Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BERGAMO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bergamo - Löydä täydellinen autosi

  Autonvuokraus Bergamossa antaa sinulle mahdollisuuden olla itsenäinen ja matkustaa omaan tahtiisi. Se on halvin tapa matkustaa, kun haluat nauttia suuresta määrästä eri saatavilla olevista aktiviteeteistä Bergamossa ja sen naapurikaupungeissa. Auto Europe tarjoaa suuren valikoiman eri autoja, joista voit varmasti löytää itsellesi ja matkallesi sopivimman. Nouda autosi lentokentältä, rautatieasemalta tai yhdestä lukuissita kaupunkitoimistoista ympäri Bergamon kaupunkia. Voit myös vertailla hintoja Milanon autovuokraamojen kanssa ja päättää matkasi yksityiskohdista vasta sitten. Italian pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja alan ammattilaisia. Mikäli haluat viettää enemmän aikaa alueella ja nähdä lisää, lue infoa Veneton kiertomatkaoppaasta. Lisäksi voit lukea, mitä muut ovat sanoneet viimeaikaisesta Auto Europen vuokrauskokemuksestaan autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Bergamosta.

  Liikenne

  Uusien ja modernien uudistuksien ansiosta niin sanotussa alemmassa kaupunginosassa (Città Bassa) voit nyt helposti ajaa katuja pitkin autolla. Hyvin kapeat ja mukulakivistä tehdyt kadut ovat yleisiä niin sanotussa ylemmässä kaupungissa (Città Alta) ja ne eivät sovellu moottorikulkuneuvoille. Tutustu Italian liikennesääntöihin ja eri rajoituksiin tarkemmin meidän omasta Italian kuljettajan oppaasta.

  Pysäköinti

  Ollessasi Bergamossa, jätä autosi Città Bassaan alempaan kaupunginosaan ja käytä kävelypolkuja tai köysiratoja matkallasi tutkimaan ylemmän kaupunginosan Città Altan korkeuksia. Voit käyttää pysäköintialueita tien varsilla ja maksullisia parkkipaikkoja kun ajat ympäri kaupunkia. Kysy omalta hotelliltasi, tarjoavatko he kenties ilmisia tai lisämaksua vastaan parkkipaikkoja.

  Maantieteelliset tiedot

  Lombardian maakunnassa sijaitsevassa Bergamossa ja lähiseudulla voit kokea ja nähdä kaikenlaista. Historiaa henkivässä kaupungissa näkyy monia eri rakennustyylejä keskiajasta lähtien. Bergamon vanhakaupunki on ainutlaatuinen ja sen Piazza Vecchia-aukion sanotaan kuuluvan Italian kauneimpiin. Kaupungista löytyy suuri määrä kirkkoja ja esimerkiksi Santa Maria Maggiore-kirkossa on valtava määrä taide-esineitä. Bergamossa on myös puolen kilometrin korkeudessa sijaitseva Castello San Vigilio-linna. Bergamon Accademia di Carrara-taidekokoelma tarjoaa vaihtuvia näyttelyitä. Välillä voit tehdä kävelyretken Bergamon yrtteihin erikoistuneessa kasvitieteellisessä puutarhassa ja ihailla sieltä mahtavaa näköalaa. Autonvuokraus Bergamossa on myös loistava keino päästä myös kaupungin ulkopuolelle esialppien luontoon ja historiallisiin kyliin. Esimerkiksi lyhyen ajomatkan päässä Bergamosta sijaitsee Unescon maailmanperintökohde Crespi D'Adda-työläiskylä. Käy lomamatkalla autolla autovuokraamosta Bergamosta myös Firenzessä tai muissa suosituissa lomakohteissa.

  Lentokentät

  Vaikka Bergamo onkin enemmän katkettyjen aarteiden kaupunki, vastakohta Italian kuumimmille turistikohteille, Bergamon kansainvälinen lentokenttä on yksi Italian top viidestä vilkkaimmista lentokentistä matkustajamäärän perusteella. Se sijaitsee noin 7 kilometrin päässä kaupungista ja noin 60 kilometrin päässä Milanosta.

  Bergamo Orio al Serio Airport (BGY)
  Osoite: Via Aeroporto 13, 24050 Orio Al Serio BG, Italia
  Nettisivut: www.milanbergamoairport.it
  Puhelin: +39 (0) 35 326 323

  Julkinen liikenne

  Lentokentän ja kaupungin välillä on monia eri kulkuyhteyksiä, joista voit valita haluamasi riippuen omista mieltymyksistä ja miten paljon haluat maksaa. Kaupungin sisällä mahdollisuuksia on paljon vähemmän, varsinkin ylemmässä kaupunginosassa.

  Junat
  Bergamon rautatieasema tarjoaa matkustajille aikataulutettuja junamatkoja kaupunkien välillä ympäri Italiaa.

  Bussit
  Kattava bussiverkosto Bergamossa tarjoaa turisteille ja matkailijoille joustavan tavan matkustaa alemman kaupunginosan halki. Yksi linja kulkee myös Città Altan ja Città Bassan välillä, joka on hyvä vaihtoehto köysiratojen tai kävelyreittien lisäksi.

  Taksit
  Bergamon kaupungin ja sen lentokentän välillä kulkee takseja säännöllisin väliajoin. Ole varovainen, sillä myös Milanon taksipalveluilla on oikeus toimia kyytipalveluna samalla alueella ja he veloittavat yleensä suuremman hinnan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Bergamo