Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ZAGREBIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Zagrebin lentokentällä

  Jos olet lähdössä matkalle Kroatiaan ja suunnittelet lentoa Zagrebin lentokentälle, Auto Europe tarjoaa useilta vuokraamoilta autonvuokrausta Zagrebin lentokentältä. Meillä on useiden vuosikymmenien kokemus alalta ja sivujemme kautta voit selata kilpailukykyisiä tarjouksia. Vertaile hintoja ja valitse budjettisiin ja suunnitelmiisi sopivin auto. Yhteistyön ansiosta niin monien vuokraamojen kanssa voimme toimittaa sinulle lähes minkä kokoisen auton tahansa. Autot sopivat eri kokoisille ryhmille ja maastoon. Kesällä voit ottaa mukaasi surffilaudan ja talvella laskettelulaudan, muista vain varata kauttamme sopiva varustus autoon. Mikäli sinulla kysyttävää autonvuokrauksesta tai lisävarusteiden vuokraamisesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

  Zagrebin lentokenttä on Kroatian vilkkain ja suurin lentoasema, joka käsittelee vuosittain noin 2,8 miljoonaa matkustajaa. Lentokentän siviili-ilmailu on peräisin vuodelta 1909 ja uusi terminaali avattiin vasta hiljattain, vuonna 2017. Zagrebin lentoasema hoitaa sekä matkustaja- että rahtiliikennettä ja se on Kroatian ilmavoimien tukikohta. Jopa 27 lentoyhtiötä liikennöi lentoasemalta kotimaisille ja kansainvälisille reiteille. Zagrebin kaupunki on sekoitus suoraviivaista Itävallan ja Unkarin arkkitehtuuria ja karkea-särmäisiä sosialistisia rakenteita. Tässä pienessä metropolissa voit iloita kävelystä upeilla kaduilla, kahvista moderneissa kahviloissa, museoista ja gallerioista, sekä nauttia teattereista, konserteista ja elokuvista. Autonvuokraus Zagrebin lentokentältä vie sinut rantakohteista vuorille kiipeilemään.

  Lentokenttätiedot

  Zagreb Airport (ZAG)
  Virallinen nimi: Franjo Tudman Airport
  Osoite: Ulica Rudolfa Fizira 21, Grad Velika Gorica, 10 150 Zagreb, Kroatia.
  Puhelin: +33 892 68 20 66
  Sijanti: Zagrebin lentokenttä noin 10 kilometriä kaakkoon kaupungin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: 24 lentoyhtiötä liikennöi Zagrebin lentokentällä, joista suurimpia ovat Aeroflot, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Croatia Airlines, Emirates, Eurowings, KLM, LOT, Lufthansa, Norwegian ja Swiss. Suoria lentoja Suomeen ei ole saatavilla.

  Terminaalit

  Zagrebin lentoaseman uusi huipputason terminaali avattiin maaliskuussa 2017. Tämä matkustajaterminaali kattaa 65.800 neliömetriä ja jakautuu kolmeen tasoon. Siinä on 30 lähtöselvitystiskiä, 23 passintarkastuspistettä, 9 turvatarkastuspistettä, 8 ilmasiltaa ja 3 matkatavaroiden hihnaa. Lisäksi täältä löytyy suuria ostosalueita, kahviloita, ravintoloita, baareja ja ruokapaikkoja. Pohjakerros on omistettu saapuville lennoille, ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee passintarkastus ja lähtevät lennot, kun taas kolmas kerros on turvatarkastusta varten. Uusi terminaali on myös suunniteltu mahdollista laajennusta varten tulevaisuudessa. Suunniteltu on tehty niin, että tulevaisuudessa saadaan riittävästi tilaa matkatavaroiden hihnoille, turvatarkastukselle ja muille tarpeille, kun matkustajien määrä kasvaa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Löydät kaikki autovuokraamot Zagrebin lentokentältä, kun poistut saapuneiden terminaalista pohjakerroksessa. Kun tulet ulos terminaalista, vuokra-autot sijaitsevat oikealla puolella julkista pysäköintialuetta vastapäätä. Lentokentällä on lukuisia autovuokraamoja - yhteensä 20. Varmista, että mukanasi on kaikki tärkeät asiakirjat ennen kuin noudat autosi. Muista lukea vuokraehdot huolella, jotta pahimmassa tapauksessa et jää ilman autoa. Ennen kuin lähdet matkaan, tarkista autosi vaurioiden varalta ja muista merkitä ne sopimukseen. Tarkista vuokraamolta, minne sinun tulee palauttaa auto.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 7.00 - 23.00
  Avis Ma-pe 7.00 - 23.00
  La-su 8.00 - 23.00
  Budget 7.00 - 23.00
  Dollar 7.00 - 23.00
  Europcar 8.00 - 20.00
  Hertz 7.00 - 22.00
  Sixt 7.00 - 22.00
  Thrifty Ma-pe 7.00 - 23.00
  La-su 7.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentältä löytyvät kaikki mukavuudet, joita voit odottaa nykyaikaiselta ja uudistuneelta kansainväliseltä lentokentältä. Business-lounge, jossa on itsepalvelubaari, tv ja päivittäiset sanomalehdet/aikakauslehdet ja liiketilat, ovat saatavana heti turvatarkastuksen jälkeen lähtevien alueella. Muita saatavilla olevia erikoispalveluita ovat VIP-palvelut, paketin lähetyspalvelu, rukoushuone, pankkiautomaatit ja ensiapupalvelut. Voit tehdä ostoksia suunnittelijaputiikeista kirjakauppoihin. Duty Free-myymälä tarjoaa sekoituksen glamouria, nautintoa ja upeaa asiakaspalvelua. Nälkään lentokenttä tarjoaa ruokaa eri kulttuureista ja parasta vastinetta rahoillesi. Kokeile tuoreita leivonnaisia, tuoretta vastapuristettua mehua, kansainvälisesti tunnettuja oluita, grilliruokaa tai voileipiä. Lentokenttä on savuton ja matkustajat saavat käyttää ilmaista nettiä terminaaleissa.

  Kuljetus

  Zagrebin lentokentältä saavutat kaupungin erittäin helposti autolla ja matka kestää vain noin 24 minuuttia. Sinun täytyy vain ajaa E65 tielle ja kääntyä Radnicka cesta -tielle, jonka lopussa olet jo melkein keskustassa. Bussiyhteydet ovat kätevä vaihtoeto ja niillä on hyvä verkosto. ZET-linja-autoliikenne otettiin käyttöön vuonna 2017 ja se pysähtyy reitin varrella lentokentältä kaupunkiin 20 pysäkillä. Bussit lähtevät 35 minuutin välein. Zagrebin lentoaseman ja Zagrebin keskuslinja-autoaseman välillä kulkee myös lentokenttäbussi suoralla yhteydellä. Zagrebin lentokentällä taksiasema löytyy matkustajaterminaalin ulkopuolella, pohjakerroksessa saapuneiden lentojen alueella. Seuraa vain taksiaseman merkkejä, joita löytyy terminaalissa. On suositeltavaa sopia maksusta taksin kuljettajan kanssa ennen matkan aloittamista.

  Pysäköintivinkit

  Julkinen pysäköinti on saatavilla terminaalin ulkopuolella maatasolla. Yhteensä tilaa on 800 autolle ja ensimmäiset 10 minuuttia ovat maksuttomia. Maksukoneet sijaitsevat pysäköintialueen ympärillä, jos haluat jäädä pidemmäksi aikaa. Kaupungista löytyy lukuisia julkisia pysäköintipaikkoja, mutta vapaan paikan löytäminen ei ole helppoa. Zagreb on jaettu kolmeen pysäköintivyöhykkeeseen. Alueelle 1 (punainen) saa jäädä enintään kahdeksi tunniksi, alueelle 2 (keltainen) kolmeksi tunniksi ja alueella 3 (vihreä) ei ole rajoitusta. Voit ostaa lipun maksuautomaatista. Hinnat vaihtelevat alueittain. Vapaan paikan löytäminen voi olla helpompaa suurissa pysäköintihalleissa, joissa hinnat ovat samaa luokkaa tai jopa halvempia kuin katupysäköinti.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Zagrebin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Zagrebin lentokentästä

  Zagrebin lentokenttä
  Ul. Rudolfa Fizira 21
  10150, Zagreb, Kroatia

  IATA koodi: ZAG
  ICAO koodi: LDZA
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 45.4435
  Pituusaste: 16.0408

  Yleistietoa: Zagrebin lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä kaakkoon.