Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BRANDENBURGIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Berliini Brandenburg lentokentällä

  Kauan kestäneet rakennustyöt ovat vihdoin tulleet päätökseen ja suurin Berliinin Brandenburgin lentokenttä on vihdoin avautumassa 31. lokakuuta 2020 lukemattomien alkuvaiheen vaikeuksien jälkeen. Onneksi autonvuokraukseen Berliinin Brandenburgin lentokentällä ei liity konkursseja, epäonnea ja vikoja. Ainakaan ei silloin, jos varaat Auto Europelta. Kanssamme voit aina valita tunnettujen yhteistyökumppaneidemme keskeltä houkuttelevimmilla tarjouksilla avoimessa vertailussa ja varata vuokra-auton nopeasti, käyttäjäystävällisesti, mutkattomasti ja turvallisesti. Jos haluat henkilökohtaista neuvoa tai sinulla on kysyttävää vuokrauksestasi, kokenut varaustiimimme auttaa sinua mielellään puhelimen päästä +358 942 720 607.

  Auto Europe on välittänyt vuokra-autoja vuodesta 1954 lähtien suurella valikoimalla ajoneuvoja kaikilta yhteistyökumppaneiltamme, mukaan lukien suuret kansainväliset autovuokraamot, kuten Avis, Europcar, Enterprise tai Sixt, mutta myös monet pienemmät kansalliset ja paikalliset autovuokraamot. Etsitpä sitten ketterää kaupunkiautoa, tyylikästä limusiinia tai urheiluautoa Berliinin kiertomatkalle tai tilavaa farmariautoa, maastoautoa tai tila-autoa - löydämme sinulle oikean vaihtoehdon. Löytääksesi sopivimman tarjouksen, lisää haluamasi vuokra-aika ja kohde yllä olevaan varausjärjestelmään. Muutamassa hetkessä saat selkeän, yksityiskohtaisen luettelon yhteistyökumppaneidemme parhaista tarjouksista. Lue lisää ja valitse oikea tarjous. Takaamme sinulle myös parhaimmat joustavuuden: voit peruuttaa varauksesi jopa 48 tuntia ennen noutoa, jos matkasi suunnitelmat muuttuvat. Voit lukea asiakkaittemme uusimmat autonvuokrauksen asiakasarvostelut Berliinistä.

  Lentokenttätiedot

  Berliinin Brandenburgin Willy Brandt lentokenttä (BER) on liittovaltion pääkaupungin Berliinin uusin lentokenttä, jonka alustava odotettu vuotuinen matkustajamäärä on 48 miljoonaa matkustajaa, mikä tekee siitä kolmanneksi suurimman lentokentän Saksassa. Lentokentälle annettiin lempinimi saksalaisen poliitikon Willy Brandtin kunniaksi, kuka toimi Berliinin pormestarina vuosina 1957–1966 ja liittokanslerina vuosina 1969–1974. BER korvaa vanhat kaupungin lentokentät Berlin Tegel (TXL) ja Berlin Schönefeld (SXF). Berliinin Tegelin lentokentän lentotoiminnan odotetaan loppuvan marraskuussa 2020, kun taas Berliinin Brandenburgin lentokentän välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Berliinin Schönefeldin lentokentän toimintaa jatketaan todennäköisesti jonkin aikaa BER lentokentän terminaalina 5, koska uudet lentokentän terminaalit T1 ja T2 ovat jo käytössä ja osoittautuivat liian pieniksi rakennusvaiheessa. Lentokenttää operoi Flughafen Berlin Brandenburg GmbH, jonka omistavat Berliinin ja Brandenburgin osavaltiot sekä liittohallitus.

  Berliinin Brandenburg lentokenttä (BER)
  Virallinen nimi: Berlin Brandenburg Willy Brandt.
  Osoite: Melli-Beese-Ring 1, 12529 Schönefeld, Saksa.
  Puhelinnumero: +49 30 6091 6091 0
  Sijainti: Berliinin Brandenburgin lentokenttä sijaitsee Berliinistä kaakkoon Brandenburgin osavaltiossa, noin 27 kilometrin päässä Berliinin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Brandenburgin lentokenttää palvelevat monet reitti-, tilaus- ja halpalentoyhtiöt, kuten Lufthansa, British Airways, KLM, SAS, United Airlines, Condor, Eurowings ja Ryanair. Uusi lentokenttä on myös optimaalisesti verkostoitu lukuisten muiden Saksan lentokenttien kanssa.

  Mistä noudan vuokra-auton Brandenburgin lentokentältä?

  Auto Europe on vuokra-autojen välittäjä, mikä tarkoittaa, että teemme yhteistyötä maailman tunnetuimpien autovuokraamojen kanssa ja tarjoamme sinulle eri kokoisia vuokra-autoja. Tämän ansiosta voimme vapauttaa sinut vuokra-autojen markkinoiden monien, usein hämmentävien tarjousten ärsyttävästä vertailusta. Syötä haluamasi vuokra-aika ja noutokohde ja näet hetkessä selkeän luettelon yhteistyökumppaneidemme parhaista tarjouksista ja ehdoista. Esimerkiksi parhaimmat autovuokraamot Berliinin Brandenburgin lentokentällä ovat Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz ja Sixt. Tämän jälkeen voit valita ja varata itsellesi sopivan tarjouksen rauhassa ja ajan kanssa.

  Yhteistyökumppanimme eivät voi tällä hetkellä tarjota tarkempaa tietoa noutotoimistoista terminaalissa T1. Tietenkin laitamme ne verkkosivuille heti, kun meillä on yksityiskohtia. Useimmilla autovuokraamoilla toimistot sijaitsevat molemmissa paikoissa. Siksi tiedustele etukäteen, mihin terminaaliin saavut ja miltä lähdet. Berliinin Brandenburgin lentokentän autovuokraamot terminaalialueilla T1 ja T2 löytyvät terminaalin 1 ensimmäiseltä tasolta. T5 autovuokraamojen tiskit sijaitsevat L-tasolla ja ajoneuvo palautetaan monikerroksiseen parkkihalliin 54. Vuokra-auton noutoa varten tarvitset Auto Europen varausvahvistuksen, henkilöllisyyskortin tai passin, sekä pääkuljettajan nimissä olevan luottokortin turvatakuun tallettamiseksi ja kunkin rekisteröidyn lisäkuljettajan ajokortit. Lue huolellisesti sinulle annettu vuokrasopimus ja varmista ennen sen allekirjoittamista, että sopimus ja vakuutusehdot (kaikki kustannukset, varatut vakuutukset, mahdolliset lisämaksut, polttoainesäännöt jne.) vastaavat Auto Europen kanssa varattuja palveluita. Kun otat ajoneuvon haltuun, tarkista, että kaikki vahingot, kuten naarmut, kolhut, halkeamat ikkunoissa ovat merkitty raporttiin. Varmista, että palautat ajoneuvosi ajoissa ja että palautus vahvistetaan kirjallisesti. Olemme koonneet myös hyödyllisiä vinkkejä turvallista ajamista varten Saksan kuljettajan oppaaseen.

  Terminaalit

  Lentokenttäkompleksi koostuu kolmesta terminaalista kahdessa paikassa: Pääterminaali T1, kuusikerroksinen lentokentän sydän, joka osoittautui rakennusvaiheessa aivan liian pieneksi ja se suunniteltiin 22 miljoonalle matkustajalle vuodessa, nyt laajennetaan 28 miljoonalle matkustajalle. Halpalentoyhtiöiden terminaali T2 sijaitsee suoraan terminaalin T1 vieressä, joka suunniteltiin kuudelle miljoonalle matkustajalle. Molemmat terminaalit sijaitsevat rinnakkaisten kiitoteiden välissä. Kolmas terminaali on terminaali T5, joka ei ole enää kävelymatkan päässä, vaan kuusi kilometriä pohjoiseen vanhalla DDR:n Schönefeldin lentokentällä. Sen toimintaa on jatkettava, koska rakentamisen viivästyminen ja Berliinistä tulevan ja sieltä lähtevän lentoliikenteen nopea kasvu tarkoittavat sitä, että kahden uuden terminaalin kapasiteetti ei ole riittävä avaamisen jälkeen. Kolmen terminaalirakennuksen kokonaiskapasiteetti on 48 miljoonaa matkustajaa ja vähintään 58 miljoonaa suunniteltujen laajennustöiden jälkeen. Jos joudut vaihtamaan terminaalien T1 / T2 ja T5 välillä, varaa riittävästi aikaa. Nämä kaksi eri sijaintia on yhdistetty julkisilla liikennevälineillä (S-Bahn linjoilla S9 ja S45, sekä bussiyhteyksillä) ja takseilla. "Flughafen BER - Terminals 1 & 2" rautatieasema sijaitsee suoraan terminaalin T1 alapuolella. "Flughafen BER - Terminal 5" rautatieasema sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä terminaalista T5.

  Lentokenttäpalvelut

  Sekä kahdesta äskettäin rakennetusta toiminnassa olevasta terminaalista T1 ja T2, että vanhasta Schönefeldin terminaalista T5 löytyy luonnollisesti täydellinen infrastruktuuri modernille kansainväliselle lentokentälle. Terminaalissa 1 lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen lähtevien lentojen alueen yläpuolella olevassa galleriassa on 9000 neliömetriä suuri "keskuskauppa-alue", josta löytyy lukuisia kauppoja ja ruokailualue, josta löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Terminaaleissa T2 ja T5 on tietysti jonkin verran pienempi valikoima kauppoja ja ravintoloita. Jos sinulla on enemmän aikaa ja lentäminen kiinnostaa sinua, vieraile sitten terminaalin T1 panoraamaterassilla lähtevien lentojen tason yläpuolella. Täältä on upea näkymä ympäröiville alueille. Terassille pääsee kahden täysin lasitetun sillan kautta, jotka kulkevat kauppa-alueen poikki. Autovuokraamot Berliinin Brandenburgin lentokentällä ovat usein edustettuina molemmissa kohteissa, joten on suositeltavaa selvittää, mihin terminaaliin saavut tai mistä lähdet. Terminaalien T1 ja T2 autovuokraamojen keskus sijaitsee terminaalissa 1 tasolla E0, terminaalien T5 autovuokraamojen keskus sijaitsee terminaalialueella L.

  Kulkuyhteydet Brandenburgin lentokentällä

  Pääkaupungin lentokentältä on erittäin hyvät liikenneyhteydet Berliiniin ja sen ympäröiville alueille. Lentokenttä sijaitsee Brandenburgin osavaltiossa kaupungista kaakkoon, noin 27 kilometrin päässä Berliinin keskustasta. Joustavin tapa päästä kaupunkiin ja takaisin on tietysti vuokra-autolla. Autonvuokraus Berliinin Brandenburgin lentokentällä on helppoa ja turvallista eri tarjousten vertailun avulla. Selvitä etukäteen minne terminaaliin aiot saapua tai mistä lähteä. Suurin osa autovuokraamoista sijaitsevat kaikissa kolmessa terminaalissa. Terminaalien T1 ja T2 autovuokraamojen keskus ja niiden toimistot löytyvät terminaalin 1 tasolta E0, ja vuokra-autojen pysäköintipaikat sijaitsevat monikerroksisella P2-pysäköintialueella. Terminaalin T5 autovuokramojen keskus sijaitsee terminaalin alueella L, pysäköintipaikat ovat muutaman askeleen päässä. Autovuokraamojen vuokra-autojen palautuspaikat terminaalissa T5 sijaitsevat monikerroksisella pysäköintialueella 54.

  Koska lentokenttä sijaitsee A113-moottoritien välittömässä läheisyydessä ja A113 / A117-moottoriteiden yhtymässä, Schönefelder Kreuzin (A13 / A10 / A113) ja liittovaltion valtatien 96a välittömässä läheisyydessä, pääset eri kohteisiin Berliinin keskustassa ja sen ympäristössä nopeasti ja helposti omalla autolla. Riippuen liikenteestä ja vuorokauden ajasta, pääset Alexanderplatzille, Potsdamer Platzille tai Berliinin hallintoalueelle noin 40 minuutissa. Tietysti keskustaan pääset eri reittejä pitkin ja yksi suorimmista on A113 / A10 teitä pitkin. Poistu autolla terminaaleista T1 ja T2 Schönefelder Alleelle ja aja A113 tietä pitkin Berliinin Brandenburgin lentokentän risteyksessä suuntaan Berlin-Zentrum. Terminaalista 5 pääsee suoraan liittovaltion valtatieltä 96a pitkin A113 tielle, joka liittyy A100-moottoritielle, jota pitkin pääset helposti määränpäähän kaupungin keskustassa.

  Molempien terminaalien edestä löytyvät tietysti myös nimetyt taksiasemat. Terminaalikompleksissa T1 ja T2 taksit odottavat saapuvia matkustajia pohjoisessa ja etelässä terminaalin T1 edessä E0 kerroksessa. Lähtevät matkustajat poistuvat taksista terminaalin T1 edessä tasolla E1, josta he pääsevät heti tekemään lähtöselvityksen. T5 terminaalin taksiasema sijaitsee terminaalialueella L. Jos tarvitset erityistä taksia, ota yhteyttä APCOA:n työntekijään, joka auttaa sinua mielellään ja löydät heidät suoraan taksiasemilta.

  Keltaiset pikabussit X7 ja X71 yhdistävät lentokentän kaksi terminaalia T1/T2 ja terminaalin 5 Rudowin metroasemalle, joka on U7 metrolinjan pääteasema. Matka-aika on noin 18 minuuttia. Terminaalin T1 ja Steglitzin kaupungintalon välillä liikennöi myös express-bussiyhteys.

  Berliinin Brandenburgin lentokentällä on kaksi rautatieasemaa, "Flughafen BER - Terminals 1 & 2" ja "Flughafen BER - Terminal 5". Terminaalien T1/T2 rautatieasema sijaitsee U2-tasolla suoraan terminaalin 1 alapuolella. S-Bahn linjat S9 ja S45 yhdistävät lentokentän Berliinin päärautatieasemalle 10-20 minuutin välein useita kertoja tunnissa ja matka kestää noin 30 minuuttia. Terminaalin T5 lentokentän rautatieasemalta on myös S-Bahn junayhteys Berliinin kaupunkiin linjoilla S9 ja S45. Kaukojunien odotetaan pysähtyvän täällä vasta vuonna 2022. Rautatieasema sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä lentokentän terminaalista.

  Pysäköintivinkkejä

  Molemmilla lentokentillä on tarpeeksi pysäköintitilaa jokaista tarvetta ja budjettia varten. Terminaaleissa T1 ja T2 pysäköintipaikat on jaettu kahdeksaan pysäköintihalliin ja tilaan (P1 - P8). Terminaalista 5 Berliinin Schönefeldin lentokentällä löytyy monikerroksinen pysäköintihalli P54 ja kolme pysäköintialuetta P51, P52 ja P56. Pysäköintipaikkoja voi varata etukäteen verkossa.

  Kaupunginosasta riippuen, Berliinissä voi olla haastavaa löytää ilmainen pysäköintipaikka tien varrelta tai muulta pysäköinnille hyväksytyltä alueelta. Tällä hetkellä koko kaupungista löytyy 44 maksullista ja merkittyä pysäköintialuetta. Vuoden 2020 loppuun mennessä 70% pysäköintipaikoista ovat muuttuneet maksulliseksi. Pysäköintilippuja voi ostaa automaateista ja monissa tapauksissa maksaminen on mahdollista myös matkapuhelinsovelluksen kautta ennakkorekisteröinnin jälkeen. Kaupungin keskustan vilkkaimmilla alueilla on suositeltavaa pysäköidä vuokra-auto yhteen monista pysäköintihalleista. Monet tarjoavat halpoja kiinteitä päivittäisiä hintoja. Tällä hetkellä on olemassa useita hyödyllisiä pysäköintisovelluksia, jotka näyttävät alueen käytettävissä olevat pysäköintipaikat ja rakennukset, sekä niiden hinnat.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Berliini Brandenburgin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Berliini Brandenburgin lentokentästä

  Berliini Brandenburgin lentokenttä
  Melli-Beese-Ring 1
  12529, Schönefeld, Brandenburg, Saksa

  IATA koodi: BER
  ICAO koodi: EDDB
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 52.3622
  Pituusaste: 13.5006

  Yleistietoa: Reykjavikin lentokenttä on pienempi kahdesta lentokentästä, jotka palvelevat Reykjavikin pääkaupunkia Islannissa. Lentoasema palvelee lähinnä kotimaan lentoja ja sijaitsee noin 3 km päässä kaupungin keskustasta.