Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT AUSTRALIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Australia

  Aloita seuraava seikkailusi täydellisellä vuokra-autolla Australiasta! Auto Europen laaja ajoneuvovalikoima tarjoaa sinulle paljon varteenotettavia tarjouksia. Olitpa sitten matkalla Gold Coastin ympärillä tai lähdössä villiin Australian takamaalle, Auto Europe takaa asiakkailleen parhaat autonvuokrauksen hinnat Australiassa. Tutustu listaamme käytettävissä olevista ajoneuvoista ja varaa verkossa haluamasi auto käyttämällä turvallista varausjärjestelmäämme.

  Vuokraa economy-luokan auto Australiassa

  Economy autonvuokrausJos sinulla on tiukka budjetti tai yksinkertaisesti ei tarvitse suurta autoa, arvostat varmasti polttoainetaloudellista autoa ja vapauden tunnetta, jonka tarjoaa sinulle vain economy-luokan autonvuokraus Australiassa. Aja Sydneyn, Melbournen, Brisbanen tai Perthin läpi mukavassa autossa, joka auttaa säästämään rahaa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Hyundai i20 (2 ovea), Holden Barina (2 ovea), Holden Barina (4 ovea).

  Vuokraa kompaktiluokan auto Australiassa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan vuokra-automalli tarjoaa hieman enemmän tilaa kuin economy-luokka. Tyypillisesti 4-oviset sedanit, jotka sopivat täydellisesti 2 tai 3 hengen matkalaukuille, kompaktiluokka tarjoaa enemmän laatua ja mukavuutta matkallesi.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Hyundai i20 (2 ovea), Hyundai i20 (4 ovea).

  Vuokraa keskikokoluokan auto Australiassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausPienet perheet tai yritysjohtajat, ketkä etsivät vähän enemmän tilaa, nauttivat varmasti keskikokoisen autonvuokrauksen tuomasta mukavuudesta Australiassa. Laajalla valikoimalla malleja (mukaan lukien suuri Mercedes A-sarja, jossa GPS mukana) arvostat taatusti keskikokoluokan autonvuokrausta.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Hyundai Accent, VW Golf, Renault Megane Cabrio, Mercedes A-sarja navigaattorilla, Hyundai i30.

  Vuokraa perheauto Australiassa

  Perheauton vuokrausTarvitsetko tilaa, mutta et halua maksaa enemmän maastoauton tai tila-auton vuokrauksesta? Perheautoluokan autonvuokraus tarjoaa runsaasti tilaa matkatavaroille. Kuljettaja ja matkustajat hyötyvät ylimääräisestä jalkatilasta, joka tuo paljon mukavuutta matkalle Australiassa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Holden Cruze, Toyota Camry, Subaru Liberty, Ford Falcon, Ford Territory (farmariauto), Mercedes C-sarja navigaattorilla, Suzuki Kizashi.

  Vuokraa luksusauto Australiassa

  Luksusauton vuokrausLuksusautojenvuokraus Australiassa tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen ja vaivattoman matkan jalkatilalla sekä lukemattomia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tekemään matkastasi mahdollisimman mukavan.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Renault Megane Cabrio (automaatti), Mercedes E-sarja navigaattorilla.

  Vuokraa SUV-luokan auto Australiassa

  SUV-auton vuokrausAuto Europe tarjoaa laajan valikoiman houkuttelevia SUV-automalleja Australiassa. Riippumatta siitä, matkustatko perheen tai ystävien kanssa, suuren maastoauton vuokraus on erinomainen vaihtoehto, sillä se tarjoaa tarpeeksi tilaa kaikille matkustajille ja mukavan ajomatkan kaikenlaisessa maastossa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Mitsubishi ASX, Nissan X Trail, Renault Koleos navigaattorilla, Mitsubishi Pajero 4x4.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Australiassa

  Tila-auton vuokrausAustralia on niin suuri maa, että sen tutkimiseen tarvitset useita päiviä, tai jopa viikkoja. Siksi tila-auton vuokraus Australiassa on erinomainen vaihtoehto, koska voit ottaa matkalle mukaan joukon ystäviä tai koko perheesi, tai yksinkertaisesti nauttia auton tarjoamasta tilasta kaikille matkatavaroille ja varusteille matkasi aikana.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Hyundai iMax (8 matkustajaa), Kia Carnival (8 matkustajaa), Toyota Commuter (12 matkustajaa).
  Auto Europe auttaa sinua löytämään täydellisen auton matkallesi. Tee haku varausjärjestelmässämme ja tutki saatavilla olevia tarjouksia. Avun tarpeessa Auto Europen voit tavoittaa puhelimitse seitsemänä päivänä viikossa.