Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ENGLANNISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Englanti

  Jos aiot vuokrata auton Englannissa, tutustu vuokra-autojemme oppaaseen nähdäksesi, mikä ajoneuvotyyppi sopisi parhaiten matkustustarpeillesi. Oli se sitten työmatka, perheloma tai romanttinen matka, meiltä löytyy kaikki mahdollinen. Löydät runsaasti paikan päällä saatavilla olevien vuokra-autojen vaihtoehtoja. Päätä, mikä niistä on sinun.

  Vuokraa miniluokan auto Englannissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat suosittu valinta kaupungeissa matkustavien keskuudessa. Miniluokan autoja on helppo ajaa ja pysäköidä. Nämä ovat pienimpiä saatavilla olevia ajoneuvoja valikoimassamme ja ne sopivat parhaiten kahdelle hengelle ja kahdelle pienelle laukulle.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Toyota IQ, Fiat 500, Hyundai i10, Ford Ka ja vastaavia malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Englannissa

  Economy autonvuokrausAlhaisen polttoaineen kulutuksen ja kilpailukykyisten hintojen ansiosta economy-luokan autot ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Ne sopivat neljälle matkustajalle, kenellä on yksi matkalaukku ja kaksi kantolaukkua. Economy-luokan ajoneuvoja suositellaan kaupunkikäyttöön ja lyhyille maaseutumatkoille.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: VW Polo, Hyundai i20, Kia Rio, Citroen C3 ja vastaavia malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Englannissa

  Kompakti autonvuokrausTämä luokka yhdistää taloudellisen polttoaineen kulutuksen ja pienen koon. Kompaktiluokan ajoneuvot tarjoavat tilaa viidelle hengelle ja niihin mahtuu kaksi suurta ja yksi pieni matkalaukku. Kompaktiluokan autoja suositellaan kaupunkilomille ja lyhyille maaseutumatkoille ja ne ovat paras vaihtoehto kaupunkien väliselle matkailulle.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: VW Golf, Hyundai i30, Kia Ceed, Opel Astra ja vastaavia malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Englannissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autoille on ominaista tilava sisustus. Siksi tämän luokan autoja suositellaan 4-5 hengen ryhmille. Keskikokoluokan ajoneuvot tarjoavat runsaasti jalkatilaa ja paljon säilytystilaa kahdelle suurelle ja yhdelle pienemmälle matkalaukulle.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: VW Jetta, Opel Mokka, Skoda Octavia, Citroen C4 Picasso ja vastaavia malleja.

  Vuokraa perheauto Englannissa

  Perheauton vuokrausPerhelomat voivat olla erittäin hauskoja, jos kaikilla matkustajilla on riittävästi tilaa autossa. Perheluokan autoja, joissa on tilaa useammalle matkalaukulle, suositellaan lapsiperheille. Voimakkaiden moottoreidensa ansiosta nämä ajoneuvot ovat täydellisiä maaseutumatkoille Järviseudulla tai Cotswoldiin.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: VW Passat, Opel Insignia, Hyundai i40, Mercedes C-sarja ja vastaavia malleja.

  Vuokraa luksusauto Englannissa

  Luksusauton vuokrausLisää maustetta matkoille Englannissa valitsemalla yksi luksusluokan autoista. Venyttämällä budjettiasi hieman pidemmälle voit kokea poikkeuksellisen ajoelämyksen yhdellä parhaista urheilu- ja luksusautoista. Muista varatessasi tarkistaa myös luksusluokan tarjoukset!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Audi Q7, Mercedes GLA, BMW 4-sarja, Audi A5 S Line ja vastaavia malleja.

  Vuokraa SUV-luokan auto Englannissa

  SUV-auton vuokrausAjoneuvovalikoimamme suurimpiin autoihin kuuluvat SUV-luokan ajoneuvot. Luokkaan kuuluu vahvoja ajoneuvoja, joissa on voimakkaat moottorit, runsaasti jalkatilaa ja säilytystilaa kolmelle suurelle ja kahdelle pienemmälle laukulle. SUV-luokkaa suositellaan pitkille matkoille ja enintään viiden hengen ryhmille.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Nissan Qashqai, Toyota RAV 4, Volvo XC60, Nissan X-Trail ja vastaavia malleja.

  Vuokraa tila-auto Englannissa

  Tila-auton vuokrausJos matkustat suuren ryhmän kanssa, johon kuuluu seitsemän tai yhdeksän henkeä, harkitse tila-auton vuokraamista. Näin voit välttää sen sijaan kahden auton vuokraamisesta ja säästää. Tila-autoluokan autoihin, mallista riippuen, mahtuu seitsemästä jopa kahteentoista henkilöä ja heidän matkatavarat. Näiden autojen ansiosta ryhmäsi voi matkustaa yhdessä pitkin Englannin maaseutua.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford Galaxy, VW Sharan, Ford Transit, Mercedes Vito ja vastaavia malleja.
  Toivottavasti tämä opas auttoi sinua päättämään, mikä auto sopii parhaiten seuraavalle matkallesi Englannissa. Jos tiedät jo, mikä on paras ajoneuvo sinulle, aloita varaaminen verkkosivujemme kautta. Vaihtoehtoisesti, jos tarvitset apua tai neuvoja, ota yhteyttä palvelutiimiimme puhelimitse tai lähetä meille sähköpostia.