Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ROOMAN CIAMPINO LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Rooman Ciampinon lentokenttä

  Auto Europe on autonvuokrauksen välittäjä yli 60 vuoden kokemuksella alalta. Me tarjoamme asiakkaillemme autonvuokrauspalveluja yli 24,000 kohteessa eri puolilla maailmaa, laadukasta asiakaspalvelua, laajan valikoiman saatavilla olevia ajoneuvoja ja alhaisimpia hintoja markkinoilla. Autonvuokrauksen asiakasarvostelut Roomasta ovat tästä hyvä todiste. Tee autonvuokraus Rooman Ciampinon lentokentällä ja nauti lomastasi Italiassa heti kun astut ulos lentokoneesta. Pidemmälle lomalle suosittelemme, että tutustut myös kiertomatkaoppaisiimme ja lähde vaikkapa kiertomatkalle Lazio Sabinaan.

  Lentokenttätiedot

  Rome Ciampino Airport (CIA)
  Virallinen nimi: Ciampino-G. B. Pastine International Airport tai Rome Ciampino Airport
  Osoite: Via Appia Nuova, 1651, 00040 Ciampino, Rooma, Italia
  Lentoyhtiöt Rooman Ciampinon lentokentällä: Easy Jet , Ryanair, Wizz Air.
  Puh: +39 06 65951

  Terminaalit

  Lentokentällä on yksi, yksikerroksinen matkustajaterminaali, joka sisältää lähtevien ja saapuvien lentojen tilat. Lähtevien lentojen alue koostuu pääasiassa suuresta salista, joistakin kaupoista ja huoltotiloista, sekä 31 lähtöselvitystiskistä ja 16 lähtöportista. Lennoille siirrytään kävellen tai linja-autolla, sillä lentokentällä ei ole jet-siltoja. Saapuvien alueelle on erillinen sisäänkäynti ja sisältää neljä matkatavaratvyötä sekä lisää palvelutiskejä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Rooman Ciampinon lentokentällä on helppo löytää, sillä useimmat toimistot sijaitsevat tuloaulassa: Avis, Hertz, Europcar, Thrify ja Sixt. Toimistot sijaitsevat Via Mamelissä, lähellä parkkipaikka P8.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 23.59
  Budget 7.00 - 23.59
  Europcar 7.00 - 20.00
  Goldcar 8.00 - 23.00
  Hertz 8.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokenttä tarjoaa matkustajille lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja rentoutua ennen lähtöä, jotka sijaitsevat ympäri lentokenttää. Viime hetken tarpeita varten muista tarkistaa laaja valikoima vähittäismyymälöitä ympäri lentoasemaa. Matkustajien mukavuutta varten wifi on saatavilla koko lentoasemalla, eikä maksa mitään. Lentoasema tarjoaa myös korkeatasoisia kauppoja ja verovapaita ostoksia, joista löydät Italian parhaimpia tuotteita.

  Liikenne / Miten pääset lentokentälle

  Autonvuokraus Rooman Ciampinon lentokentällä on nopein tapa päästä kaupunkiin. Sen lisäksi linja-autot ja junat ovat saatavilla matkustajille lentokentältä Terminin keskusrautatieasemalle Roomassa. Taksit ovat myös käytettävissä tuloaulan ulkopuolella.

  Ciampinon lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä kaakkoon Rooman keskustasta ja pääset sinne helposti SS7 tien kautta, joka yhdistää lentoaseman A90-moottoritien kanssa (tunnetaan myös nimellä Greater Ring Road).

  Pysäköinti

  Pysäköinti on saatavilla Rooman Ciampinon lentokentällä maksusta. Jos haluat taata itsellesi parkkipaikan, on parasta soittaa ennalta sen varaamiseksi. Parkkipaikat ovat katoksen alla ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä terminaaleista. Parkkimaksun voit matkaa lippuautomaatilla tai asiakaspalvelussa.

  Roomassa on käytössä "pay and display" pysäköintijärjestelmä: hae parkkilippusi lähellä olevasta pysäköintimittarista ja aseta se näkyvälle paikalle tuulilasin taakse. Maksullinen pysäköinti on merkitty sinisillä viivoilla, invapysäköinti on hahmoteltu keltaisella ja ilmaiset autopaikat osoitetaan valkoisilla viivoilla. Kiinnitä huomiota pysäköintipaikkojen aikarajoituksiin ja vain asukkaille tarkoitetuille alueille. Erityisesti Rooman keskustassa monilla kaduilla voi pysäköidä vain asukkaiden pysäköintiluvalla. Kuljettajat voivat myös jättää ajoneuvon maksetuille julkisille pysäköintialueille.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Rooma Ciampinon lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Rooma Ciampinon lentokentästä

  Rooma Ciampinon lentokenttä
  Via Appia Nuova,1651
  Ciampino RM, Italia, 00040

  IATA koodi: CIA
  ICAO koodi: LIRA
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 41.7994
  Pituusaste: 12.5972

  Yleistietoa: Ciampinon lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä kaakkoon Rooman keskustasta.