Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  TYYLIKKYYTTÄ MATKALLESI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Aja tyylillä moottoritiellä

  Haluatko paeta jokapäiväisen elämän rutiineita ja nauttia täysillä? Älä enää haikaile! Auto Europen kautta voit vuokrata luksusauton, josta olet aina unelmoinut. Lue uusi infografiikkamme luksusautoista ja nauti poikkeuksellisesta ajokokemuksesta. Älä unohda noudattaa liikennesääntöjä ulkomailla!

  Vuokraa luksusauto meidän luksusautojen varausjärjestelmästä

  Saksa

  Onko unelmasi Porsche 911 - maksimiteho 294 kW - 400 hp, huippunopeus 320 km/h? Suuresta valikoimasta vuokrattavia luksuautoja Saksassa voit löytää seuraavat automerkit: Mercedes, Porsche, Audi, BMW, Maserati sekä monia muita. Saksan moottoriteillä ei tarvitse maksaa tiemaksuja ja useimmilla niistä ei ole nopeusrajoituksia!

  Ilo vauhdin ystäville! Huomioi: Talvivarusteet ovat pakollisia koko maassa. Talvella vuokratuilla autoilla on talvirenkaat.

  Itävalta

  Ei ole ihme, että haluat ajaa Mercedes GLK:ta matkasi aikana Itävallassa - maksimiteho 225 kW - 302 hp, huippunopeus 210 km/h. Ota kuitenkin huomioon, että Itävallassa moottoriteillä nopeusrajoitus on 130km/h ja nopeustutkia löytyy tiheään. Sakko ylinopeudesta on maksettava paikan päällä. Sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L (0.1g kuljettajille, joilla on ollu ajokortti alle kaksi vuotta). Ota huomioon nämä rajoitukset! Huomioi, että moottoriteillä autoissa on oltava näkyvillä moottoritietarra ja talvella autoissa on oltava talvirenkaat.

  Belgia

  Suunnitteletko seuraavalle matkallesi Belgiassa vuokra-autoksi Audi A5 Sportbackia - maksimiteho 500kW - 272 hp, huippunopeus 250km/h? 120 km/h on nopeusrajoitus Belgian moottoriteillä. Moottoriteillä näkyvyys on todella hyvä, sillä ne valaistaan yöaikaan. Energian säästämiseksi valot ovat pois päältä klo 00:30 - 05:30. Belgian moottoriteillä ei tarvitse maksaa tiemaksuja. Huomioi, että sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L. Tämän säännön rikkomisesta on maksettava sakko käteisellä paikan päällä ja autolla ei saa enää liikkua.

  Ranska

  Miltä sinusta tuntuisi ajaa Ferrari F12 Berlinettaa - maksimiteho 545 kW - 741 hp, maksiminopeus 340 km/h? Sen kaltaisella autolla mahtavalla muotoilulla, kokemus on ainutlaatuinen! Ranskassa voit vuokrata myös seuraavia autoja: Mercedes, Jaguar, BMW, Audi, Maserati, Porsche, Lamborghini, Rolls Royce ja monia muita. Ranskan moottoriteillä on maksettava tiemaksuja poikkeuksena muutamat tieosuudet, ja nopeusrajoitus on 110-130 km/h. Sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L.

  Iso-Britannia

  Lontoon kaduilla kaikki katseet kääntyvät sinuun, kun ajat elegantilla Aston Martinilla! Maksimiteholla 380 kW - 517 hp ja maksiminopeudella 250 km/h, Aston Martin on yksi luksusautoilun mestariteoksista. Huomioi, että moottoriteillä ja kaksikaistaisilla teillä nopeusrajoitus on 112 km/h (70 mph). Tiemaksuja ei ole muutoin kuin muutamilla tieosuuksilla. Ruuhkamaksu on pakollinen kaikille autoille ruuhkamaksualueella Lontoossa. Sallittu veren alkoholipitoisuus on maksimissaan 0.5 g/l.

  Portugali

  Lähde Faroon ja tuo kosketus luksusta matkallesi! Kun ajat BMW MS luokan autoa - maksimiteho: 225 kW - 360 hp, maksiminopeus 250 km/h, voit nauttia vertaansa vailla olevasta mukavuudesta, kärjessä olevasta teknologiasta ja modernista muotoilusta! Huomioi: Portugalilaiset moottoritiet ovat todella kalliita ja nopeusrajoitus on 120 km/h. Elektroniset tiemaksutullit on osoitettu varoituskyltein "Electronic toll only". Sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L.

  Infografiikka: Tyylikkyyttä matkallesi