Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BRANDENBURGIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Berliini Brandenburg lentokentällä

  Kauan kestäneet rakennustyöt ovat vihdoin tulleet päätökseen ja suuri Berliinin Brandenburgin lentokenttä on viimein avautunut 31. lokakuuta 2020 lukemattomien alkuvaiheen vaikeuksien jälkeen. Onneksi autonvuokraus Berliinin Brandenburgin lentokentällä Auto Europen kautta on sujuva kokemus, eivätkä kentän rakennusvaiheen ongelmat heijastu nykypäivän palvelutarjontaan. Kanssamme voit aina vertailla luotettavien yhteistyökumppaneidemme houkuttelevia tarjouksia ja varata vuokra-auton nopeasti, käyttäjäystävällisesti, mutkattomasti ja turvallisesti. Jos haluat henkilökohtaista neuvoa tai sinulla on kysyttävää vuokrauksestasi, kokenut varaustiimimme auttaa sinua mielellään puhelimitse numerossa +358 942 720 607.

  Auto Europe on välittänyt vuokra-autoja vuodesta 1954 lähtien tarjoten suuren valikoiman ajoneuvoja pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme, joista erikseen mainittakoot suuret kansainväliset autovuokraamot, kuten Avis, Europcar, Enterprise ja Sixt, mutta yhtä tärkeitä ovat myös monet pienemmät paikalliset autovuokraamot. Etsitpä sitten ketterää kaupunkiautoa, tyylikästä limusiinia tai urheiluautoa Berliinin kiertomatkallesi tai tilavaa farmariautoa, maastoautoa tai tila-autoa - löydämme sinulle oikean vaihtoehdon. Löytääksesi sopivimman tarjouksen, lisää haluamasi vuokra-aika ja kohde yllä olevaan varausjärjestelmään. Muutamassa hetkessä saat selkeän, yksityiskohtaisen luettelon yhteistyökumppaneidemme parhaista tarjouksista. Lue tarjouksen tarkemmat tiedot ja valitse itsellesi sopiva kulkuneuvo. Takaamme sinulle myös joustavuuden: voit peruuttaa varauksesi jopa 48 tuntia ennen noutoa, jos matkasi suunnitelmat muuttuvat. Voit lukea asiakkaidemme viimeisimmät autonvuokrauksen asiakasarvostelut Berliinistä.

  Lentokenttätiedot

  Berliinin Brandenburgin Willy Brandt lentokenttä (BER) on liittovaltion pääkaupungin Berliinin uusin lentokenttä, jonka alustava odotettu vuotuinen matkustajamäärä on 48 miljoonaa matkustajaa, mikä tekee siitä kolmanneksi suurimman lentokentän Saksassa. Lentokenttä nimettiin saksalaisen poliitikon Willy Brandtin kunniaksi, joka toimi Berliinin pormestarina vuosina 1957–1966 ja liittokanslerina vuosina 1969–1974. BER-lentokenttä korvaa vanhat kaupungin lentokentät Berlin Tegelin (TXL) ja Berlin Schönefeldin (SXF). Berliinin Tegelin lentokentän lentotoiminta loppui marraskuussa 2020, kun taas Berliinin Brandenburgin lentokentän välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Berliinin Schönefeldin lentokentän toimintaa jatkettiin jonkin aikaa BER lentokentän terminaalina 5, sillä uuden lentokentän terminaalit T1 ja T2 osoittautuivat liian pieniksi matkustajamäärään nähden jo rakennusvaiheessa. COVID-19 pandemian vuoksi myös terminaali 5 suljettiin helmikuussa 2021 eikä sitä todennäköisesti oteta enää käyttöön. Lentokenttää operoi Flughafen Berlin Brandenburg GmbH, jonka omistavat Berliinin ja Brandenburgin osavaltiot sekä liittohallitus. Lentoaika Helsinki-Vantaalta Berliiniin on noin 2 tuntia.

  Berliinin Brandenburg lentokenttä (BER)
  Virallinen nimi: Berlin Brandenburg Willy Brandt
  Osoite: Melli-Beese-Ring 1, 12529 Schönefeld, Saksa
  Puhelinnumero: +49 306 091 609 10
  Sijainti: Berliinin Brandenburgin lentokenttä sijaitsee Berliinistä kaakkoon Brandenburgin osavaltiossa, noin 27 kilometrin päässä Berliinin keskustasta.
  Berliinin lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Brandenburgin lentokenttää palvelevat monet reitti-, tilaus- ja halpalentoyhtiöt, kuten Finnair, Lufthansa, British Airways, KLM, SAS, United Airlines, Condor, Eurowings ja Ryanair. Uusi lentokenttä on myös optimaalisesti verkostoitu lukuisten muiden Saksan lentokenttien kanssa.

  Mistä noudan vuokra-auton Brandenburgin lentokentältä?

  Auto Europe on vuokra-autojen välittäjä, mikä tarkoittaa, että teemme yhteistyötä maailman tunnetuimpien autovuokraamojen kanssa ja tarjoamme sinulle eri tarkoituksiin sopivia vuokra-autoja. Tämän ansiosta voimme vapauttaa sinut vuokra-autojen markkinoiden monien, usein hämmentävien tarjousten ärsyttävästä vertailusta. Syötä haluamasi vuokra-aika ja noutokohde ja näet hetkessä selkeän luettelon yhteistyökumppaneidemme parhaista tarjouksista ja ehdoista - kentältä löytyvät esimerkiksi seuraavat tunnetut vuokraamot: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz ja Sixt. Tämän jälkeen voit valita ja varata itsellesi sopivan tarjouksen rauhassa ja ajan kanssa.

  Alamo Berliini lentokenttä Alamo Berliinin lentokentällä
  Melli Beese Ring 1,
  12529, Schönefeld, Saksa

  +49 304 102 151
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  08:00-20:00
  Avis Berliini lentokenttä Avis Berliinin lentokentällä
  Melli Beese Ring 1,
  12529, Schönefeld, Saksa

  +49 30 609 176 720
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  08:00-22:00
  Lauantai:
  08:00-16:00
  Sunnuntai:
  12:00-20:00
  Europcar Berliini lentokenttä Europcar Berliinin lentokentällä
  Melli Beese Ring 1,
  12529, Schönefeld, Saksa

  +49 306 349 160
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  07:00-23:00
  Sixt Berliini lentokenttä Sixt Berliinin lentokentällä
  Melli Beese Ring 1,
  12529, Schönefeld, Saksa

  +49 89 66 060 060
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  06:00-00:00
  Lauantai-sunnuntai:
  07:00-23:30

  Berliinin Brandenburgin lentokentän autovuokraamot sijaitsevat 1 terminaalin saapuvien aulasta. Vuokra-auton noutoa varten tarvitset Auto Europen varausvahvistuksen, henkilöllisyyskortin tai passin, sekä pääkuljettajan nimissä olevan luottokortin turvatakuun tallettamiseksi ja kunkin rekisteröidyn lisäkuljettajan ajokortit. Lue huolellisesti sinulle annettu vuokrasopimus ja varmista ennen sen allekirjoittamista, että sopimus ja vakuutusehdot (kaikki kustannukset, varatut vakuutukset, mahdolliset lisämaksut, polttoainesäännöt jne.) vastaavat Auto Europen kanssa varattuja palveluita. Kun otat ajoneuvon haltuun, tarkista, että kaikki vahingot, kuten naarmut, kolhut, halkeamat ikkunoissa ovat merkitty raporttiin. Varmista, että palautat ajoneuvosi ajoissa ja että palautus vahvistetaan kirjallisesti. Olemme koonneet myös hyödyllisiä vinkkejä turvallista ajamista varten Saksan kuljettajan oppaaseen.

  Terminaalit

  Lentokenttäkompleksi koostuu kahdesta terminaalista: Pääterminaali T1, kuusikerroksinen lentokentän sydän, joka osoittautui rakennusvaiheessa aivan liian pieneksi sillä se suunniteltiin 22 miljoonalle matkustajalle vuodessa. 1 terminaalia laajennetaan 28 miljoonalle matkustajalle, jotta kenttä pystyy vastaamaan suureen matkustajamäärään tulevaisuudessa. Halpalentoyhtiöiden terminaali T2 sijaitsee suoraan terminaalin T1 vieressä, ja se suunniteltiin kuudelle miljoonalle matkustajalle. Molemmat terminaalit sijaitsevat rinnakkaisten kiitoteiden välissä. "Flughafen BER - Terminals 1 & 2" rautatieasema sijaitsee suoraan terminaalin T1 alapuolella.

  Lentokenttäpalvelut

  Molemmissa äskettäin rakennetussa terminaalissa T1 ja T2 on luonnollisesti täydellinen infrastruktuuri modernille kansainväliselle lentokentälle. Terminaalissa 1 lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen lähtevien lentojen alueen yläpuolella olevassa galleriassa on 9000 neliömetrin kokoinen keskuskauppa-alue "Marktplatz“, josta löytyy lukuisia kauppoja ja ruokailualue "Foodcourt" laajalla valikoimalla vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Terminaalissa T2 on luonnollisesti jonkin verran pienempi valikoima kauppoja ja ravintoloita, sillä se on terminaaleista pienempi. Jos sinulla on enemmän aikaa ja lentäminen kiinnostaa sinua, vieraile terminaalin T1 panoraamaterassilla lähtevien lentojen tason yläpuolella. Täältä on upea näkymä ympäröiville alueille. Terassille pääsee kahden täysin lasitetun sillan kautta, jotka kulkevat kauppa-alueen poikki. Berliinin Brandenburgin lentokentän autovuokraamot sijaitsevat terminaalissa 1, tasolla E0.

  Kulkuyhteydet Brandenburgin lentokentällä

  Pääkaupungin lentokentältä on erittäin hyvät liikenneyhteydet Berliiniin ja sen ympäröiville alueille. Lentokenttä sijaitsee Brandenburgin osavaltiossa kaupungista kaakkoon, noin 27 kilometrin päässä Berliinin keskustasta. Joustavin tapa päästä kaupunkiin ja takaisin on tietysti vuokra-autolla. Autonvuokraus Berliinin Brandenburgin lentokentällä on helppoa ja turvallista eri tarjousten vertailun avulla ja löydät varmasti itsellesi sopivan ajoneuvon laajasta valikoimasta. Terminaalien T1 ja T2 autovuokraamojen keskus ja niiden toimistot löytyvät terminaalin 1 tasolta E0, ja vuokra-autojen pysäköintipaikat sijaitsevat monikerroksisella P2-pysäköintialueella.

  Koska lentokenttä sijaitsee A113-moottoritien välittömässä läheisyydessä ja A113 / A117-moottoriteiden yhtymässä, Schönefelder Kreuzin (A13 / A10 / A113) ja liittovaltion valtatien 96a välittömässä läheisyydessä, pääset eri kohteisiin Berliinin keskustassa ja sen ympäristössä nopeasti ja helposti omalla autolla. Riippuen liikenteestä ja vuorokauden ajasta, pääset Alexanderplatzille, Potsdamer Platzille tai Berliinin hallintoalueelle noin 40 minuutissa. Keskustaan pääsee tietysti eri reittejä pitkin, yksi suorimmista on A113 / A10 teitä pitkin. Poistu vuokra-autollasi terminaaleista T1/T2 Schönefelder Alleelle ja seuraa A113 liittymässä Berlin-Zentrum -kylttejä.

  Taksiasemat sijaitsevat luonnollisesti molempien terminaalien edessä. Terminaalikompleksin T1 ja T2 taksit odottavat saapuvia matkustajia terminaalin T1 pohjoises- ja eteläpuolella E0 kerroksen edessä, seuraa vain kylttejä ja löydät taksitolpat helposti. Lähtevät matkustajat poistuvat taksista terminaalin T1 edessä tasolla E1, josta he pääsevät heti tekemään lähtöselvityksen. Jos tarvitset erityistä taksia, ota yhteyttä APCOA:n työntekijöihin, jotka auttavat sinua mielellään. Löydät heidät suoraan taksiasemilta.

  Keltaiset pikabussit X7 ja X71 yhdistävät lentokentän kaksi terminaalia T1/T2 Rudowin metroasemalle, joka on U7 metrolinjan pääteasema. Matka-aika on noin 18 minuuttia. Terminaalin T1 ja Steglitzin kaupungintalon välillä liikennöi myös express-bussiyhteys.

  Berliinin Brandenburgin lentokentällä on kaksi rautatieasemaa, "Flughafen BER - Terminals 1 & 2" ja "Flughafen BER - Terminal 5". Terminaalien T1/T2 rautatieasema sijaitsee U2-tasolla suoraan terminaalin 1 alapuolella. S-Bahn linjat S9 ja S45 yhdistävät lentokentän Berliinin päärautatieasemaan 10-20 minuutin välein useita kertoja tunnissa ja matka kestää noin 30 minuuttia. Terminaalin T5 lentokentän rautatieasemalta on myös S-Bahn junayhteys Berliinin kaupunkiin linjoilla S9 ja S45 tai usealla paikallisjunalla. Kaukojunien odotetaan pysähtyvän täällä vasta vuonna 2022. Rautatieasema sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä lentokentän terminaalista.

  Pysäköintivinkkejä

  Molemmilla terminaaleilla on tarpeeksi pysäköintitilaa jokaista tarvetta ja budjettia varten. Terminaaleissa T1 ja T2 pysäköintipaikat on jaettu kahdeksaan pysäköintihalliin ja tilaan (P1 - P8). Pysäköintipaikkoja voi varata etukäteen verkossa.

  Berliinissä voi kaupunginosasta riippuen olla haastavaa löytää ilmaista pysäköintipaikkaa kadunvarrelta tai muulta pysäköinnille hyväksytyltä alueelta. Tällä hetkellä koko kaupungista löytyy 44 maksullista ja merkittyä pysäköintialuetta. Vuoden 2020 loppuun mennessä 70 % pysäköintipaikoista on muuttunut maksullisiksi. Pysäköintilippuja voi ostaa automaateista ja monissa tapauksissa maksaminen on mahdollista myös matkapuhelinsovelluksen kautta ennakkorekisteröinnin jälkeen. Kaupungin keskustan vilkkaimmilla alueilla on suositeltavaa pysäköidä vuokra-auto yhteen monista pysäköintihalleista. Monet hallit tarjoavat edullisia ja kiinteitä päivittäisiä hintoja. Tällä hetkellä on olemassa useita hyödyllisiä pysäköintisovelluksia, jotka näyttävät alueen vapaana olevat pysäköintipaikat ja sijainnit, sekä niiden hinnat.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Berliini Brandenburgin lentokentän kotisivut