Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BERGAMON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bergamon lentokentällä

  Nouda autonvuokraus Bergamon lentokentältä, sillä näin se tarjoaa helpon pääsyn Pohjois-Italiaan ja sen ympäristöön. Bergamo ja Italian muodin teollisuuden keskus, Milano, ovat lyhyen ajomatkan päässä, samoin Italian Alpit. Selaa uskomattoman edullisten Auto Europen tarjoamien tarjousten lapi ja löydä täydellinen autonvuokrauspaketti lomallesi! Mahtavilla hinnoilla, laajalla autovalikoimalla ja varaustiimillä valmiina vastaamaan kysymyksiisi, löydät varmasti etsimäsi auton! Käy lukemassa autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Bergamosta ja katso, mitä muut ajattelevat viimeaikaisesta Auto Europen vuokrauskokemuksestaan Pohjois-Italiassa.

  Lentokenttätiedot

  Bergamo Airport (BGY)
  Virallinen nimi: Il Caravaggio International Airport. Italiaksi: Aeroporto di Bergamo-Orio al Serio. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Bergamo Orio al Serio Airport.
  Osoite: Via Aeroporto, 13, 24050 Orio Al Serio Bergamo, Italia
  Sijainti: Noin 4 kilometrin päässä Bergamosta, lentokenttä sijaitsee Orio al Seriossa. Monet halpalentoyhtiöt kutsuvat lentoasemaa Milanon Bergamo lentokentäksi tai Milan Orio al Serion lentokentäksi, koska se sijaitsee myös suhteellisen lähellä Milanoa - noin 45 kilometrin päässä.
  Lentoyhtiöt Bergamon lentokentällä: Vain Ryanair lentää suoria lentoja Suomesta Bergamon lentokentälle, mutta halpalentoyhtiö ei tarjota kovin monia eri reittejä. Ryanair tarjoaa myös yhteyksiä lukuisiin muihin kohteisiin ympäri Eurooppaa. Paljon muita pienempiä ja halpalentoyhtiöitä, kuten Wizz Air ja Mistral Air liikennöivät myös Bergamon lentokentälle.

  Terminaalit

  Vaikka Bergamon lentoasema on pienikokoinen (lentokentällä on vain yksi terminaali), se on neljänneksi vilkkain lentokenttä Italiassa. Lentokenttärakennuksessa on helppo navigoida: lähtöselvitystiskit ja saapuvat lennot sijaitsevat pohjakerroksessa ja lähdöt ensimmäisessä kerroksessa. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit myös ottaa yhteyttä infotiskiin tuloaulassa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Bergamon lentokentällä sijaitsevat sisällä tuloaulassa. Lähtiessä matkatavaraluovutuksesta, suuntaa vasemmalle. Joillakin kentällä sijatsevilla vuokraamoilla, kuten Goldcar, on kuljetuspalvelu toimistoihin. Tarkista vuokraamon nimi sekä ohjeet, kuinka löytää vuokraamon tiski käyttöehdoista ennen varauksen viimeistemistä verkossa. Pysäköintialue vuokra-autoille on lentokentän pysäköintialueen jälkeen A-E. Kuljetuspalvelu, joka kulkee noin 15-20 minuutin välein, vie pysäköintialueelle. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla ei ole liian paljon matkatavaroita, sinun pitäisi pystyä kävelemään pysäköintialuelle noin 10 minuutissa.

  Tarkista vuokraamosi nimi huolellisesti varausvahvistuksesta. Auto Europe ei ole paikallinen vuokraamo, vaan välittäjä. Yksi tällainen välittäjä lentokentällä on nimeltään Auto Europa/Sicily by Car. Vaikka nimi on samanlainen kuin meidän yrityksen nimi, Auto Europa ja Auto Europe eivät ole sama yritys. Mene Auto Europan vastaanotolle vain, jos se on mainittu varausvahvistuksessa.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe 8.00 - 22.00
  la-su 8.00 - 20.00
  Budget Ma-pe 8.00 - 22.00
  la-su 8.00 - 20.00
  Europcar 8.00 - 23.00
  Hertz 0.01 - 12.30 ja 7.30 - 23.59
  Interrent 8.00 - 22.00
  Locauto 8.00 - 23.00
  Maggiore Ma-pe 8.00 - 22.00
  la-su 8.00 - 20.00
  Sixt Ma-pe 8.00 - 22.00
  la-su 9.00 - 12.30
  Thrifty 8.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Valtaosa Bergamon lentokentän tiloista sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Löydät ruokailupaikkoja, baareja ja mehubaarin ja erilaisia kauppoja, jossa myydään hienoa italialaista tavaraa sekä verovapaita tuotteita. Kaksi pankkia toimii lentokentällä tarjoamalla käteisnostoa tai valuutanvaihtoa. Lentokentältä löydät myös farmaseutin ja matkailutoimiston.

  Liikenne / Miten pääset lentokentälle

  Ajomatka autonvuokrauksella Bergamon lentokentältä kaupunkiin on erittäin nopea: pääset kaupunkiin vain 15 minuutissa SS591 tien kautta. Milano on myös vain tunnin ajomatkan päässä A4-moottoritietä pitkin länteen. Jos suuntaat itään A4-moottoritietä pitkin, löydät Veronan. Romeon ja Julian kaupunki on noin 117 kilometrin päässä, joten matkan tulisi kestää noin tunnin ja 20 minuuttia. Saat tietää lisää ajamisesta Italiassa täällä.

  Jos et nouda vuokra-autoa Bergamon lentokentältä, pääset Bergamoon tai lähiympäristöön joukkoliikenteen avulla. Matka Bergamoon on yksinkertainen: bussikuljetus, joka liikennöi puolen tunnin välein, vie lentokentältä Bergamon rautatieasemalle noin 15 minuutissa. Useita linja-autoja liikennöi myös muihin kohteisiin Bergamon lentokentältä. Jos olet menossa kohti Milanoa, Terravision, Autostradale ja Orio Shuttle liikennöi tätä reittiä. Kaikki eri bussiyhtiöt löytyvät omilta parkkipaikoilta tuloaulan ulkopuolella. Liput voi ostaa myös eri yhtiöiden tiskiltä terminaalin sisällä, matkailutoimistosta tai automaatista.

  Pysäköinti

  Käydessä Bergamossa, on parasta jättää vuokra-auto alemmassa Città Bassa kaupunginosassa, ja sitten kävellä tai käyttää köysirataa vierailla Città Altassa. Käytettävissä on sekä ilmaisia, että maksullisia katuparkkipaikkoja, joten varmista, että olet lukenut kaikki opasteet huolellisesti ja maksa asianmukainen maksu, jos sellainen on.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Bergamon lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Bergamon lentokentästä

  Bergamon lentokenttä
  Via Aeroporto 13
  Orio al Serio BG, Italia 31703

  IATA koodi: BGY
  ICAO koodi: LIME
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 45.6696
  Pituusaste: 9.7036

  Yleistietoa: Bergamon lentokenttä sijaitsee 3 kilometriä lounaaseen Bergamosta. Pääset lentokentälle nopasti noin 10 minuutissa vuokra-autolla.