Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT VENÄJÄLLÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Venäjä

  Venäjä on yksi maailman suurimmista maista, joka on osa kahta mannerta, ja siellä on runsaasti nähtävyyksiä. Ne ulottuvat historiasta ja kulttuuriperinnöstä harvinaisiin luonnonolosuhteisiin, upeisiin järviin ja aroihin. Matkaa ympäri tätä valtavaa maata täytyy suunnitella hyvin etukäteen. On tärkeää ottaa huomioon kovat sääolosuhteet suurimman osan aikaa vuodesta ja sen, että monet kohteet ovat melko kaukaisia ja vaikeasti saavutettavissa. Yksi hienoista matkakokemuksista on matkustaa kultturisen kaupungin Pietarin ja pääkaupunhin Moskovan välillä kauniita maaseutuja pitkin, tai Venäjän Kaukoidän suuntaan. Riippuen matkasuunnitelmistasi, tutustu Venäjän ajoneuvovalikoimaan ja valitse sopivin!

  Vuokraa miniluokan auto Venäjällä

  Miniluokan autonvuokrausVenäläiset kaupungit ovat kuuluisia laajoista bulevardeistaan, mutta se ei tarkoita sitä, ettei siellä koskaan olisi liikenneruuhkia tai että pysäköintitilat ovat aina helposti löydettävissä. Moskovassa tai Pietarissa ajettaessa suosittelemme miniluokan autoa, varsinkin jos lomabudjetti on varsin rajallinen. Tällainen ajoneuvo sopii jopa neljälle henkilölle, kenellä ei ole matkatavaroita. Miniluokan autoja suositellaan yksin matkustaville tai pareille, kenellä on kaksi kannettavaa laukkua.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Hyundai i10.

  Vuokraa economy-luokan auto Venäjällä

  Economy autonvuokrausToinen kätevä vaihtoehto budjettimatkailijoille on economy-luokan auton vuokraus. Niissä on tarpeeksi tilaa jopa neljälle hengelle ja nämä autot ovat hieman isompia ja mukavampia kuin miniluokka, ja niiden hinnat ovat vain hiukan korkeammat. Kuitenkin, jos matkustat yli kahden hengen ryhmässä, suosittelemme, että harkitset viisiovisen ajoneuvon vuokraamista.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Hyundai i10 ja vastaavat.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Venäjällä

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autot ovat keskikokoisia ja sopivat enintään neljälle matkustajalle tai pienelle perheelle, kenellä on mukana yksi iso matkalaukku ja yksi pieni laukku. Harkitse kompaktiluokan auton vuokrausta, jos tarvitset pienen auton, mutta jolla on tehokas moottori ja se voi viedä sinut kaupunkien halki tai lyhyille matkoille maaseudulla.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Hyundai Creta ja vastaavat.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Venäjällä

  Keskikokoluokan autonvuokrausKaikille matkustajille, ketkä kaipaavat enemmän jalkatilaa ja mukavuutta, keskikokoluokan ajoneuvot ovat hyvä valinta, sekä myös pienemmille perheille. Ne ovat suurempia kuin aiemmin mainitut luokat ja näissä ajoneuvoissa on tilaa jopa viidelle matkustajalle, kenellä on yksi iso ja yksi keskikokoinen matkalaukku.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Volkswagen Jetta ja vastaavat.

  Vuokraa perheauto Venäjällä

  Perheauton vuokrausPerheautot ovat tilavia ja ihanteellisia perhelomalle. Ne tarjoavat tarpeeksi tilaa kahdelle suurelle ja kahdelle pienemmälle matkalaukulle. Perheluokan autot vievät sinut vaivattomasti ympäri Venäjää lomasi aikana. Oli se sitten matka majesteettiselle Baikal-järvelle tai Elbrus-vuorille, perheauto ei jätä sinua pulaan.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Ford Mondeo, BMW 3-sarja ja vastaavat.

  Vuokraa luksusauto Venäjällä

  Luksusauton vuokrausHyvin erityistä kokemusta varten suosittelemme luksusautoluokan auton vuokraamista Venäjällä. Kohtuullisesti hinnoiteltu, nämä ylelliset ajoneuvot antavat sinulle erityisen ajokokemuksen. Ylenpalttisen sisustuksen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta luksusautonvuokraus on vaihtoehto jokaiselle, kuka nauttii tyylistä ja moitteettomasta muotoilusta.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, Audi Q7 ja vastaavat.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Venäjällä

  SUV-auton vuokrausPidempiä matkoja varten Venäjällä suosittelemme kestävää SUV-luokan autoa, jotka mallista riippuen sopivat 4-7 matkustajalle. Jos haluat vapautta matkallesi, sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja ylimääräistä jalkatilaa, maastoauto on valintasi. Maastoautoja arvostavat erityisesti ne matkustajat, kenellä on paljon matkatavaroita tai urheiluvälineitä.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Nissan X-Trail, Volkswagen Touareg, Audi Q7 ja vastaavat.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Venäjällä

  Tila-auton vuokrausTila-autojen kategoriaa etsivät useinmmiten yli viiden hengen matkustajaryhmät. Jotkut mallit, joihin mahtuu jopa kaksitoista henkeä, sopivat erinomaisesti ryhmämatkoille ja liikekokouksille. Lisämukavuuden ja lisätilan lisäksi voit myös säästää rahaa tila-autoluokan vuokraamisessa, sillä vuokraat vain yhden auton useamman sijaan.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Volkswagen Caravelle.
  Toivottavasti Venäjän ajoneuvo-opas oli tarpeeksi informatiivinen ja voit helposti valita, mikä ajoneuvo parhaiten sopii matkallesi. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua varauksen tekemisessä verkossa, soita tai lähetä meille sähköpostia. Olemme täällä sinua varten seitsemänä päivänä viikossa!