Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO WASHINGTON RONALD REAGAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Washington Ronal Reagan lentokenttä

  Washington DC. on amerikkalaisen politiikan keskus, mutta tänä päivinä löydät täältä paljon enemmän. Tarjolla on innovatiivisia ravintoloita, palkittuja teattereita ja kukoistavia kaupunginosia, jotka tarjoavat hurmaa kaikille. Tutustu tietysti National Mallin suuriin aarteisiin, jotka ovat auki kaikkia varten ja aina ilmaiseksi. Tutustu hallituksen kolmeen osaan; Valkoinen talo, kongressi ja korkein oikeus, kierrä Yhdysvaltain kansallismuseota, vieraile U.S Capitolissa, kävele historiallisessa Georgetownissa ja vietä ilta Kennedyn taidekeskuksessa. USA:n pääkaupungista löytyy ikonisia muistomerkkejä, suuria museoita ja poliittisia keskuksia. Museoiden ohella Washingtonin muistomerkit kunnioittavat sekä menneiden vuosien kauneutta, että kauhua. Tekemistä tai nähtävää riittää useiksi päiviksi, sillä monet niistä ovat saavutettavissa metrolla. Kävele ja tutustu muihin kaupunginosiin, joista löytyy todella jokaiselle jotakin, oli kyseessä sitten taide, Yhdysvaltojen historia, tiede, ruoka tai ulkoaktiviteetit. Älä kuitenkaan jää ainoastaan kaupungin keskustaan poliittisesti tärkeimpien keskusten lähelle. Washingtonin kaupungilla ja sen ympäröivillä osavaltioilla on yhtä paljon tarjottavaa kuin itse kaupungin keskustalla. Autonvuokraus Ronald Reaganin lentokentältä tekee matkastasi entistä joustavamman ja voit lähteä matkaan USA:n itärannikkoa pitkin tai maan lukuisiin luonnonpuistoihin ja lähialueen historiallisiin kaupunkeihin, kuten Gettysburg.

  Ronald Reagan Washingtonin kansallinen lentokenttä, jota kutsutaan Reaganin kansalliseksi lentokentäksi, on pienempi kahdesta kaupungin lentokentästä Dullesin kansainvälisen lentokentän jälkeen. Lentokenttä sijaitsee Potomacin joen länsirannalla Arlingtonissa Virginian osavaltiossa noin 10 kilometrin päässä Washingtonin keskustasta etelään. Se on lähimpänä keskustaa ja kätevimmin saavutettavissa, kun kansainvälinen lentokenttä. Lisäksi Washingtonin metron sininen ja keltainen linja kulkevat suoraan lentokentälle, joiden pysäkit löytyvät matkustajaterminaalin ja parkkihallin välissä, jonne pääsee ilmasiltaa pitkin. Lentokentän alkuperäinen nimi oli Washington National Airport, mutta Yhdysvaltain kongressi hyväksyi nykyisen nimen kunnioittaakseen entistä presidenttiä Ronald Reagania vuonna 1998. Lentokentällä liikennöi lähinnä kotimaisia lentoja muutamia poliittisia liikematkoja ja lentoja joistakin Kanadan kaupungeista lukuun ottamatta. Vaikka Ronald Reaganin lentokentälle ei lennä suoria kansainvälisiä lentoja Euroopasta, se on silti tärkeä kohde ja Auto Europe haluaa tarjota palveluitaan myös täällä. Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien vuokraamojen kanssa, jonka ansiosta voimme tarjota parasta laatua ja alan suurimman ajoneuvovalikoiman. Selaile sivuillamme saatavuutta Washingtonissa ja valitse lomallesi ja tarpeillesi sopivin tarjous,

  Lentokenttätiedot

  Ronal Reaganin kotimainen lentokenttä (DCA)
  Virallinen nimi: Ronald Reagan Washington National Airport.
  Osoite: Arlington, Virginia 22202, USA.
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee kaupungista etelässä Potomacin joen rannalla noin 10 kilometriä keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi vain 8 eri lentoyhtiötä ja suurin osa niistä lentävät muihin USA:n kaupunkeihin tai Kanadaan. Lentokentän lentoyhtiöitä ovat Air Canada, Alaska, American Airlines, Delta, Frontier, jetBlue, Southwest ja United.

  Mistä noudan vuokra-auton Ronald Reaganin lentokentältä?

  Autovuokraamot Ronald Reaganin lentokentällä sijaitsevat terminaalin A parkkihallissa ensimmäisessä kerroksessa. Jos olet näiden vuokraamojen klubin jäsen, siirry suoraan A parkkihallin toiseen tai kolmanteen kerrokseen ja nouda avaimesi. Vuokra-autoja pääset noutamaan lentokentältä kahdella eri tavalla. Nouse "Parking/ Rental Car" bussiin, joka pysähtyy oven 4 edessä kolmannessa kerroksessa. Poistu "Terminal Garage A/Rental Car" pysäkillä. Vaihtoehtoisesti voit kävellä paikan päälle, matka kestää noin 10 minuuttia terminaaleista A ja B seuraamalla kylttejä suuntaan "Terminal Parking Garage A".

  Alamo Ronald Reagan lentokenttä Alamo Ronald Reaganin lentokentällä
  2500 National Avenue,
  VA 22202, Arlington, USA

  +1 (844) 648-1608
  Aukioloajat:
  05.30 - 23.59
  Avis Ronald Reagan lentokenttä Avis Ronald Reaganin lentokentällä
  2500 National Avenue,
  VA 22202, Arlington, USA

  +1 (703) 419-5815
  Aukioloajat:
  07.00 - 23.59
  Dollar Ronald Reagan lentokenttä Dollar Ronald Reaganin lentokentällä
  1 Aviation Cir,
  VA 22202, Arlington, USA

  +1 (866) 434-2226
  Aukioloajat:
  06.00 - 24.00
  Europcar Ronald Reagan lentokenttä Europcar Ronald Reaganin lentokentällä
  2600 Richmond Hwy Suite A,
  VA 22202, Arlington, USA

  +1 (800) 777-5500
  Aukioloajat:
  05.30 - 23.00
  Hertz Ronald Reagan lentokenttä Hertz Ronald Reaganin lentokentällä
  1 Aviation Cir,
  VA 22202, Arlington, USA

  +1 (703) 419-6300
  Aukioloajat:
  24/7

  Terminaalit

  Lentokenttärakennus koostuu kahdesta kerroksesta ja siellä on kolme terminaalia, A, B, ja C, joista A sijaitsee muista sivussa erillisellä alueella. Terminaalissa A liikennöi yksinomaan Air Canada Express, Frontier ja Southwest lentoyhtiöt, ja on yhdistetty muihin terminaaleihin kaarevalla käytävällä, jossa sijaitsevat myös konferenssikeskus ja historiallinen aula. Terminaalista A pääsee maanalaista jalankulkutietä pitkin suoraan parkkialueelle A, josta löytyvät myös autovuokraamot Ronald Reaganin lentokentältä. Terminaalit B ja C ovat lentokentän uusimmat ja suurimmat terminaalit, ja molemmilla terminaaleilla on sama rakenne ja ne on yhdistetty suoraan lentokentän metroasemalle jalankulkusilloilla. Terminaalia C käyttää ainoastaan American Airlines lentoyhtiö. Tällä hetkellä lentokentälle rakennetaan myös uutta terminaalia D.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokenttä tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia ruokailumahdollisuuksia, jotka vaihtelevat kansainvälisestä tarjonnasta paikallisiin Washingtonin aterioihin. Nauti ateriastasi ja cocktailista yhdessä monista täyden palvelun ravintoloista tai tilaa ruokaa mukaan matkallesi. Täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja jokaiseen makuun. Lentokentältä löytyy myös tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Brooks Brothers, Tumi, Swarovski ja paljon muuta. Osta matkamuistoja kotiin ja tarvikkeita matkallesi erilaisissa myymälöistä, kuten Hudson News, The Washingtonian ja America!, tai käy putiikeissa, joista voit napata mukaasi ainutlaatuisia löytöjä muistoksi matkaltasi USA:n pääkaupungissa. Lentokentällä on kolme mukavaa lastenhoitohuonetta ja muutama lemmikeille tarkoitettua aluetta. Ronald Reagan lentokentän kappeli sijaitsee B terminaalin eteläosassa Delta Airlinesin porttien vieressä. Interfaith-kappeli tarjoaa matkailijoille hiljaisen paikan rukouksia varten. Kappelissa järjestetään myös eri uskontojen jumalanpalveluksia. Tietokoneiden, puhelimien ja muiden elektronisten laitteiden latausasemat sijaitsevat ympäri lentokenttää, mukaan lukien porttialueet, ravintolat ja matkatavaroiden noutoaulat. Pidä silmällä "power up" kylttiä. Lentokentän langaton verkko on käytettävissä lentokentän pääterminaalissa ja porttialueilla. Tarvitset vain sähköpostiosoitteesi rekisteröitymistä varten.

  Kulkuyhteydet Ronald Reaganin lentokentällä

  Washingtonin metrojärjestelmällä on kohotettu Metrorail-asema, joka on kytketty Reaganin lentokentälle terminaalien B ja C asemahallitasolla. Metrorail-järjestelmä tarjoaa helpon ja edullisen liikennemuodon keltaisella ja sinisellä linjalla eri puolille Washingtonia, Virginiaa ja Marylandia. Metrorail-lippuja voi ostaa automaateista, jotka sijaitsevat kaikilla lentokentän metrorail-asemien sisäänkäynneillä. Asemalla pääsee myös hisseillä. Metrobus tarjoaa palvelua viikonloppuisin aamulla ennen metroaseman avautumista tai säännöllisen metroliikenteen häiriöiden aikana. Lentokentällä liikennöi myös muutama muu linja-auto. "All Terminals" liikennöi lentokentän terminaalien ja metroaseman välillä, "Economy" vie sinut Economy parkkialueelle ja "Rental Car/ Garage Parking" vuokraamoille. Hotellien sukkulabussit löytyvät lentokentällä terminaalin A ulkopuolella keskialueella ja terminaaleissa B ja C ylemmässä kerroksessa. Taksit löytyvät kaikkien terminaalien ulkopuolelta omilta taksipysäkeiltä, seuraa yksinkertaisesti lentokentällä olevia viitoituksia. Lentokentällä autolla pääset matkaan hyvin helposti, sillä lentokenttä sijaitsee aivan Richmondin valtatien varrella, jonka kautta pääset suoraan keskustaan tai muihin lähialueen kaupunkeihin, kuten vaikkapa New Yorkiin.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokenttä tarjoaa käteviä autotallipaikkoja, joista on helppo ja sisäinen yhteys kaikkiin terminaaleihin. Lisäksi ilmaiset kuljetuspalvelut ovat käytettävissä ympäri vuorokauden terminaalien ja kaikkien lentokentän pysäköintialueiden välillä. Autonvuokraus Ronald Reaganin lentokentältä on saatavilla parkkialueen A vierestä. Washingtonissa kaupungissa katupysäköintiä on pyritty rajoittamaan, jonka seurauksena paikkoja on vähän ja tilaa suurimpien nähtävyyksien läheisyydessä ei ole paljon. Kaikki valitsemasi parkkialueen rajoitukset voit lukea lähellä olevista kylteistä, joissa on ilmoitettu sallitut kellonajat ja maksut. Katupysäköinnistä voi maksaa parkkimittareissa, jotka ottavat vastaan sekä käteistä, että luottokortteja. Sunnuntaisin kaduilla voi monissa kaupunginosissa pysäköidä ilmaiseksi, mutta tästä syystä ne myös täyttyvät nopeasti. Kaupungissa sijaitsee myös lukuisia yksityisomistuksessa olevia parkkihalleja, jotka ovat kalliimpia kuin katupysäköinti, mutta helpottavat paikan löytämistä. Hinnat vaihtelevat halleista riippuen ja siitä, montako tuntia pysäköit. Monia autohalleja käyttävät myös paikalliset työssä käyvät, joten viikonpäivinä paikkoja voi olla rajoitetusti. Hyvä vaihtoehto on myös jättää auto eri metroasemien parkkipaikoille ja matkustaa keskustaan metrolla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Ronald Reaganin lentokentän kotisivut