Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT VIROSSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Viro

  Viro ei ehkä ole yksi maailman suosituimmista lomakohteista, mutta jos et ole vielä ollut siellä, saatat yllättyä nähtävyyksien ja tekemisen runsaudesta. Tämä Baltian maa yhdistää rikkaan historiallisen perinnön kauniin rauhallisen maaseudun kanssa ja se osoittautuu aina hyväksi kohteeksi koko perheelle. Auto Europe voi järjestää autonvuokrauksen Virossa edullisin hinnoin maineikkaan yhteistyön ansiosta useiden vuokraamojen kanssa. Alla on lyhyt opas saatavilla olevista ajoneuvoluokista Virossa.

  Vuokraa miniluokan auto Virossa

  Miniluokan autonvuokrausSuosittu lyhyille viikonloppulomille viettämättä liikaa aikaa tiellä, miniluokan autot ovat yleensä edullisin vaihtoehto. Nämä ajoneuvot ovat polttoainetehokkaita ja niissä on pienet, mutta tehokkaat moottorit. Kokonsa ansiosta miniluokan autot ovat paras vaihtoehto kaupunkiin, sekä lyhyille matkoille Virossa. Tarjolla on tilaa jopa neljälle hengelle tai kahdelle hengelle ja matkalaukuille. Miniluokan autoja suositellaan ystäville ja pariskunnille budjetilla ja viikonloppulomille.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Toyota Aygo, Kia Picanto, Mini Cooper, Ford KA, Volkswagen Up ja vastaavia autoja.

  Vuokraa economy-luokan auto Virossa

  Economy autonvuokrausVaikka economy-luokan valitsemiseen Virossa on monta syytä, suurimmat niistä ovat varmasti näiden ajoneuvojen hinta ja koko. Ne ovat riittävän pieniä, mikä tekee ajamisesta helppoa, mutta tarpeeksi tilavia, sillä sinne mahtuu jopa viisi matkustajaa ja ainakin yksi iso matkalaukku. Economy-luokan autot ovat vain hieman kalliimpia kuin miniluokan autot ja ne vuokrataan rajoittamattomilla kilometreillä. Jos valitset economy-luokan auton, saat varmasti vastinetta rahalle.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Toyota Yaris, Opel Corsa, Renault Clio, Volkswagen Polo ja vastaavia autoja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Virossa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autot ovat erittäin houkuttelevia ajoneuvoja kaikille matkustajille, ketkä etsivät hyvää hinta-laatusuhdetta. Kompaktiluokan autot takaavat mukavan ajokokemuksen ja vapauden tien päällä mihin tahansa kohteeseen Virossa sujuvasti. Yksi etu kompaktiluokan auton vuokraamisessa on laaja valikoima käytettävissä olevia malleja useilta eri vuokraamoilta.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Renault Megane, Opel Astra, Toyota Auris, Volkswagen Golf, Toyota Auris Estate, Volkswagen Golf ja vastaavia autoja.

  Vuokraa keskikokoluokan Virossa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKaikki Virossa vierailevat, ketkä haluavat nähdä ja tehdä enemmän, voivat harkita keskikokoluokan auton vuokraamista ja nauttia kaikista tämän luokan eduista. Sen mukavan sisätilan ja jalkatilan lisäksi keskikokoluokan autot ovat saatavilla useilla malleilla, joista voit valita. Niiden kunnollinen matkatavarakapasiteetti on yksi syy valita keskikokoluokan auto, jos sinulla on enemmän matkatavaroita ja matkustat jopa viiden hengen kanssa.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Toyota Corolla, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Opel Zafira, Renault Laguna Estate ja vastaavia autoja.

  Vuokraa perheauto Virossa

  Perheauton vuokrausPerhekokoluokka tunnetaan myös standardikategoriana, joka sisältää suurempia autoja, jotka antavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen Viron teillä. Lisäjalkatilan ja erillisen matkatavarakontin ansiosta perheluokan ajoneuvot ovat ihanteellinen valinta pitkille matkoille perheille, joilla on lapsia.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Toyota Avensis, Toyota RAV 4, Skoda Kodiaq, Toyota Proace, Mercedes C-sarja, Volkswagen Passat, Toyota Landcruiser, Mercedes E-sarja ja vastaavia autoja.

  Vuokraa luksusauto Virossa

  Luksusauton vuokrausVirossa parempaa lomakokemusta varten vuokraa luksusauto monipuolisesta luksusluokan ajoneuvovalikoimastamme. Nauti Auto Europen huippupalvelusta ja lähde matkaan upealla automallilla, jossa on paljon lisävarusteita. Luksusvuokra voi joskus olla melko edullinen ja sinun ei aina tarvitse rikkoa bujettiasi, jotta voit nauttia ajamisesta näillä autoilla. Tutki luksusautojemme hintoja Virossa.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: BMW 520i.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Virossa

  SUV-auton vuokrausLähde Viron maaseudulle Auto Europen maastoautolla. Erittäin suosittu turistien keskuudessa, nämä ajoneuvot voidaan vuokrata loppuun nopeasti, etenkin kesäkaudella. SUV-luokan autot tarjoavat paljon mukavuutta ja vakautta tiellä, ja ne sopivat erinomaisesti matkoille perheen kanssa, kun sinulla on mukana runsaasti matkatavaroita tai urheiluvälineitä.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Toyota CHR, Toyota RAV, Skoda Kodiaq ja vastaavia autoja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Virossa

  Tila-auton vuokrausTila-auton vuokrausta Virossa suositellaan kaikille, ketkä matkustavat jopa kahdentoista hengen ryhmissä. Tee seuraavasta matkastasi Virossa seikkailu ja vietä laadukasta aikaa kaikkien kanssa yhdessä matkan aikana. Matkustaminen ryhmässä on hauskempaa ja näitä matkoja varten tila-auton vuokraus tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Volkswagen Caddy Maxi, Toyota Proace, Ford Tourneo ja vastaavia autoja.
  Toivomme, että opaamme antoi sinulle tarpeeksi tietoa autonvuokrausluokista Virossa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, soita meille tai lähetä sahköpostia. Vuokrauksen asiantuntijat auttavat sinua mielellään. Voit myös varata seuraavan autosi turvallisesti verkossa vain kolmella yksinkertaisella vaiheella.