja matkustaa keskustaan metrolla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Dullesin lentokentän kotisivut