Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT MALESIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Malesia

  Jos olet lomakuumeessa ja etsit kaukaista kohdetta, jonne paeta päivittäisiä rutiineja, meillä on hieno vinkki! Valitse Malesia! Tässä monipuolisessa maassa on runsaasti kontrastia ja on viime aikoina kasvanut matkailumaana, johon virtaa vierailijoita eri puolilta maailmaa. Kiertele maata edullisella vuokra-autolla Auto Europelta parasta lomakokemusta varten. Tutustu vilkkaisiin kaupunkeihin, reheviin sademetsiin ja ainutlaatuisiin villieläimiin Malesiassa, tai lähte matkaan saaristoon. Jos olet epävarma siitä, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten, olemme koonneet Malesian vuokra-autoluokkien oppaan. Tutustu saatavilla oleviin autoihin ja jos olet edelleen epävarma, ota yhteyttä varaustiimiimme.

  Vuokraa miniluokan auto Malesiassa

  Miniluokan autonvuokrausMalesiassa miniluokan auton vuokraaminen on paras vaihtoehto, jos sinulla on budjetti ja tarvitset autoa vain läheiselle rannalle tai kaupunkimatkoille. Miniluokan autot eivät sovi suurille ryhmille tai suurelle määrälle matkatavaroita. Ne sopivat parhaiten yksin matkustaville tai kahdelle hengelle, enintään kuitenkin vain neljälle rajallisella määrällä laukkuja.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit:Chevrolet Spark, Kia Rio, Suzuki Swift ja muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Malesiassa

  Economy autonvuokrausHarkitse economy-luokan ajoneuvoa lyhyemmille matkoille Malesiassa, sekä lomille vilkkailla kaupunkialueilla, kuten Kuala Lumpurissa. Tarjolla on tilaa jopa neljälle matkustajalle, kenellä on yksi iso matkalaukku. Economy-luokan autot ovat ihanteellisia matkoille ystävien kanssa tai parina.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit:Mitsubishi Attrage, Proton Saga, Proton Persona, Volkswagen Polo ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Malesiassa

  Kompakti autonvuokrausVoit säilyttää kaikki economy-luokan autojen tärkeimmät ominaisuudet polttoaineenkulutuksessa ja ketteryyssä myös kompaktiluokassa. Kompaktiluokan autot tarjoavat sinulle hieman enemmän tilaa sekä auton sisällä, että tavaratilassa. Kompaktiluokan auton vuokraaminen Malesiassa mahdollistaa budjettimatkailun ilman kompromisseja mukavuuden tai polttoainetaloudellisuuden suhteen.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Proton Persona, Honda City, Toyota Vios, Perodua Alza, Proton Preve ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Malesiassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluoka on ensimmäinen luokka kohti hieman suurempia ajoneuvoja ja on erinomainen valinta pienille perheille ja kaveriporukoille. Keskikokoluokan ajoneuvoihin mahtuu enintään neljä matkustajaa, kenellä on kaksi isoa ja yksi pieni matkalaukku. Nauti lisäjalkatilasta ja sujuvasta matkasta yhdellä miellyttävistä keskikokoluokan ajoneuvoistamme.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Proton Preve, Honda BRV, Honda Civic, Proton Exora ja muita malleja.

  Vuokraa perheauto Malesiassa

  Perheauton vuokrausSuunniteltu huolella, perheluokan autoissa on runsaasti tavaratilaa ja jalkatilaa, mikä tekee niistä ihanteellisen perheille. Tavallisen perheen tarpeita varten kesäloman aikana nämä ajoneuvot on suunniteltu enintään viidelle hengelle, kenellä on kaksi suurta matkalaukkua ja kaksi kantolaukkua. Hyödynnä perheluokan autoja matkallasi Malesiassa!
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Nissan Sylphy, Honda Accord, Toyota Innova, Proton Inspira, Volvo V40 Estate ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Malesiassa

  SUV-auton vuokrausParanna lomaasi Malesiassa vakaalla ja tyylikkäällä SUV-luokan autolla, jota on helppo ajaa ja se voi olla edullinen. Näistä autoista löytyy tilaa neljästä jopa seitsemään henkeen (mallista riippuen) ja niiden avulla matustaminen Malesiassa on helppoa. Nämä ajoneuvot tarjoavat yleensä tarpeeksi tilaa kolmelle suurelle matkalaukulle ja kahdelle pienemmälle laukulle. Älä epäröi varata maastoautoa, jos aiot kokeilla vesiurheilua ja tarvitset tilaa urheiluvälineille.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Mitsubishi ASX 4x2 ja muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Malesiassa

  Tila-auton vuokrausValitse itsellesi tila-autoluokan auto, jos matkustat ryhmän kanssa ja haluat välttää jakautumista matkallasi Malesiassa. Et hyödy ainoastaan siitä, että pysyt yhdessä ryhmäsi kanssa, mutta etunasi voit varata vain yhden ajoneuvon halvemmalla hinnalla useamman sijaan. Näin vähennät kustannuksia ja autoissa on tilaa jopa seitsemälle matkustajalle ja useammalle matkalaukulle.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Toyota Innova ja muita malleja.
  Toivomme, että Malesian ajoneuvo-oppaamme on ollut hyödyllinen ja auttaa päätöksen teossa seuraavalle lomallesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Varaustiimimme auttaa sinua mielellään seitsemänä päivänä viikossa ja he voivat myös tehdä varauksen puolestasi.