Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BERLIINI RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Berliini rautatieasema - edulliset hinnat

  Berliini on Saksan pääkaupunki ja myös väkiluvultaan sen suurin. Lontoon annettua tietä Brexitin jälkeen on se nykyään myös EU:n väkirikkain kaupunki. Berliini on monipuolinen metropoli, jota sen eri kulttuurit ja pitkä historia ovat muokanneet aikojen saatossa. Monikulttuurisuutensa ansiosta kaupunki on hyvin avoin ja ennakkoluuloton. Käy tunnetuissa kohteissa, esimerkiksi kuuluisalla Brandenburgin portilla, vieraile historiallisella Checkpoint Charliella tai ihastele viehättävää Charlottenburgin linnaa - Berliinin suuri valikoima eri nähtävyyksiä ja aktiviteettejä odottaa sinua saapuvaksi! Mikäli perinteiset nähtävyydet eivät hetkauta tai olet jo käynyt Berliinissä useamman kerran, ei hätää - tästä alati muuttuvasta kaupungista ei tarjonta lopu kesken ja jokaiselle reissulle ja reissaajalle löytyy varmasti uusia kokemuksia! Ideaali tapa aloittaa kaupunkiloma on autonvuokraus Berliinin rautatieasemalta, näin pääset heti loman aluksi matkaan kiinni ja voit liikkua missä haluat oman aikataulun mukaan. Päärautatieasema sijaitsee Moabitin kaupunginosassa Mitten hallintoalueella ja on Saksan neljänneksi suurin rautatieasema. Aseman läpi kulkee noin 300 000 matkustajaa päivittäin!

  Auto Europe tarjoaa taatusti markkinoiden edullisimmat vuokra-autot. Edulliset hinnat on neuvoteltu yhdessä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme, paikallisten ja kansainvälisten vuokraamoiden, kanssa. Tee varaus nopeasti ja helposti puhelimitse asiakaspalvelumme avustamana tai itsenäisesti helppokäyttöisen nettisivumme avulla. Mikäli nettivarauksen tai sopivan auton valitsemisen kanssa tulee kysyttävää, auttavat asiakaspalvelijamme myös siinä tapauksessa mielelläään. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista autonvuokrauksen asiakasarvostelut Berliinissä -sivulta ja vuokraa auto turvallisin mielin.

  Berliinin rautatieaseman tiedot

  Berliinin päärautatieasema vihittiin käyttöön toukokuussa 2006 ja se on hyvin kunnossapidetty. Sen on suunnitellut arkkitehti Meinhard von Gerkan, joka on suunnitellut monia muita tunnettuja rakennuksia, esimerkiksi lentokenttiä, museoita ja stadioneja. Rakennustyöt olivat niin mittavat, että vieressä virtaavan Spreejoen reittiä täytyi muuttaa rakennuksen tieltä. Aiemmin samalla paikalla sijaitsi 1800-luvulla rakennettu rautatieasema Lehrter Bahnhof mutta se purettiin uuden aseman tieltä. Vaikka vanha nimi ei enää pädekään, on se jäänyt elämään monen mieleen ja asemaa kutsutaankin usein sen entisellä nimellä paikallisten keskuudessa. Juna yhdistää Berliinin lukemattomaan määrään maan muita kaupunkeja, esimerkiksi Hampuriin ja Frankfurtiin ja tietysti useaan muuhun kansainväliseen suurkaupunkiin. Asema sijaitsee keskustassa, vain reilu 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungin vanhasta kaupungista eli sijainti on hyvin keskeinen.

  Mistä noudan vuokra-auton Berliinin rautatieasemalta?

  Berliinin rautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat joko aseman sisällä sen pohjakerroksessa tai aseman välittömässä läheisyydessä. Vuokraamon tarkka sijainti on merkitty varausvahvistukseen josta se kannattaa tarkastaa etukäteen. Huomaathan, että osa vuokraamoista saattaa jakaa toimiston, eli katso vuokraamoiden nimikyltit tarkkaan kun haet vuokraamoasi. Pidä huolta, että sinulla on mukanasi kaikki tarvittavat dokumentit auton noutamista varten – ajokortti, virallinen henkilöllisyystodistus, voimassaoleva ja vuokraamossa hyväksytty pääkuljettajan nimissä oleva luottokortti ja Auto Europelta saatu varausvahvistus (voucher). Katso voucherista, tarvitsetko muita dokumentteja auton noutoa varten. Selvitä myös etukäteen maan ajosäännöt ja rajoitukset. Voit lukea näistä säännöistä lisää Saksan kuljettajan oppaasta.

  Buchbinder Berliini rautatieasema Buchbinder Berliinin päärautatieasema
  Europaplatz 1, pohjakerros,
  10557, Berliini, Saksa

  +49 302 062 4600
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  08:00-12:00
  Lauantai-sunnuntai:
  suljettu
  Europcar Berliini rautatieasema Europcar Berliinin päärautatieasema
  Europaplatz 1, pohjakerros,
  10557, Berliini, Saksa

  +49 302 062 4600
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  08:00-12:00
  Lauantai-sunnuntai:
  suljettu
  Global Berliini rautatieasema Global Berliinin päärautatieasema
  Europaplatz 1, pohjakerros,
  10557, Berliini, Saksa

  +49 302 062 4600
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  08:00-12:00
  Lauantai-sunnuntai:
  suljettu
  Keddy Berliini rautatieasema Keddy Berliinin päärautatieasema
  Europaplatz 1, pohjakerros,
  10557, Berliini, Saksa

  +49 302 062 4600
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  08:00-12:00
  Lauantai-sunnuntai:
  suljettu

  Asemapalvelut

  Asemalla on monia eri liikkeitä ja ravintoloita Berliinin päärautatieaseman autovuokraamoiden lisäksi. Aseman liiketila-alue on suuri, yli 44 000 m². Moni aseman yli 80 palvelusta on avoinna maanantaista sunnuntaihin, ja osa on avoinna jopa ympäri vuorokauden. Asemalta saa hankittua muun muassa merkkivaatteita, apteekkituotteita, matkamuistoja, matkalukemista ja paljon muuta. Lukemattomista ravintoloista, leipomoista ja noutoruokaloista löytyy valikoimaa pieneen ja suureen näläntunteeseen, ja ongelmaksi muodostuukin valinnanvaikeus kaikkien herkullisten vaihtoehtojen välillä. Aseman ensimmäisessä kerroksessa on pankki, ottomaatti ja matkakeskus, josta voi ostaa matkalippuja ja tarkastaa aikatauluja. Asemalla on myös lyhytaikainen ilmainen WiFi-yhteys. Koska se on vain lyhytaikainen, kannattaa siihen rekisteröityä vasta kun sitä tarvitsee. Ensimmäisessä kerroksessa Europaplatzin uloskäynnin läheisyydessä sijaitsevasta turisti-infosta on helppo käydä kysymässä neuvoa, mikäli joku asia mietityttää. Ensimmäisessä kerroksessa on myös säilytystilat matkatavaroille ja juna-yhtiön lounge, jossa on tarjolla teetä, kahvia, naposteltavaa ja ilmainen WiFi-yhteys henkilöille, joiden lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn tai jotka maksavat sisäänpääsymaksun erikseen. Loungea kannattaa harkita etenkin, jos sinulla on pitkä odotusaika asemalla ja haluat käyttää ajan lepäämiseen lähiympäristön tutkimisen sijaan.

  Kulkuyhteydet Berliinin rautatieasemalla

  Asema sijaitsee Europaplatzilla (Eurooppa-aukiolla) ja se on julkisen liikenteen tärkeä solmukohta. Keskeisen sijaintinsa vuoksi on autonvuokraus Berliinin päärautatieasemalta todella helppoa, sillä saavutat aseman näppärästi monella eri kulkuneuvolla ja autovuokraamot ovat helposti löydettävissä. Asemalla on monia yhteyksiä S-Bahnille (paikallisjuna), U-Bahnille (metro), Straßenbahnille (raitiovaunu) ja busseille, kaupunki pyrkii siihen että mahdollisimman usea paikka olisi saavutettavissa julkisen liikenteen avulla.

  Aseman yläkerroksista kulkevat paikallisjunat (linjat S3, S5, S7 ja S9) tunnistaa helposti niiden puna-keltaisesta värimaailmasta ja niillä on nopea ja helppo liikkua kohteesta toiseen ja ne kulkevat usein jättäen odotusajat lyhyiksi. Lukemattomat paikallisbussit kulkevat pihalta heti aseman vierestä. Metro (linja U5) sijaitsee maan alla kerros alaspäin. Raitiovaunut kulkevat pääosin rautatieaseman pohjoispäädystä. Berliinin päärautatieasemalta on suora yhteys Berliinin-Brandenburgin lentoaseman terminaaleihin 1+2 lentokentän pikajunilla (linjat FEX, RE7 ja RB14). Junat kulkevat varhaisesta aamusta myöhään illalla noin 30 minuutin välein. Matka kestää noin puoli tuntia. Vaihtoehtoisesti voit myös kulkea paikallisjunien linjoilla S9 tai S45 aseman ja lentokentän välillä. Tarkemmat aikataulut, kartat ja pysäkkitiedot saat esimerkiksi Berliinin paikallisliikenteen BVG:n sivuilta tai heidän mobiilisovelluksestaan.

  Pysäköintivinkkejä

  Berliinin päärautatieasemalla on 814-paikkainen pysäköintihalli. Asemalaituri on alle 50 metrin päässä pysäköintihallista, eli sijainti on hyvin kätevä. Pysäköintihalli on auki ympäri vuorokauden ja enimmäispysäköintiaika on 30 vuorokautta. Pysäköintipaikan löytyminen muualta ydinkeskustasta saattaa olla hankalaa. Suurin osa katupysäköinnistä on maksullista ja pysäköintilippu on ostettava automaateista. Suurin osa ydinkeskustan pysäköintimaksuista nousee porrastetusti 15 minuutin välein, eli jos joudut jättämään auton pidemmäksi aikaa parkkiin, kannattaa tarkastaa tulisiko päivälippu edullisemmaksi. Katupysäköinnin lisäksi on kaupungissa vaihtoehtoisesti myös paljon pysäköintihalleja joihin jättää auto. Suuret hallit löytyvät esimerkiksi Oopperatalon, Alexanderplatzin ja Karstadt-ostoskeskuksen lähettyviltä. Moni keskustan nähtävyys on kävelymatkan etäisyydellä toisistaan, eli kannattaa suunnitella keskeinen paikka pysäköinnille ja käydä jalkaisin muutamassa kohteessa kerallaan.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Berliinin paikallisliikenteen sivut

  Berliinin päärautatieaseman sivut

  Saksan rautateiden sivut