Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MINILUOKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Vuokraa miniluokan auto Auto Europelta

  Miniauto vuokralleMiniluokan auton vuokraus on täydellinen valinta lomalle kumppanisi kanssa, tai jos haluat paeta arkea ja tehdä omatoimisen matkan itseksesi. Jopa opiskelijoille ja liikematkailijoille minikategorian auto on täydellinen! Nämä ajoneuvot ovat erittäin halpoja vuokrata ja niillä on erittäin taloudellinen polttoaineen kulutus, ja kaiken lisäksi pienellä autolla löydät todennäköisesti aina sopivan parkkipaikan!

  Saatavilla olevat ajoneuvot voi varata joko 2- tai 4-ovisina ja niihin mahtuu neljä henkilöä. Vuokraa nyt auto miniautoluokasta omalle lyhyelle, tai kaupunkilomalle esimerkiksi Mallorcalla.

  Miniautoluokan vuokrauksesta lyhyesti

  Miniluokan auto on täydellinen lyhyille lomille ja pienille määrille matkatavaroita, kuten viikonloppumatkoille tai lyhyille kaupunkilomille. Auto Europe tarjoaa sinulle laajan valikoiman erityisen edullisia miniluokan autoja.

  Millainen on miniluokan auto?

  Miniluokka on yksi suosituimmista Auto Europen autoluokista. Miniluokan auto on pienin varattavissa oleva auto ja näin ollen myös edullisin vuokra-autoketegoria. Miniluokan auto on pienikokoinen ja erittäin taloudellinen polttoaineen kulutuksessa.

  Miniluokan auton historia

  Ajoneuvoluokka "Miniautot" kehitettiin 90-luvulla ja ne on tarkoitettu heille, ketkä tarvitsevat halvan auton suhteellisen lyhyille matkoille. Samaan aikaan myös tässä luokassa on kokoeroja, vertaa esimerkiksi Smart tai Fiat 500 ja Citroen DS3 autoja. Pikkuautot varustetaan yleensä suhteellisen tehokkaalla moottorilla ja suurempiin autoihin verrattuna ainakin kaupungissa ajaminen on miltei ongelmatonta!

  Miniluokan auton hyvät ja huonot puolet

  Kuten edellä jo mainittu, jo pelkästään kustannussyistä miniluokan auto on kannattavampi. Vuokrahinnat ovat hyvin edulliset ja kulutus on erittäin alhainen. Ajoneuvot varustetaan yleensä tehokkaalla moottorilla ja auto on erittäin helppo puhdistaa. Voit ajaa myös kapeilla kaduilla ja parkkipaikoilla Alicantessa miniautolla täysin ongelmitta.

  Tämän koon auto on kuitenkin sopiva vain lyhyille matkoille ja enintään neljälle henkilölle hyvin pienen matkatavaramäärän kanssa. Jos suunnittelet pidempää matkaa tai lomaa suuremmalla porukalla, valitse auto korkeammasta luokasta.

  Miniauto yhdelle ja enintään neljälle henkilölle

  Jos matkustat pinen matkatavaramäärän kanssa ja yksin, Fiat 500 tai Smart ovat erittäin hyvä vaihtoehto, sillä nämä ajoneuvot ovat pieniä ja ketteriä ja löytävät tiensä missä tahansa.

  Matkalle kahdestaan tai neljästään paremmin sopivat mallit Hyundai i10 4 ovealla, Citroen DS3 tai moderni Opel Adam.

  Haluat jotakin erikoista romanttiselle matkalle kahdelle Roomassa? Jälleen meillä on tarjolla täydellinen auto: Mini Cooper Roadster avoauto.

  Varaa miniluokan autosi Auto Europelta

  Auto Europella on tunnettuja autovuokraamoja yhteistyökumppaneina ympäri maailmaa. Sen ansiosta voimme tarjota erityisen laajan valikoiman miniluokan autoja tai suurempia ajoneuvoja. Hyödynnä etuja, kuten Auto Europen parasta hinta-takuuta, varauksen peruminen on veloituksetta viimeistään 48 tuntia ennen vuokran alkua ja meiltä löydät autoluokkien korotuksia!

  Jos haluat neuvoja tai haluat varata autosi suoraan puhelimitse, voit soittaa autonvuokrauksen asiantuntijalle 7 päivänä viikossa numeroon +358 942 720 607.

  Suositut miniluokan ajoneuvot

  Alla löydät valikoiman suosituimmista miniluokan ajoneuvoista valikoimassamme.

  Chevrolet Spark autonvuokraus Citroen C1 autonvuokraus Citroen DS3 autonvuokraus
  Chevrolet Spark Citroen C1 Citroen DS3
  Fiat 500 autonvuokraus Fiat Panda autonvuokraus Hyundai i10 autonvuokraus
  Fiat 500 Fiat Panda Hyundai i10
  Lancia Ypsilon autonvuokraus Opel Adam autonvuokraus Peugeot 108 autonvuokraus
  Lancia Ypsilon Opel Adam Peugeot 108
  Smart For Four autonvuokraus Toyota Aygo autonvuokraus VW Up autonvuokraus
  Smart For Four Toyota Aygo Volkswagen Up

  Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

  Economy-luokka Kompaktiluokka Keskikokoluokka
  Full Size-luokka SUV/nelivedot Tila-autot/minibussit
  Luksusautot Avoautot