Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT USA:SSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima USA

  USA on täynnä upeita kohteita ja nähtävyyksiä! Suunnitteletko matkaa tähän valtioon pian? Anna Auto Europen auttaa sinua järjestämään autonvuokraus Yhdysvalloissa parhaaseen hintaan! USA:n erikoistarjouksiemme ansiosta, kuten Gold Rate-paketti, voit myös hyötyä ilmaisesta tankillisesta polttoainetta ja lisäkuljettajasta ilman lisäkustannuksia! Alla on laajan ajoneuvovalikoimamme opas Yhdysvalloissa.

  Vuokraa economy-luokan auto USA:ssa

  Economy autonvuokrausVenytä matkabudjettiasi vieläkin pidemmälle economy-luokan auton vuokrauksella Yhdysvalloissa, joka sopii jopa neljälle matkustajalle ja yhdelle isolle ja kahdelle pienelle matkalaukulle. Erinomaisen polttoainetalouden ansiosta tämän luokan autot sopivat lyhyille matkoille. Lisäksi tämän kokoiselle autolle parkkipaikan löytäminen pitäisi olla melko helppoa jopa suurissa kaupungeissa, kuten Los Angelesissa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Mitsubishi Mirage, Ford Fiesta, Chevy Aveo, Toyota Yaris, Fiat 500, Hyundai Accent ja monet muut.

  Vuokraa kompaktiluokan auto USA:ssa

  Kompakti autonvuokrausKäytä hieman enemmän rahaa autovuokraukseen ja nauti lisätilasta kompaktiluokan autossa. Polttoaineen tai kilometrimäärän uhraus ei ole tarpeen, sillä kompaktiluokan autot vaihtelevat pienikokoisista keskikokoisiin, ovat tyypillisesti neliovisia ja polttoaineen kulutus on optimaalista. Nämä autot eivät ole vain edullisia, mutta myös luotettavia ja erinomainen valinta matkailijoille.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Nissan Versa, Ford Focus ja Hyundai Accent.

  Vuokraa keskikokoluokan auto USA:ssa

  Keskikokoluokan autonvuokrausTämä autoluokka on yksi suosituimmista valinnoista asiakkaidemme keskuudessa Yhdysvalloissa. Valitse keskikokoluokan auto, jolla on helppo liikkua, sisällä on runsaasti tilaa, ja se sopii erinomaisesti pienelle perheelle alhaisella polttoaineenkulutuksella. Edullisilla hinnoilla keskikokoluokan autot säästävät rahaa uhraamatta mukavaa ajokokemusta.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Kia Forte, Toyota Corolla, Dodge Avenger, Toyota RAV, Jeep Patriot, Chevy Cruze ja muut.

  Vuokraa perheauto USA:ssa

  Perheauton vuokrausValitse auto tästä luokasta, jos matkustat perheesi kanssa ja tarvitset enemmän tilaa suurille matkatavaroille. Suurin ero keskikokoluokan ja perheautoluokan mallien välillä on enemmän tilaa jaloille takapenkillä, mikä on erittäin mukavaa pitkillä matkoilla lasten tai ystävien kanssa. Jotkut perheautoluokan ajoneuvoista ovat premium-autoja, ja tarjoavat valikoiman ylellisiä mukavuuksia.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Buick Verano, Nissan Altima, Chevrolet Impala, Volkswagen Jetta, Chrysler 200, Ford Fusion US-malli, Dodge Grand Caravan, Toyota Camry, Hyundai Santa Fe, Ford Mustang ja muut.

  Vuokraa luksusauto USA:ssa

  Luksusauton vuokrausKoe oma amerikkalainen unelmasi luksusauton vuokraamisella Yhdysvalloissa! Nauti luksusmalliemme ylivoimaisesta muotoilusta, tyylikkäästä ulkonäöstä ja huippuluokan mukavuuksista. Tee unohtumaton matka Amerikan kuuluisimpien kaupunkeja läpi tai kiertomatka eri osavaltiooiden halki unelmiesi autolla. Muista tutkia tarjouksiamme, sillä jotkut hinnat ovat uskomattoman edullisia luksusautoluokassa! Nouda autosi Miamissa ja nauti lomasta Yhdysvalloissa!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Ford Taurus, Chevy Impala, Lincoln MKS, Cadillac XTS, Buick Regal, Ford Expedition, Chevrolet Suburban, Dodge Challenger Coupe, Mercedes GLE ja monia muita malleja.

  Vuokraa SUV-luokan auto USA:ssa

  SUV-auton vuokrausMaastoajoneuvo takaa vakautta tien päällä, erinomaisen muotoilun ja mukavuutta koko perheelle. Tarjolla oleviin maastoautoautoihin voi mahtua jopa seitsemän matkustajaa riippuen mallista ja vuokraan sisältyy tavallisesti rajoittamattomat kilometrit. Vuokraa mukava SUV-luokan auto ja tarjoa koko perheelle erinomainen matkakokemus Yhdysvalloissa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Nissan Rogue, Ford Escape, Toyota RAV, Jeep Patriot, Hyundai Santa Fe, GMC Terrain ja monia muita.

  Vuokraa tila-auto USA:ssa

  Tila-auton vuokrausTila-autot ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, ketkä matkustavat suuren perheen, ystävien tai työtovereiden kanssa liikematkoilla. Lisäistuimilla varustetut tila-autoluokan autot tarjoavat sinulle mukavan matkan ilman ylimääräisiä kuluja, kuten samanaikaisesti useamman ajoneuvon vuokraaminen kaikille matkustajille. Tutki Auto Europen tarjontaa ja löydä paras tila-auton vuokratarjous Yhdysvalloissa!
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Nissan Quest, Dodge Caravan, Kia Sedona, Ford Transit ja muita.
  Voit saada lisätietoa autonvuokrauksesta USA:ssa joko soittamalla varaustiimillemme tai lähettämällä meille sähköpostia. Palvelemme sinua täällä seitsemänä päivänä viikossa! Voit myös varata auton verkossa varausjärjestelmämme avulla. Varausprosessi on yksinkertainen ja selvä!