Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT LUXEMBURGISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Luxemburg

  Luxemburg, joka sijaitsee Ranskan, Belgian ja Saksan välissä, on yksi maailman tärkeimmistä taloudellisista keskuksista. Tästä pienestä eurooppalaisesta maasta, jonka pinta-ala on vain 2 586 neliökilometriä, löytyy 166 pankkia ja on yksi maailman rikkaimmista valtioista. Jos matkustat tähän kiehtovaan pieneen maahan, autovuokraus on paras vaihtoehto. Autolla voit nähdä Luxemburgin parhaimmillaan, mutta myös sen naapurimaat. Auto Europella on mukava valikoima vuokrattavia ajoneuvoja ja oppaamme avulla voit löytää itsellesi oikean.

  Vuokraa miniluokan auto Luxemburgissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot tarjoavat vain vähän tilaa ja ovat paras vaihtoehto kahdelle, kenellä on vähän matkatavaroita. Sen sijaan miniluokan autot tarjoavat taloudellisen polttoaineen kulutuksen, ovat erittäin helppoja ajaa ja mahtuvat pieniin parkkipaikkoihin. Miniautot ovat myös edullisia vuokrata, joten voit säästää matkakustannuksissa.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: VW Up, Ford KA, Citroen C1, Opel Adam ja vastaavia.

  Vuokraa economy-luokan auto Luxemburgissa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokka on luokkaa suurempi kuin miniluokka, ja tarjoaa enemmän tilaa sisällä. Economy-luokan autoihin mahtuu mukavasti jopa neljä matkustajaa. Nämä poltoainetaloudelliset ajoneuvot tarjoavat myös hieman enemmän matkatavaratilaa ja jalkatilaa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Fiat 500, VW Polo, Opel Corsa, Hyundai i20, Renault Clio ja vastaavia.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Luxemburgissa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokkaan kuuluu autoja, jotka ovat tarpeeksi pieniä kaupunkilomia varten, mutta myös tarpeeksi suuria maaseutumatkoille. Näiden autojen universaalisuus on se, mistä asiakkaamme pitävät eniten. Lisäksi kompaktiluokan ajoneuvoilla on alhainen polttoaineen kulutus ja siksi ne ovat hyvä valinta budjetin puolesta.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, VW Golf, Fiat Tipo, Renault Megane ja vastaavia.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Luxemburgissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoinen luokka edustaa hiukan suurempia malleja jopa viidelle hengelle. Tämän luokan ajoneuvot valitaan usein lomille kaupunkien ulkopuolelle ystävien tai pienten perheiden kanssa. Keskikokoluokan autot tarjoavat runsaasti jalkatilaa ja suuremman takakontin, jonka ansiosta ne sopivat kiertomatkoille ja pidemmille lomille kaveriporukalla.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Mercedes B-sarja, Opel Zafira, Skoda Octavia, Audi A3, Renault Grand Scenic, Volvo V40 ja vastaavia.

  Vuokraa perheauto Luxemburgissa

  Perheauton vuokrausPerheluokan autot, kuten nimestäkin jo huomaa, sopivat kaikista parhaiten lapsiperheille tai kaveriporukoille, yhteensä jopa viiden hengen ryhmille. Näihin autoihin mahtuu mukavasti kaikkien matkustajien matkatavarat tilavan säilytystilan ansiosta. Tehokkaat moottorit tekevät matkoista mukavempia ja turvallisempia maaseudulla tai moottoriteillä.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: VW Kaddy Maxi, Audi A4, Opel Insignia, Mercedes C-sarja ja vastaavia.

  Vuokraa luksusauto Luxemburgissa

  Luksusauton vuokrausJos olet lähdössä Luxemburgiin työmatkalle, olet tullut oikeaan paikkaan. Auto Europe tarjoaa erinomaisia luksusluokan autoja. Tutustu luksusautojemme valikoimaan ja tarkista hinnat. Urheilu- tai luksusautolla matkustamisen ei tarvitse olla niin kallista kuin luulet!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, Volvo S90, Opel Vivaro (9 matkustajaa) ja vastaavia.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Luxemburgissa

  SUV-auton vuokrausJos haluat ajaa Luxemburgin mäkisen maaston läpi tai yksinkertaisesti matkustaa mukavasti, valitse silloin SUV-luokan auto. Maastoautoissa on paljon matkatavaratilaa ja runsaasti jalkatilaa takapenkillä. Kuljettajat epäilemättä kokevat paljon iloa näiden ajoneuvojen ratissa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Renault Kadjar, Opel Mokka ja vastaavia.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Luxemburgissa

  Tila-auton vuokrausTila-autojen vuokrausta suositellan heille, ketkä matkustavat yli viiden hengen ryhmissä. Vuokraamalla tila-auton säästät matkakustannuksissa, sillä sinun ei tarvitse noutaa kaksi autoa, vaan vain yksi. Tila-autot ovat ajoneuvovalikoimamme suurimpia autoja ja tarjoavat tilaa jopa seitsemälle tai yhdeksälle matkustajalle ja runsaasti säilytystilaa tavaroille.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: VW Caravelle, Opel Vivaro ja vastaavia.
  Aloita haku varausjärjestelmässämme nähdäksesi parhaat tarjoukset Luxemburgissa. Löydä täydellinen loma-autosi verkkosivuiltamme tai soittamalla palvelutiimillemme. Vuokrauksen asiantuntijamme ovat käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa ja auttavat löytämään parhaan tarjouksen ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin.