Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT TURKISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Turkki

  Miksi et vuokraisi autoa Turkissa seuraavaa matkaasi varten ja anna Auto Europen järjestää vuokrasi parhailla hinnoilla ja ehdoilla? Auto Europe on maailmanlaajuisesti tunnustettu yhdeksi parhaista autovuokrauksen välittäjistä, jolla on pisin alan kokemus. Voimme taata parhaat hinnat ja erinomaisen asiakaspalvelun.

  Vuokraa miniluokan auto Turkissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat kohtuuhintainen ja tehokas tapa kiertää vilkkaita kaupunkeja ja kumpuilevia kyliä. Se sopii varsin hyvin heille, kenellä on vain pieni määrä matkatavaroita ja enintään yksi tai kaksi matkakumppania. Miniluokan autoihin mahtuu jopa neljä henkilöä, mutta tämä vähentää mukavuutta, koska niissä on vähiten tilaa muihin autoihin verrattuna.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Hyundai i20, Renault Clio, Nissan Micra, Peugeot 208, Volkswagen Polo ja muita autoja.

  Vuokraa economy-luokan auto Turkissa

  Economy autonvuokrausToinen autonluokka, joka sopii yksin matkustaville tai pareille, kenellä on pieni määrä matkatavaroita, on economy-luokka, joka sopii lyhyemmille kaupunkimatkoille. Kun vuokraat economy-luokan auton Turkissa, voit varmasti säästää matkabudjetissa ja matkustaa rauhallisella mielellä Turkin kaupunkien halki tai jopa Turkin rannikolla. Nämä autot vievät sinut vaivattomasti rannoille ja nähtävyyksien luo.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Hyundai i20, Renault Clio, Nissan Micra, Peugeot 208, Volkswagen Polo ja muita autoja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Turkissa

  Kompakti autonvuokrausTarjolla olevat kompaktiluokan autojen valikoima ja niiden polttoainetehokkuus tekevät sinuun vaikutuksen. Ajoneuvon koko on riittävän suuri ja mukava, mutta tarpeeksi kompakti helppoa parkkeerausta varten. Niiden etu mini- ja economy-luokkaan verrattuna on tilavuus ja entistä monipuolisempi automallien valikoima. Tämä monipuolinen autoluokka on aina hyvä valinta.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Fiat Egea, Renault Symbol, Hyundai Accent Blue, Fiat Linea Diesel, Ford Focus, Renault Megane, Peugeot 301 ja muita autoja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Turkissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausJos etsit hyvää yhdistelmää toiminnallisuutta ja kustannustehokkuutta, kannattaa valita keskikokoluokan auto Turkissa. Autoihin mahtuu helposti neljä henkeä, ne antavat sinulle enemmän jalkatilaa ja tilaa ylimääräiselle matkalaukulle. Laajasta valikoimasta malleja, jotka vaihtelevat sedaneista kombeihin, löydät täydellisen auton matkallesi.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Ford Focus Diesel, Opel Astra Diesel, Nissan Qashqai, Nissan Juke, Renault Fluence, Renault Kadjar, Mercedes A-sarja Diesel ja muita autoja.

  Vuokraa perheauto Turkissa

  Perheauton vuokrausErillinen tavaratila, lisäjalkatila ja tyylikäs muotoilu kuvaavat parhaiten perheautoluokan autoja. Haluatko enemmän tilaa vuokra-autossa lomasi aikana Turkissa? Varma tapa saada runsaasti matkatavaratilaa ja lisämukavuutta tien päällä on meidän perheauton vuokraus Turkissa. Jos olet tottunut tilavampaan ja suurempaan autoon, perheautoluokka on oikea luokka sinulle. Se on ihanteellinen myös pidemmille matkoille lasten kanssa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Volkswagen Passat Diesel, Skoda Superb, Nissan Qashqai Diesel, Mercedes CLA 200, Peugeot 3008, Opel Insignia, Mercedes C-sarja ja muita autoja.

  Vuokraa luksusauto Turkissa

  Luksusauton vuokraus"Turkish delight" saa täysin uuden merkityksen luksusautoillamme Turkissa! Suuntaa luksusluokan avoautosi turkoosin väriselle rannikolle ja nauti kauniista vuorimaisemista ja kimmeltävästä merestä. Lisää glamouria lomallesi ja nauti siitä täysin siemauksin seuraavalla Turkin matkalla!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes C-sarja, Mercedes CLA, Mercedes E 180, BMW 520, Volvo XC60 ja muita autoja.

  Vuokraa SUV-luokan auto Turkissa

  SUV-auton vuokrausMaastoautoluokka edustaa vakautta ja kestävyyttä ja on varsin suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme varaamaan useita kuukausia etukäteen, varsinkin jos varaat kesäksi. Maastoautoluokkaa suositellaan erityisesti, jos tarvitset rusaasti tilaa matkalaukuille tai urheiluvälineille.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Nissan Qashqai, Nissan Juke, Peugeot 3008 ja muita autoja.

  Vuokraa tila-auto Turkissa

  Tila-auton vuokrausMatkustatko jopa 12 hengen ryhmässä? Meidän tila-auton vuokraus voi olla oikea ratkaisu matkalle. Edullisempi kuin useamman auton vuokraaminen samanaikaisesti, tila-autot tarjoavat sinulle tarpeeksi tilaa paitsi matkustajille, mutta myös matkatavaroille. Meidän vinkki - varaa tila-auto, jossa on enemmän paikkoja kuin odotettu määrä matkustajia, jolloin sinulla on vieläkin enemmän tilaa matkalaukuille.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford Transit, Mercedes Vito, Dacia Lodgy, Renault Traffic ja muita autoja.
  Toivomme, että Turkin vuokra-ajoneuvovalikoiman opas antoi sinulle enemmän tietoa siitä, mikä vaihtoehto sopisi parhaiten tarpeisiisi. Soita meille tai varaa verkossa kolmella helpolla vaiheella. Varausjärjestelmä on turvallinen ja voit varata auton helposti omasta kodistasi.