Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  ILMAISET TALVIRENKAAT

  Saatavilla valituissa kohteissa valituilla vuokraamoilla
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ilmaiset talvirenkaat vuokrallesi!


  Talvirenkaat


  Auto Europe tarjoaa sivuilla autonvuokrauspaketteja ilmaisilla talvirenkailla useissa maailmanlaajuisissa kohteissa. Sinun tarvitsee ainoastaan varata auto verkkosivuilla talvihinnallamme, ja kun saavut paikan päälle, sinulle toimitetaan talvirenkaat ilman lisäkustannuksia. Varauksen aikana verkossa etsi yksinkertaisesti erikoispaketteja, joissa näkyy teksti "Sisältää talvirenkaat". Mielenrauhan lisäämiseksi olemme koonneet yhteenvedon ajo-ohjeista ja liikennesäännöistä näiden talvikuukausien aikana. Kaikki vuokraamot eivät ole osa talvipakettejamme, ja siksi sen saamiseksi sinun tulee valita erityinen kausipaketti varauksen yhteydessä. Näin säästät aikaa, rahaa ja voit huokaista helpotuksesta kun tiedät, että olet valmis ajamaan talvella.

  TARJOUS SISÄLTYY HINTOIHIN VALITTUJEN TOIMITTAJIEN KANSSA alla luetelluissa maissa:
  AlbaniaALBANIA Bosnia & HertsegovinaBOSNIA BulgariaBULGARIA IslantiISLANTI
  ItaliaITALIA ItävaltaITÄVALTA JapaniJAPANI KanadaKANADA
  KroatiaKROATIA LatviaLATVIA LiettuaLIETTUA LuxemburgLUXEMBURG
  MacedoniaMACEDONIA MontenegroMONTENEGRO NorjaNORJA PuolaPUOLA
  RomaniaROMANIA RuotsiRUOTSI SaksaSAKSA SerbiaSERBIA
  SlovakiaSLOVAKIA SloveniaSLOVENIA SuomiSUOMI SveitsiSVEITSI
  TšekkiTŠEKKI UnkariUNKARI Valko-VenäjäVALKO-VENÄJÄ ViroVIRO

  Italia
  Italia
  Vaikka Italiassa ei ole erillisiä sääntöjä, talvirenkaat ja lumiketjut ovat pakollisia joillakin alueilla 15. marraskuuta - 15. huhtikuuta. Tiekyltit kertovat, milloin ja missä tämä on pakollista. Esimerkiksi Aostanlaaksossa ajoneuvojen tulee käyttää talvirenkaita tai lumiketjuja 15. lokakuuta - 15. huhtikuuta. Varaamalla meidän tavitarjouksen voit olla varma, että vuokra-autosi on varustettu lumiketjuilla.
  Itä-Eurooppa
  Itä-Eurooppa

  Useimmissa Itä-Euroopan maissa vuokraamot tarjoavat talvivarustuksen turvallisen matkan varmistamiseksi. Voit löytää täyden listan maista yllä olevasta taulukosta, joissa vuokraamot eivät veloita lisämaksuista. Useammat autovuokraamot Bulgariassa ja Kroatiassa, jossa on suositeltavaa varustaa auto talviolosuhteita varten marraskuuta huhtikuuhun, sisällyttävät talvivarustemaksun vuokratarjoukseensa.

  Pohjois-Amerikka
  Pohjois-Amerikka
  Jos tarvitset vuokra-auton talvilomallesi USA:ssa, älä huoli! Monet autovuokraamot asentavat vuokra-autoihin ympärivuotiset renkaat ilman lisämaksua. Kanadassa useimmat vuokraamot tarjoavat talvirenkaita vain vuokrille Montrealissa ja Quebecin kaupungissa. Suosittelemme tarkistamaan vuokraehdoista ennen varausta, millainen käytäntö autovuokraamolla on.
  Balkanin valtiot
  Balkanin valtiot

  Maissa, kuten Makedoniassa talvirenkaat ovat pakollisia marraskuusta maaliskuuhun ja kaikki vuokraamomme sisällyttävät ne vuokran hintaan, kun taas Bulgariassa ja Montenegrossa jotkut vuokraamot voivat veloittaa lisämaksun. Etsi talvitarjoustamme ja säästä näissä lisämaksuissa.