Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT DOMINIKAANISESSA TASAV.

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Dominikaaninen tasavalta

  Dominikaaninen tasavalta on tällä hetkellä Karibianmeren suosituin matkailukohde. Loputtomiin jatkuvat kultaiset hiekkarannat ja lukuisat lomakohteet ovat sekä laadukkaita, että edullisia. Mikä olisikaan parempi lisä lomallesi, kuin vuokra-auto Dominikaanisessa tasavallassa? Auto Europelta löytyy laaja valikoima ajoneuvoja tästä Karibianmeren saarivaltiosta ja varauksen helpottamiseksi olemme laatineet ajoneuvo-oppaan. Nouda autosi Punta Canan rannikkokaupungista ja matkaa pitkin upeita sademetsiä, korkeita vuoristoja, mangrovepuusuoalueita ja puoliaavikoita. Dominikaaninen tasavalta on maantieteellisesti rikas kohde, joka tarjoaa myös rentoutumista, vilkasta yöelämää ja maukasta ruokaa!

  Vuokraa miniluokan auto Dominikaanisessa tasavallassa

  Miniluokan autonvuokrausSuosittelemme miniluokan auton vuokraamista kaikille heille, ketkä haluavat viettää rentouttavaa rantalomaa tai seikkailla kosmopoliittisessa pääkaupungissa Santo Domnigossa ja sen ympäröivillä rannoilla. Miniautoluokan autot sopivat parhaiten lyhyille matkoille ja soolomatkailijoille tai pareille, ketkä eivät tarvitse suuria laukkuja matkalle. Vaikka autoihin sopii neljä matkustajaa, muista, että tavaratila on rajallinen.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Ford KA, Kia Picanto, Hyundai i10.

  Vuokraa economy-luokan auto Dominikaanisessa tasavallassa

  Economy autonvuokrausMikäli matkustat kolmestaan, vaadit enemmän tilaa itsellesi tai matkatavaroille, mutta haluat silti edullisen ja kustannustehokkaan auton, valitse economy-luokan auto. Economy-luokan autot eivät hinnassa ero paljoa edellisestä autoluokasta, mutta niissä voit matkustaa mukavammin jopa neljästään. Erinomainen valinta Casa de Campon ja Cap Canan lomakohteiden välisille matkoille rannikkoa pitkin.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Kia Picanto, Chevy Aveo, Hyundai i10, Suzuki Celerio.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Dominikaanisessa tasavallassa

  Kompakti autonvuokrausEdullisuuden ja mukavuuden suhteen paras valinta ovat kompaktiluokan autot. Nämä autot ovat kooltaan suurempia, niihin mahtuu jopa viisi henkeä ja yksi suuri ja yksi pienempi matkalaukku, ja ne ovat edelleen polttoainetehokkaita. Nauti lisätilasta auton sisällä ja matkusta rennosti maan pohjoisrannikolta etelärannikolle. Kompaktiluokan autoissa on voimakkaammat moottorit, joiden ansiosta matkat vuoristoisille alueille on helpompaa.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Kia Rio, Hyundai Accent, Kia Soul, Chevrolet Aveo, Chevy Trax.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Dominikaanisessa tasavallassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autot ovat heitä varten, ketkä eivät halua tinkiä mukavuudesta tai auton lisäominaisuuksista. Keskikokoluokan autot sopivat mainiosti jopa viiden hengen ryhmille ja niihin mahtuu mukavasti yksi suuri ja kaksi pienempää matkalaukkua. Suunnittele lyhyttä kiertomatkaa pohjoisen kuuluisalta Atlantin rannikolta aina maan kesikiosaan ja sen korkeimmalle vuorelle asti. Koe Dominikaanisen tasavallan maantieteellinen monipuolisuus vakaalla keskikokoluokan autolla ja tehokkaan moottorin ansiosta.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Hyundai Accent, Kia Rio, Renault Duster, Chevy Trax, Chevrolet Epica, Nissan Versa, Mazda BT50 4x4, Kia Sportage, Suzuki Grand Vitara.

  Vuokraa perheauto Dominikaanisessa tasavallassa

  Perheauton vuokrausVaativimmille matkailijoille, perheille ja tyylitajuisille, oikea valinta on perheluokan auto. Perheluokan autoihin saat helposti mahtumaan kaksi suurempaa ja jopa kolme pinempää matkalaukkua ja matkustat mukavasti viiden hengen ryhmässä. Jos otat mukaasi urheiluvälineitä, lastenrattaat tai useamman matkalaukun, valitse perheluokan auto. Lisätila autossa takaa kaikille mukavan ajomatkan Dominikaanisen tasavallan rannikolta vuoristoon ja sieltä taas koskemattomien metsien halki vilkkaaseen pääkaupunkiin.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Hyundai Accent, Hyundai Sonata, Hyundai Tucson, Mercedes GLA, Ford Explorer, Nissan Sentra, Nissan Frontier, Nissan Qashqai ja muita.

  Vuokraa luksusauto Dominikaanisessa tasavallassa

  Luksusauton vuokrausOletko lähdössä golfmatkalle suosituimmille Dominikaanisen tasavallan golfkentille kaakkoisrannikkolla La Romanan ja Punta Canan pohjoispuolen välillä? Tee vaikutus kumppaneihisi saapumalla kohteeseen luksusluokan autolla. Lahjoita itsellesi erityinen matkakokemus luksusauton kyydissä Dominikaanisen tasavallan lukaalikohteissa tai aja pitkin rannikoa hiukset tuulessa hulmuten. Valitse itsellesi korkeamman luokan Mercedes tai ylellinen katumaasturi.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes GLA, Hyundai H1, Ford Explorer, Nissan Navara, Nissan Pathfinder, Chevy Tahoe.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Dominikaanisessa tasavallassa

  SUV-auton vuokrausLähde vaeltamaan pitkin koskematonta villiä luontoa, vuoristoisia polkuja tai matkaa kauas turistirannoilta ja kokeile surffausta rauhallisella alueella. Tämä kaikki on mahdollista vakaan SUV-luokan auton ratissa, jonka vahva moottori ei väsy edes vuoristossa tai karummassa maastossa. Lukuisten eri maastoautojen valikoimasta voit valita juuri omia matkustustarpetasi varten sopivin ajoneuvo. Voit kuljettaa kaikki urheiluvälineet ja matkatavarat vaivatta tilavassa takakontissa ja ottaa mukaasi jopa kuusi muuta henkilöä.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Renault Duster, Chevy Trax, Kia Soul, Hyundai Tucson, Ford Explorer, Nissan Qashqai, Kia Sportage, Hyundai Santa Fe, Suzuki Grand Vitara, Nissan X-Trail, Nissan Pathfinder, Chevy Tahoe.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Dominikaanisessa tasavallassa

  Tila-auton vuokrausDominikaaninen tasavalta on täydellinen lomakohde kaikille sen suuren aktiviteettitarjonnan, maantieteellisen monimuotoisuuden ja kulttuuristen tapahtumien ansiosta. Siksi tuskin on vaikeaa kutsua matkalle mukaan suurempi ystäväporukka tai perhe. Jotta kaikki matkakumppanit pysyisivät yhdessä, vuokraa tila-autoluokan auto. Säästät useamman auton vuokrakustannuksissa ja säästyt stressiltä. Maassa tarjotut tila-autot soveltuvat 8-12 hengelle ja voit helposti ottaa mukaasi jopa neljä matkalaukkua. Varaa ajoissa ja säästä matkakuluissa!
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Hyundai H1, Suzuki APV, Nissan Urvan.
  Viimeistele lomasuunnitelmasi vuokraamalla auto itsellesi ja matkaseurueellesi varausjärjestelmämme kautta. Ajo-oppaamme pitää sisällään vain muutamia esimerkkejä, joten tarkastele huolella kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat tarjoukset ja varaa jo tänään. Mikäli tarvitset apua varauksen teossa, tai et ole vielä varma, mikä auto sopii sinulle parhaiten, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!