Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ALGHERON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Algheron lentokenttä - Varaa ja säästä

  Aloitta seikkailusi Sardiniassa omalla autolla autonvuokrauksella Algheron lentokentältä ja voit uskaltautua ulos kauniiseen saaren pohjoisosaan heti astuessa ulos lentokoneesta. Viehättävät Algheron hiekkarannat ja Emerald meri, Pohjois-Sardinia tarjoaa jotain jokaiselle matkailijalle. Kun varaat vuokra-auton Auto Europelta, voit hyödyntää joitakin saatavilla olevia kilpailukykyisimpiä hintoja, sekä laajaa valikoimaa autoluokkia. Tee helppo kolmivaiheinen varaus nettisivuilla tai puhelimitse ja aloita unohtumaton seikkailu Italian saarella.

  Lentokenttätiedot

  Alghero Airport (AHO)
  Virallinen nimi: Alghero-Fertilia Airport, italiaksi: Aeroporto di Alghero. Tunnetaan myös nimellä Fertilia Airport.
  Osoite: Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero, Sardinia, Italia.
  Puhelin: +39 079 935282
  Sijanti: Algheron lentokenttä sijaitsee lähellä Fertilian kylää. Alghero sijaitsee noin 8 kilometriä kaakkoon, kun taas Sassarin kaupunki sijaitsee noin 32 kilometrin päässä lentokentältä.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lukuisia Italian kotimaisia lentoja liikennöi Ryanair, esimerkiksi kohteisiin Pisa, Ciampino ja Venetsia. Suoria lentoja Helsinkiin tarjoaa Jet Time.

  Terminaalit

  Uusi terminaalirakennus on rakennettu viime vuosina palvelemaan matkustajia Algheron lentokentällä. Suunnitelmissa on muuttaa vanhan terminaali kauppakeskukseksi. Lentokentälle löytäminen on helppoa, sillä molemmat, saapuvat ja lähtevät lennot sijaitsevat pohjakerroksessa yhdessä terminaalirakennuksessa. Huomaa, että lentokenttä ei ole avoinna matkustajille 24 tuntia vuorokaudessa. Terminaali aukeaa klo 4.00 aamulla ja sulkeutuu viimeisen lennon lähtiessä tai saapuessa, kumpi niistä on myöhäisempi. Lähtöselvityksen ja saapuvien alueella löydät infopisteen, jos tarvitset apua.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Paikan päällä autovuokraamot Algheron lentokentällä sijatsevat terminaalirakennuksen sisällä vain muutaman askeleen päässä tuloaulasta, kun olet noutanut matkatavarasi. Vuokra-autojen pysäköintialue on Comfort Parking alueen vieressä, josta pääsee helposti tuloaulaan. Tarkista huolellisesti autovuokraamosi varausvahvistuksen yläkulmasta. Huomioi, että Auto Europe on välittäjä, eikä omista toimistoja tai autoja. Lentokentältä löytyvä autovuokraamo Auto Europa ei ole sama kuin Auto Europe, joten jollei autosi ole vuokrattu heiltä, älä mene heidän toimistolle.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 23.00
  Budget 8.00 - 22.30
  Europcar 8.00 - 23.00
  Firefly 8.00 - 23.00
  Locauto 8.00 - 23.00
  Maggiore 8.30 - 14.30
  15.30 - 22.30
  Thrifty 8.00 - 23.00
  Hertz Ma, ke-pe, su 8.30 - 23.00
  Ti, la 7.30 - 23.00
  Sixt Ma-la 8.45 - 13.00 ja 15.30 - 21.00
  Su kiinni

  Lentokenttäpalvelut

  Algheron lentokentällä on mukavuuksia, jotka auttavat sinua kaikissa matkatarpeissa. Saapuvien alueella, ennen kuin menet turvatarkastuksen läpi, löydät ruokapaikkoja, jotka tarjoavat pizzaa ja muuta pikkupurtavaa, sekä kirjakaupan ja apteekin. Myös matkamuistomyymälä tarjoaa paikallisia käsitöitä. Airside, lähtevien alueella, tarjoaa jälleen snackbaarin pikkunälkään ennen lentoa. Osta jotakin matkalukemista kirjakaupasta tai osta muista kaupoista tuliaisia ja erikoisuuksia, kuten kosmetiikka, perinteistä Sardinian viiniä ja muita paikallisia tuotteita.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Kun lähdet autonvuokrauksella Algheron lentokentältä, voit ajaa koko Sardinian saaren ympäri helposti. Jos Alghero on ensimmäinen matkareittisi pysähdyspaikka, voit päästä kaupunkiin vain 15 minuutissa SS291dir ja sitten SP42 teitä pitkin. Matka koilliseen SS291 tietä pitkin vie sinut Sassariin puolessa tunnissa. Jos olet valmis hieman pidemmälle matkalle, voit vierailla Olbiassa Sardinian koillisosassa. Noin 128 kilometrin matka vie vajaat kaksi tuntia. Enemmän tietoa liikenteestä ja ajo-ohjeita Sardiniassa ja Italiassa löytyy täältä.

  Mitä tulee joukkoliikenteeseen Algheron lentokentältä, vaihtoehtoja ei ole monia. Kuitenkin saatavilla olevan linja-autoliikenteen hoitaa ARST (Sardinian Regional Transport Company). Löydät bussipysäkit saapuvien alueen ulkopuolella, noin 150 metriä oikealle ulostuloalueelta. Löydät erittäin edullisia paikallisia bussilinjoja lentokentältä Algheroon. Myös reitit Sassariin, Olbiaan ja Cagliariin ovat saatavilla. Jos haluat mieluummin ottaa taksin, ne löytyvät saapuvien alueen ulkopuolelta.

  Pysäköinti

  Kuljettajien onneksi Algherosta löytyy monia pysäköintialueita. Voit jopa löytää vapaita paikkoja satamaa vastapäätä ja itse satama-alueella. Pysäköidessä kadulla, huomioi, millä värillä katkoviivat on värjätty parkkipaikalla. Jos ne ovat valkoisia, pysäköinti on ilmaista. Jos sinisiä, sinun täytyy maksaa pysäköinnistä. Keltaiset viivat merkitsevät pysäköintikieltoa. Huolehdi siitä, että et aja keskiaikaiseen keskustaan, sillä vain valtuutetut autot saavat ajaa tällä "rajoitetun liikenteen alueella".

  Käytännöllisiä linkkejä

  Alghero Airport kotisivut