Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT UUDESSA-SEELANNISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Uusi-Seelanti

  Uusi-Seelanti on upea matkakohde, jonne monet lomailijat haaveilevat matkustavansa. Jotta voimme auttaa sinua järjestämään unelmiesi matkan Keski-Maahan, olemme koonneet oppaan saatavilla olevasta ajoneuvovalikoimasta Uudessa-Seelannissa. Tutustu ja valmistaudu seuraavaan seikkailuun!

  Vuokraa economy-luokan auto Uudessa-Seelannissa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autot ovat pienin saatavilla oleva vuokra-autoluokka Uudessa-Seelannissa. Nämä ajoneuvot ovat kuitenkin täydellisiä kaupunkimatkoille, sillä niillä on alhainen polttoaineen kulutus. Valitse tämä kategoria, jonne mahtuu jopa neljä matkustajaa, matkustaessa Aucklandin tai Wellingtonin suurissa kaupungeissa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Hyundai i20, Holden Spark, Mitsubishi Lancer, Toyota Yaris ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Uudessa-Seelannissa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autot ovat mukavampia useammalle henkilölle, kuin edellä mainittu economy-luokka, koska niissä on enemmän tilaa matkustajille ja jopa kahdelle isolle matkalaukulle ja yhdelle pienelle laukulle. Kompaktiluokan auto soveltuu myös matkalle kaupungin ulkopuolelle viehättävällä maaseutudulla.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Hyundai Accent, Toyota Corolla, Holden Trax, Holden Barina ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Uudessa-Seelannissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan auto on hyvä ratkaisu matkailijoille, ketkä etsivät tehokkuutta, alhaista polttoainekulutusta ja tilavaa sisätilaa. Keskikokoluokan autoihin mahtuu jopa viisi henkilöä ja he voivat ottaa mukaan kaksi keskikokoista ja yhden pienen matkalaukun. Ihanteellinen valinta pienille perheille ja näitä autoja suositellaan maaseutumatkoille.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automalli: Nissan Quashqai, Toyota RAV, Holden Captiva, Toyota Camry ja muita malleja.

  Vuokraa perheauto Uudessa-Seelannissa

  Perheauton vuokrausJos matkustat perheesi kanssa, sinun ei kannata vuokrata itsellesi pienempää autoa, kuin mitä meidän perheautoluokasta löytyy. Tarvitset paljon tilaa matkustajille ja matkatavaroille, jota voi tarjota perhekokoluokan auto. Nämä ajoneuvot ovat varustettu voimakkailla moottoreilla ja vievät sinut vaivattomasti Uuden-Seelannin maaseudun ihmeiden halki.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Ford Falcon, Holden Commodore, Toyota Previa, Kia Carnival ja muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Uudessa-Seelannissa

  Luksusauton vuokrausMiksi et hemmottele itseäsi luksusautolla Uudessa-Seelannissa? Luksusautojen valikoimaamme kuuluu upeita malleja, jotka vaihtelevat urheilu- ja ylellisistä autoista aina huippuluokan tila-autoihin. Tutki luksusautoluokan valikoimaamme tai soita meille ja järjestä sopiva seikkailu luksusautolla.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Holden Commodore SV6, Mercedes C200, Hyundai iMax, Toyota Prado ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Uudessa-Seelannissa

  SUV-auton vuokrausMaastoautojen vuokraaminen lomalla Uudessa-Seelannissa on paras tapa nähdä suurin osa tämän kiehtovan maan tarjonnasta. Nämä tehokkaat ja mukavat autot tekevät matkastasi vaativassa maastossa yllättävän helppoa. Löydä itsellesi sopivin SUV-luokan ajoneuvo ja lähde matkaan Keski-Maassa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Toyota Highlander, Ford Ranger Double Cab, Jeep Grand Cherokee ja muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Uudessa-Seelannissa

  Tila-auton vuokrausTila-autot ovat käytännöllinen valinta, jos matkustat suuremmalla ryhmällä. Sen sijaan, että vuokraat kaksi autoa, voit vuokrata tila-auton ja nauttia matkastasi yhdessä. Lisäksi tila-autoluokan autojen vuokraus säästää polttoainekustannuksissa kaikkien kesken.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: LDV G10, Toyota Commuter, Hyundai iMax, Toyota Previa ja muita malleja.
  Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse ja saat apua varauksen teossa. Voit myös käyttää turvallista verkossa olevaa varausjärjestelmäämme, jonka kautta autonvuokraus Uudessa-Seelannissa on helppoa!