Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT POHJOIS-IRLANNISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Pohjois-Irlanti

  Pohjois-Irlannista löytyy upeita maisemia ja jännittäviä matkailukohteita. Jotta voimme auttaa sinua löytämään sopivan vuokra-auton matkalle ympäri maata, olemme koonneet lyhyen oppaan Pohjois-Irlannissa tarjolla olevista ajoneuvoluokista. Katso alla olevia esimerkkejä ja hanki inspiraatiota lomallesi!

  Vuokraa miniluokan auto Pohjois-Irlannissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan auto on hyvä valinta, kun matkustat parina ja ajat kaupunkialueilla. Miniluokan autoja on helppo ajaa, ne sopivat hienosti pieniin pysäköintipaikkoihin ja tarjoavat paikan kahdelle matkustajalle ja kahdelle matkalaukulle. Nämä polttoainetta säästävät autot auttavat sinua säästämään matkoillasi!
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Kia Picanto, Ford Ka, Chevy Spark, Fiat 500 ja vastaavia malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Pohjois-Irlannissa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autot tarjoavat enemmän tilaa kuin miniluokan autot menettämättä niiden taloudellista polttoainekulutusta. Autoihin mahtuu jopa viisi henkilöä ja tilaa löytyy kahdelle suurelle matkalaukulle. Economy-luokan auto on paras vaihtoehto neljälle matkustajalle.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Ford Fiesta, Vauxhall Corsa (Opel Corsa) ja vastaavia malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Pohjois-Irlannissa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autot tarjoavat tilaa jopa viidelle hengelle ja niissä on enemmän jalkatilaa. Tilavalla takakontilla näihin autoihin mahtuu jopa kaksi suurta ja yksi pienempi matkalaukku. Tehokkaiden moottoreidensa ansiosta nämä autot voivat myös vaivattomasti kuljettaa sinua maaseudun ympäri.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Renault Clio, Fiat Punto, Ford Focus, Fiat 500 L ja vastaavia malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Pohjois-Irlannissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokka sopii pienille perheille, jotka matkustavat kaupungin ulkopuolella. Keskikokoluokan autot tarjoavat tilaa viidelle matkustajalle ja tekevät maaseutumatkoista mukavia ja hauskoja koko perheelle.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Skoda Octavia, Opel Zafira, Opel Insignia ja vastaavia malleja.

  Vuokraa perheauto Pohjois-Irlannissa

  Perheauton vuokrausSuosikki perheiden ja viiden hengen ryhmien keskuudessa, perheluokan autot ovat täydellisiä ajoneuvoja matkalle Pohjois-Irlannin upean maaseudun halki. Tehokkaat moottorit, tilava sisätila ja iso takakontti kahdelle matkalaukulle ja kahdelle kassille ovat tämän luokan avainominaisuuksia.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: VW Jetta, Ford Mondeo, VW Sharan, Audi A4 ja vastaavia malleja.

  Vuokraa luksusauto Pohjois-Irlannissa

  Luksusauton vuokrausHemmottele itseäsi ylellisyydellä. Valitse yksi Auto Europen erinomaisista luksusluokan ajoneuvoista ja luo unohtumattomia muistoja Pohjois-Irlannissa. Vahvan yhteistyömme ansiosta johtavien vuokraamojen kanssa, voimme tarjota sinulle parhaat saatavilla olevat mallit!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, Mercedes C-sarja ja vastaavia malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Pohjois-Irlannissa

  SUV-auton vuokrausMaastoauto vie sinut vaivattomasti vaativaan maastoon ja kaikkiin Pohjois-Irlannin kiehtoviin kohteisiin. SUV-luokan auto on yksi mukavimmista ajaa, sieltä löyty runsaasti jalkatilaa ja tilaa matkatavaroille.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Toyota RAV 4, Volvo XC60 ja vastaavia malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Pohjois-Irlannissa

  Tila-auton vuokrausTila-auton vuokraaminen on suositeltavaa, jos matkustat suurella ihmisjoukolla. Varaamalla tila-auton voit säästää vuokrakustannuksissa sen sijaan, että vuokraisit kaksi pienempää ajoneuvoa. Lisäksi nämä autot tarjoavat runsaasti tilaa kaikkien matkatavaralle.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: VW Sharan, Ford Galaxy, VW Caravelle ja vastaavia malleja.
  Toivomme, että kompakti opas auttoi sinua valitsemaan sopivan autoluokan seuraavaa lomamatkaasi varten Pohjois-Irlannissa. Turvallinen, nopea ja helppo varaaminen onistuu verkkosivuillamme tai voit myös soittaa tai lähettää meille sähköpostia.