Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT KANADASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Kanada

  Kanada on kaikkien kiertomatkaajien unelmakohde, jonka toteuttamiseen tavitset tietenkin Auto Europen vuokra-auton. Voimme tarjota sinulle korkealaatuista autonvuokrausta Kanadassa markkinoiden alhaisimmilla hinnoilla. Jos olet epävarma siitä, mikä ajoneuvo on matkallesi sopivin, tutustu alla olevaan vuokra-autojen ajoneuvovalikoimaan.

  Vuokraa economy-luokan auto Kanadassa

  Economy autonvuokrausKanadan edullisimpiin economy-luokan autoihin kuuluu pieniä, mutta vakaita ajoneuvoja, täydellisellä polttoainetalouden ja koon suhteella. Harkitse economy-luokan ajoneuvoja, jos matkustat kaupunkiin. Ne ovat pieniä ja helppoja ajaa kaupungeissa, varsinkin kun kyseessä on pysäköintipaikan löytäminen. Economy-luokan autoihin mahtuu jopa neljä matkustajaa ilman suurimpia matkatavaroita tai yhden ison matkalaukun kanssa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Chevrolet Spark, Kia Rio, Suzuki Swift ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Kanadassa

  Kompakti autonvuokrausEdelleen edulliset, mutta hieman tilavammat kompaktiluokan autot sopivat jopa viidelle matkustajalle, kenellä on kaksi matkalaukkua ja yksi kantolaukku. Suuremman kokonsa ansiosta kompaktiluokan autot tarjoavat sinulle enemmän tilaa kuin economy-luokka, mutta samaan aikaan ovat kuitenkin polttoainetaloudellisia ja edullisia.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Chevrolet Sonic, Hyundai Accent, Nissan Versa ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Kanadassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausMatkaa Kanadassa keskikokoluokan autolla ja nauti suuremmasta matkatavaratilasta, erilaisista malleista tunnetuilta automerkeiltä ja alhaisista hinnoista! Nämä autot antavat enemmän tilaa ja mukavuutta, ja ne ovat yksi suosituimmista vuokra-autoluokista Kanadassa. Tarkista keskikokoluokan autojen hinnat varausjärjestelmämme kautta.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Dodge Caliber, Toyota Corolla, Chrysler 200, Ford Focus, Ford Escape, Toyota RAV 4 ja muita malleja.

  Vuokraa perheauto Kanadassa

  Perheauton vuokrausKun matkustat perheen tai kaveriporukan kanssa, on suositeltavaa varata auto perheluokasta. Perheluokan autot ovat eniten vuokrattuja ajoneuvoja Kanadassa. Lisäjalkatilan ja erillisen takakontin lisäksi löydät laajan valikoiman vuokrattavia malleja. Normaalisti perhekokoluokan malleihin sopii jopa viisi henkilöä ja niissä on tilaa kahdelle suuremmalle ja kahdelle pienemmälle matkalaukulle.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Chrysler 300, Volkswagen Jetta, Hyundai Sonata, Chevrolet Impala, Toyota Camry, Dodge Charger ja muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Kanadassa

  Luksusauton vuokrausVieraile Kanadassa luksusauton ratissa ja kerää mieleenpainuvia kokemuksia matkallasi tämän upean maan läpi. Moitteettomalla muotoilulla on tärkeä rooli luksusauton valinnassa. Kuitenkin nämä luksusluokan autot eivät ole ainoastaan kauniita, vaan myös erittäin moderneja niiden huipputeknologian ja sisustksen ansiosta. Pyydä meitä järjestämään taattu malli matkallesi Kanadassa.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Chrysler 300C, Chrysler 300S, Lincoln Town Car ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Kanadassa

  SUV-auton vuokrausJos hiihtäminen Kanadassa kuulostaa mukavalta aktiviteetiltä ja matkustat yhdelle sen upeista vuorista, suosittelemme, että vuokraat SUV-luokan auton. Näillä autoilla voit matkustaa Kanadassa vaivattomasti jopa haastavimmilla teillä. Maastoautot ovat myös ihanteellisia hiihtovarusteiden ja useiden matkalaukkujen kuljettamiseen.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Jeep Compass, Ford Escape, Toyota RAV 4, Toyota Highlander, Ford Explorer, Chevrolet Suburban ja muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Kanadassa

  Tila-auton vuokrausTila-autot ovat erinomainen valinta kaikille matkustajille, ketkä matkaavat enintään 12 hengen ryhmissä. Jotta ryhmä pysyisi yhdessä ja sinulla on tarpeeksi varastotilaa kaikille matkatavaroille, vuokraa tila-auto parhailla tarjouksilla verkkosivuiltamme.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Dodge Grand Caravan, Chrysler Town ja Country ja muita malleja.
  Jos olet valmis vuokraamaan auton tulevaa matkaasi varten Kanadassa, käytä varausjärjestelmäämme ja varaa auto kolmella helpolla vaiheella. Varausprosessi on turvallinen ja suoraviivainen. Voit myös keskustella varaustiimimme kanssa puhelimitse tai sähköpostilla ja he antavat sinulle lisätietoja ja voivat tehdä varauksen puolestasi.