Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ALGHERO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Alghero - Taatut parhaat hinnat

  Sardinian saarella on silmiinpistävää kauneutta, aivan kuin luotu ikimuistoiselle lomalle. Meren smaragdi väri yhdessä villin, puhtaan luonnon kanssa, jossa asustaa peuroja ja villihevosia, hallitsee tätä ainutlaatuista paikkaa. Ei ole parempaa tapaa tutustua tähän Välimeren helmeen, kuin autonvuokraus Algherosta, kaupungista, joka sijaitsee Luoteis-Sardiniassa. Tämä romanttinen kaupunki toivottaa sinut tervetulleeksi mukulakivikatuineen, vilkkailla ja vanhoilla, värikkäillä taloilla. Jos sinua kiinnostavat hiekkaiset lahdet ja rannat, kalliot ja turkoosi meri, saaren pohjoisosa on juuri oikea paikka sinulle. Auto Europe takaa parhaat tarjoukset vuokra-autoille markkinoilla. Laajan kumppaniverkoston ansiosta voimme tarjota sinulle loistavan valikoiman. Autonvuokrausksella Auto Europelta tutustut Sardiniaan omaan tahtiin.

  Liikenne

  Sardiniassa, joka on noin 9300 neliömetriä suuri, sinulta vie aikaa vain 4 tuntia ajaa saaren eteläpuolelta pohjoiseen. Sardiniassa on melko helppoa ajaa, ainoa poikkeus kiireiset kesäkuukaudet Cagliarissa, saaren pääkaupungissa. Tee autonvuokraus Algherossa ja aja noin kahdessa tunnissa Olbiaan tai saavuta Cagliari jopa alle kahdessa tunnissa. On syytä huomata, että monet huoltoasemat hyväksyvät vain käteisen tai paikallisia kortteja. Saarella ei ole olemassa maksullisia moottoriteitä, mutta löydät paljon melko kapeita teitä mäkisessä maastossa. Algherossa autolla liikkuminen voi olla hankalaa pienemmillä teillä pysäköityjen autojen ja kapeiden kujien takia. Vältä stressiä ja jätä autosi kauemmaksi keskustasta. Klikkaa tästä ja ota selvää lisää ajamisesta Italiassa.

  Pysäköinti

  Algherossa on laaja valikoima pysäköintialueita - ilmainen löytyy Lungomare Barcellonasta, joka sijaitsee Lidon alussa ja satamaa vastapäätä. Ilmaiset julkiset pysäköintialueet sijaitsevat myös itse satamassa ja ne on jaettu kahteen alueeseen. Yhtä hallinnoi kunnanvaltuusto ja tarjoaa ilmaisen pysäköinnin turisteille, kun taas toista hallinnoi satamaviranomaiset ja siksi on tarkoitettu yksinomaan veneiden omistajille. Paikkoja voidaan käyttää vain merenkulkuviranomaisten luvalla. Ympäri kaupunkia löytyy ilmaisia pysäköintialueita, jotka ovat merkitty valkoisilla viivoilla. Siniset viivat osoittavat maksullisia parkkipaikoja, kun taas keltaiset viivat merkitsevät alueita, joilla pysäköinti on kielletty. Keskiaikainen kaupungin keskusta on "rajoitetun liikenteen alue" ja sinne pääsee vain valtuutetuilla ajoneuvoilla.

  Maantieteelliset tiedot

  Luoteis-Sardinian rannikko, joka ulottuu Algheroon, on kuuluisa punaisesta korallista sen vesissä, jota käytettiin koruihin ja koristeisiin muinaisista ajoista lähtien. Siitä tulee sen nimi - Coral Riviera. Algheron uskotaan olevan sen turistipääkaupunki. Tätä merkittävää, historiallista kaupunkia ympäröivät monipuoliset maisemat; kristallinkirkas meri, kalliot, hunajan värilliset talot ja viinitarhat mereen asti ovat vain osa sen hienoa maisemaa. Algheron monipuoliseen ympäristöön kuuluvat hiekkarannat, lukuiset yksinäiset lahdet, tiheät mäntymetsät ja hämmästyttävät luolat, jonne pääsee vain veneellä. Keväällä maaseudut ympäri kaupunkia kukkivat ja syksyllä maisemat muuttavat väriään, joka tekee kaikista vuodenajoista täydellisen ajan vierailla.

  Sardinian saarella on enemmän auringonpaistetta kuin millään muulla alueella Italiassa. Algherossa usein näkee pitkiä kuivia kesiä ja lyhyet leudot talvet. Vaikka tämä on yleensä tyypillinen Välimeren ilmasto, pohjoisten sijaintinsa ansiosta Algherossa on enemmän sadetta talvella kuin muualla Sardiniassa. Tuuli tunnetaan nimellä "Mistral", joka voi auttaa kesällä, kun lämpötila saavuttaa jopa 40°C.

  Lentokenttä

  Algheron Fertilia lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometriä luoteeseen Algherosta. Yhdessä Olbian ja Cagliarin kanssa se palvelee Sardinian saarta. Uudet rakennushankkeet ovat meneillään, joilla on tarkoitus laajentaa ja kunnostaa terminaalia. Kaikkiaan 15 lentoyhtiötä lentävät 40 suosituimpiin Euroopan kohteisiin. Useimmat lentoyhtiöt ovat edullisia ja jotkut tarjoavat kausiluonteisia reittejä.

  Alghero Fertilia Airport (AHO)
  Osoite: Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero Sassari, Italia.
  Puhelin: +39 079 935282
  Nettisivut: www.airport-alghero.com

  Julkinen liikenne

  Autovuokraamoja Algehosta löytyy tusina, mutta halutessasi voit myös hypätä bussin kyytiin. Algherossa liikennöi paikallisbussit viidellä päivittäisellä bussilinjalla. Lippujärjestelmä on yksinkertainen ja suoraviivainen; bussiliput on ostettava ennen matkaa valtuutetuilta jälleenmyyjiltä (lehtimyymälät ja kioskit) ja leimattava koneessa bussissa tai kuljettajalla. Lippuja ei ole mahdollista ostaa matkalla. Muista ostaa ja leimata lippu, sillä tarkastukset ovat melko yleisiä.