Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ZAGREB

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Zagrebissa parhailla hinnoilla

  Tutustu omaan tahtiisi kaikkiin Kroatian helmiin omalla autolla autovuokraamosta Zagrebissa. Tämä ei ainostaan anna sinulle vapautta matkustaa ja suunnitella matka mieltymystesi mukaan, mutta säästät myös rahaa. Auto Europe on sitoutunut auttamaan asiakkaita ja parantamaan heidän matkakokemusta. Siksi teemme yhteistyötä yli 24,000 paikkakunnalla 180 maassa ympäri maailmaa ja tarjoamme laajan valikoiman ajoneuvoja edullisin hinnoin. Kauttamme mikään toive ei jää toteutumatta ja sinun ei tarvitse joustaa laadussa. Lisätietoa ja apua saat aina varausten asiantuntijoiltamme viikon jokaisena päivänä joko palvelunumerosta tai sähköpostilla. Hyödynnä Auto Europen helppoa hintavertailua ja nauti lomastasi täysin siemauksin!

  On helppo ymmärtää, miksi Kroatian pääkaupunki Zagreb tunnetaan miljoonan sydämen kaupunkina. Tämä on täydellinen lomakohde heille, ketkä pitävät kaupunkilomasta täynnä kulttuuria hämmästyttävällä ruualla, jännittävällä viihteellä, upealla luonnolla jossa väkijoukot ovat paljon pienempiä kuin muissa suosituissa kaupunkimatkailukohteissa. Zagreb on täynnä monenlaisia nähtävyyksiä - täältä löytyy jokaiselle jotakin. Tämä pieni metropoli on täydellinen kävelylle kaduilla, kahvin nauttimiselle aina täysissä kahviloissa, tutustumiselle museoihin ja gallerioihin, sekä teattereihin, konsertteihin ja elokuviin. Se on ympärivuotinen kohde: keväällä ja kesällä kaikki suuntaavat Jarunjärvelle uimaan tai purjehtimaan, kun taas talvella voit hiihtää Medvednica-vuorella. Autonvuokraus Zagrebista vie sinut kaikkiin kohteisiin!

  Liikenne

  Zagreb on alueellinen keskus, jossa on kahdeksan moottoritietä, jotka johtavat kaupunkiin. A1/A6 johtaa Dalmatiaan, A2 luoteeseen Keski-Eurooppaan, A3 yhdistää kaupungin Sloveniaan, A4 johtaa Unkariin ja Itä-Eurooppaan ja D10 johtaa itäiseen Kroatiaan. Zagrebissa on melko helppo liikkua autolla, sillä pääkadut ovat leveitä ja pysäköinti keskustassa ei ole kovin kallista. Kuten myös muissa pääkaupungeissa, Zagrebin liikenne voi olla hyvin hidasta erityisesti ruuhka-aikoina. Sinun täytyy huomioida monet raitiovaunut, autot, bussit ja jalankulkijat, ketkä liikkuvat kaikki samoilla kaduilla, mitä lähemmäksi keskustaa ajat. Raitiovaunuväylät on merkitty keltaisella joillakin kaduilla, joten vältä ajamista keltaisilla kaistoilla. Tarkempia tietoja liikennesäännöistä saat Kroatian kuljettajan oppastamme.

  Pysäköinti

  Zagrebin keskusta erotetaan kolmella maksullisella pysäköintialueella merkitty selkeästi liikennemerkeillä. Alue 1 (punainen) on niistä kallein ja pysäköinti on rajoitettu 2 tuntiin ja klo 7.00-21.00 välillä. Alue 2 (keltainen) on rajoitettu korkeintaan 3 tunniksi ja edullisimmalla vyöhykkeellä 3 (sininen) voit pysäköidä rajattomasti. Molemmat alueet 2 ja 3 ovat maksullisia klo 7.00-18.00 välillä. Viikonloppuisin kaikki kolme vyöhykettä ovat maksullisia vain klo 7.00-15.00 aikana. Voit maksaa joko automaateissa jalkakäytävillä tai lähettämällä tekstiviesti rekisterikilven numerolla pysäköintialueen puhelinnumeroon. Lisätietoja on saatavilla Zagrebin virallisilla verkkosivuilla. Lisäksi Zagrebissa on useita pysäköintialueita, jotka toimivat 24 tuntia päivässä, kuten Petrinjska, Langov trg ja Tuskanac ja hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan. Voit halutessasi ostaa myös lippuja koko päiväksi postitoimistosta. Ilmaiset pysäköintimahdollisuudet ovat harvinaisia.

  Maantieteelliset tiedot

  Zagreb sijaitsee Kroatian pohjoisosassa, vain hieman yli 30 kilometrin päässä Slovenian rajalta. Kaupunki on rakennettu Sava-joen molemmille puolille ja sijaitsee noin 170 kilometrin päässä Adrianmereltä. Pohjoiseta löytyy Medvednica -vuoristo, joka kohoaa 1,035 metrin korkeuteen korkeimmillaan. Zagrebissa vallitseva meri-ilmasto takaa jopa yli 25°C lämpötilat kesällä. Heinäkuu on kuumin kuukausi, jonka lämpötila on keskimäärin 21°C ja yhdeksällä tunnilla auringonpaistetta. Tammikuussa lämpötilat laskevat 0°C paikkeille tai jopa alemmaksi. Zagrebin kylmin kuukausi on marraskuu. Ehdotuksemme on käydä Kroatiassa toukokuun ja syyskuun välisenä aikana, kun sää on lievä tai lämmin ja veden lämpötila on edelleen täydellinen uimiseen.

  Lentokenttä

  Zagrebin lentokenttä, viralliselta nimeltään Franjo Tudmanin lentokenttä, sijaitsee lähes 10 kilometriä kaupungista kaakkoon. Tämä on Kroatian suurin ja vilkkain kansainvälinen lentokenttä, josta löytyy yksi matkustajaterminaali ja toinen terminaali kuuluu vain rahtiliikenteelle. Se on moderni rakennus, joka on jaettu kolmeen tasoon, jossa on useita kahviloita, 10100 parkkipaikkaa ja 30 lähtöselvitystiskiä. Lentokenttä avasi ovensa vuonna 1909 ja palvelee tällä hetkellä 180 reittilentoa 33 lentoyhtiön kanssa. Halpalentoyhtiöt lentävät täältä säännöllisesti muualle maahan ja Eurooppaan, kuten Ljubljanaan ja Triesteen.

  Zagreb Airport (ZAG)
  Osoite: Ulica Rudolfa Fizira 1, 10150, Zagreb, Kroatia.
  Puhelin: +385 1 4562 170
  Nettisivut: www.zagreb-airport.hr/

  Julkinen liikenne

  Zagrebissa on monipuolinen julkisen liikenteen järjestelmä. Kaupungin keskustan aluetta palvelee raitiovaununut, kun taas ympäröivät esikaupunkialueet on yhdistetty linja-autoilla ja taajamajunilla. Niistä useimmista vastaa ZET, sekä Kroatian rautatieyhtiö. Matkailijat hyötyvät ZET-kortista, jota voi käyttää kaikilla alueilla ja linjoilla ja jonka voi siirtää toisille käyttäjille. Tällä kortilla yksi matka maksaa vain noin reilun yhden euron. Lisäksi Zagreb Card tarjoaa 72 tai 24 tunnin ilmaiset matkat ZET-busseilla (1. vyöhyke), raitiovaunuilla (1. vyöhyke) ja köysiradalla. Glavni Kolodvor on kaupungin päärautatieasema, jolta lähtee junia maan muihin kaupunkeihin tai Eurooppaan.

  Raitiovaunut ja bussit
  Kaupungissa liikennöi 15 raitiovaunulinjaa, jotka kulkevat aamu neljästä puoleen keskiyöhön. Yöllä kulkee 4 erityistä raitiovaunulinjaa keskiyöstä aamu neljään. Kertalippu on voimassa 90 minuuttia. Kaupungin linja-autoasema on nimeltään Autobusni Kolodvor. Täältä löytyy yhteyksiä kaupunkiin ja sen lähiöihin tai muihin maan kaupunkeihin. Pitkän matkan bussilla pääset myös naapurimaihin. Linja-autolipput maksavat saman verran kuin raitiovaunuliput, joita voi ostaa kuljettajalta linja-autoissa, kioskeista tai ZET-myymälöistä. Jos vuokraat auton Zagrebin kaupunkitoimistosta lentokentän sijaan, lentokentältä pääset kaupunkiin helposti bussilla, joka pysähtyy tärkeimmän saapumisterminaalin ulkopuolella. Matka kestää noin 30 minuuttia.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Zagreb