Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT LATVIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Latvia

  Baltian maasta Latviasta on tulossa suosittu matkailukohde, jolla on tarjolla useita nähtävyyksiä. Yksi niistä on pääkaupunki Riika, joka oli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2014. Ei ole väliä minne matkaat Latviassa, hyvin järjestetty vuokra-auto Auto Europelta varmasti vie kokemuksesi Latviassa kokonaan uudelle tasolle. Aja sujuvasti ja mukavasti ympäri Latviaa ja käy tärkeimmissä matkailukohteissa kohtuuhintaisen ja luotettavan auton avulla. Alla on yhteenveto yhteistyökumppaneidemme tarjoamista autoluokista Latviassa.

  Vuokraa miniluokan auto Latviassa

  Miniluokan autonvuokrausKäy Riikassa, Latvian pääkaupungissa miniluokan autolla Auto Europelta. Kaupunki on täynnä kulttuuritapahtumia, upeaa arkkitehtuuria ja moderneja ravintoloita. Miniluokan autoja suositellaan kaikille matkailijoille budjetilla, koska ne ovat yleensä halvin kategoria missä tahansa maassa. Pienen koonsa ansiosta ne sopivat erinomaisesti kahdelle matkustajalle, kenellä on kaksi kantolaukkua tai neljälle matkustajalle ilman suurempia matkatavaroita.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Skoda Citigo, Ford KA, Toyota Aygo, Citroen C1, Mini Cooper ja vastaavia autoja.

  Vuokraa economy-luokan auto Latviassa

  Economy autonvuokrausJos haluat hieman enemmän mukavuutta melko edulliseen hintaan, sinun kannattaa valita economy-luokan auton Latviassa. Edullinen vuokran hinta yhdistettynä polttoainetehokkuuteen tekee economy-luokan autoista suosittuja asiakkaidemme kesken, erityisesti lyhyille viikonloppumatkoille kahdestaan Latviassa. Autoihin mahtuu 4-5 henkilöä riippuen mallista ja tilaa löytyy yhdelle keskikokoiselle matkalaukulle. Nämä autot voivat olla erinomainen valinta lomalle pienelle perheelle.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Skoda Fabia, Nissan Micra, Renault Clio, Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Volkswagen Polo Hatchback, Opel Corsa ja vastaavia autoja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Latviassa

  Kompakti autonvuokrausLatviassa kompaktiluokan vuokra-autoista löytyy monenlaisia malleja eri autonvalmistajilta. Kätevä ja kohtuuhintainen, tämäntyyppinen ajoneuvo vie sinut ympäri Latviaa helposti pyytämättä liikaa rahaa vuokrasta. Tee haku varausjärjestelmässämme ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto!
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Skoda Rapid, Volkswagen Golf, Toyota Auris, Renault Captur, Nissan Note ja vastaavia autoja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Latviassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausMatkustajat Latviassa arvostavat suurta kokoa, mukavuutta ja kustannustehokkuutta, jota tarjoavat keskikokoluokan autot. Autoihin mahtuu jopa viisi matkustajaa ja suurempia matkatavaroita. Keskikokoluokan ajoneuvot ovat erinomainen valinta perheille tai ystäville, ketkä matkustavat yhdessä. Voit matkustaa pidempiä matkoja ja tutkia maan piilotettuja kohteita tämän kokoisella ajoneuvolla.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Toyota Avensis ja vastaavia autoja.

  Vuokraa perheauto Latviassa

  Perheauton vuokrausOtatko perheesi mukaan matkalle Latviaan? Yksi suosituimmista ja sopivimmista vuokra-autojen luokista tähän tarkoitukseen on meidän perheluokka. Näissä ajoneuvoissa on erillinen takakontti ja tilava sisätila, joka tekee pidemmistä matkoista lasten kanssa helppoa. Vuokraa perhekokoluokan auto Latviassa mukavalle perhelomalle.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Renault Talisman, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan, Toyota Avensis Estate, BMW 520i, Skoda Kodiaq ja vastaavia autoja.

  Vuokraa luksusauto Latviassa

  Luksusauton vuokrausHemmottele itseäsi upealla lomalla ja varaa luksusluokan auto Latviassa Auto Europen kautta! Tee mukavuudestasi ehdottomasti ensisijainen prioriteetti erinomaisella luksusautolla Latviassa. Mikään muu autoluokka ei tarjoa yhtä paljon mukavutta ja tyyliä, kuin meidän luksusluokan automallit Latviassa.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Toyota Landcruiser, Mercedes E-sarja, BMW 520i ja vastaavia autoja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Latviassa

  SUV-auton vuokrausMaastoautot ovat erinomainen valinta kaikille heille, ketkä haluavat matkustaa mukavasti vakaalla ja tukevalla autolla. Kaikki SUV-luokan autot ovat tarpeeksi tilavia, joten sinne mahtuu jopa viisi matkustajaa, kaksi suurta matkalaukkua ja kolme pienempää laukkua. Varaa luotettava maastoauto Latvian seikkailulle!
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Renault Kadjar, Volkswagen Tiguan, Skoda Kodiaq, Toyota RAV, Toyota CHR, Nissan Qashqai ja vastaavia autoja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Latviassa

  Tila-auton vuokrausNykyaikaiset tila-autot ovat paras valinta kaikista vuokra-autoluokista, jos matkustat useamman matkustajan kanssa ja kuljetat paljon matkatavaroita. Pysy ryhmänä ja pidä hauskaa, kun matkustat yhdessä ympäri Latviaa. Auto Europe suosittelee suuremman tila-auton vuokraamista lisämukavuutta ja tilaa varten.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Toyota Proace, Renault Traffic, Volkswagen Caddy, Ford Tourneo, Chrysler Voyager ja vastaavia autoja.
  Varaa seuraava vuokra-auto Latviassa helposti ja mukavasti kotoa. Voit etsiä parhaiten sopivaa tarjousta turvatun varausjärjestelmämme kautta, jossa voit varata auton kolmella helpolla vaiheella. Varaustiimimme on myös täällä sinua varten seitsemänä päivänä viikossa auttamassa varauksen teossa tai vastaamassa kysymyksiisi. Varaa tänään ja nauti matkastasi Latviassa!