Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BILLUND

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Billund - Parhaat hinnat Auto Europella

  Tee seuraava omatoimisen lomamatka Auto Europen kanssa kuuluisien Lego-palikoiden synnyinpaikalle, jonka muistat loppuelämäsi ajan. Autonvuokraus Billundista auttaa sinua järjestämään lomasi omaan tahtiin ja voit kokea kaiken ympärilläsi helposti. Billundin ollessa perheystävällinen kohde et hyödy ainoastaan laajasta valikoimasta ajoneuvoja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin ja kaikille perheille, mutta myös erinomaisesta asiakaspalvelusta ja edullisista hinnoista. Teemme yhteistyötä myös Billundissa monien suurten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, joten voit olla varma, että saat rahallesi parasta vastinetta. Keskeisellä paikalla Jyllannin niemimaalla sijaitseva Billund on erinomainen lähtökaupunki vaikkapa naapurimaahan Ruotsiin.

  Billund on pieni ja suhteellisen uusi kaupunki. Lego on tuonut matkailijoita kaupunkiin eri puolilta maailmaa ja syystä, paikan päällä sijaitseva Legoland on erinomainen lomakohde niin lapsille kuin aikuisillekkin. Billundin alue tarjoaa ainutlaatuista luontoa, kulttuuria ja nähtävyyksiä lapsille. Tunne perhosia vatsassasi kokeilemalla Legolandin huvipuistolaitteita tai laske alas Lalandia Aquadomen vesiliukumäkiä. Kaupungissa voit myös tehdä upeita ostoksia ja viedä mukavia matkamuistoja kotiisi. Löydät kaikkea sisustustuotteista ja design-esineistä paikallisiin käsitöihin ja erikoisruokiin ja juomiin. Autonvuokraus Billundista on mainio vaihtoehto myös lähialueen matkailulle tai vierailulle Saksaan. Lähde tutkimaan alueen luontoa tai vaikkapa meren rannalle. Ennen kuin varaat auton kaupungista, voit myös lukea aiempien asiakkaiden autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Billundista.

  Liikenne

  Billundin liikenne on hyvin järjestäytynyttä ja siellä ajamisen ei pitäisi olla ongelmallista. Monet matkustajat valitsevat julkisen liikenteen matkustaessa nähtävyyksille, joten tiet eivät ole yhtä ruuhkaisia kuin suurissa kaupungeissa. Kaupungin ympärillä olevat moottoritiet ovat suhteellisen tyhjiä ja ruuhkia saattaa ilmetä lähinnä vain Legolandin lähellä lomapäivinä tai viikonloppuisin. Billundista on hyvät yhteydet moottoriteiden verkostolla muualle Tanskaan, joten matkustaminen suurimpiin kaupunkeihin on helppoa. Nämä tiet ovat myös erittäin hyvässä kunnossa ja tanskalaiset tiet katsotaan maailman parhaiksi. Jo muutamassa tunnissa pääset esimerkiksi Kööpenhaminaan tai Odenseehen. Lisätietoja reiteistä ja liikennesäännöistä löytyy Tanskan kuljettajan oppaasta.

  Pysäköinti

  Yksi suosituimmista lomailijoiden vaihtoehdoista on käyttää Billundin lentokentän pysäköintialueita. Monet ihmiset haluavat jättää ajoneuvonsa sinne parkkiin ja kävellä ympäri kaupunkia, koska se on hyvin lähellä nähtävyyksiä. Sinun on maksettava näistä parkkipaikoista, mutta ne eivät ole läheskään yhtä kalliita verrattuna muihin lentokenttiin. Suosituin nähtävyys on epäilemättä Legoland, joka tarjoaa useita parkkimahdollisuuksia ilmaiseksi. Pysäköinti ei ole sallittua Legolandin ympärillä olevilla kaduilla. Monet hotellit tarjoavat myös ilmaisia pysäköintipaikkoja, joten kannattaa tarkistaa hotelliltasi lisätietoja.

  Maantieteelliset tiedot

  Billund on pieni kaupunki, joka sijaitsee Jyllannin niemimaalla Tanskassa. Kaupunkia ympäröivät lukuisat pellot ja hieman kauempana löytyy myös metsiä. Billundin kunnasta löytyy kauniita ja jännittäviä luontoalueita. Voit tutustua kaupunkiluontoon, inspiroidu omilla retkillä tai opastetuilla luontoretkillä muiden kanssa. Sekä Pohjanmeri, että Itämeri ovat lyhyen ajomatkan päässä. Billund sijaitsee noin 13 kilometriä Grindstedista, 56 kilometriä Esbjergistä ja 27 kilometriä alueen pääkaupungista Vejlestä. 1930-luvun alussa Billund oli vielä pieni kylä, jossa oli vain 300 asukasta. Vain 20 vuodessa tämä määrä nelinkertaistui ja väestönkasvu räjähti Legon nopean laajenemisen vuoksi 1960-luvun puolivälissä. Kaupungissa vallitsee mannerilmasto lämpimillä kesillä ja parhaat kuukaudet vierailla ovat toukokuu, kesäkuu ja syyskuu. Kaupungin nähtävyys, Legoland, on yksi Tanskan suosituimmista nähtävyyksistä.

  Lentokenttä

  Billundin lentokenttä sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä kaupungista koilliseen. Useimmat autovuokraamot Billundissa sijaitsevat suoraan lentokentällä. Se oli ensin vain Legon työtekijöiden käytössä, mutta sen avaamisen jälkeen muulle väestölle siitä tuli nopeasti Tanskan toiseksi vilkkain lentokenttä. Lentokenttärakennus uudistettiin vuonna 2002 ja kiitotiet vuonna 2008. Sitä palvelee tällä hetkellä 30 eri lentoyhtiötä ja saatavilla on jopa 19 eri kohdetta. Finnair lentää Suomeen suoria lentoja.

  Billund Airport (BLL)
  Osoite: Passagerterminalen 10, 7190 Billund, Tanska.
  Puhelin: +45 7650 5050
  Nettisivut: www.bll.dk

  Julkinen liikenne

  Billundin kaupungissa liikkuminen on mahdollista bussilla, polkupyörällä ja jalkaisin. Kesällä voit hypätä ilmaiseksi Billund City-bussiin ja matkustaa kaikkiin suosituimpiin kohteisiin, sekä lentokentälle tai sieltä pois. Polkupyörävuokraamot ovat saatavilla matkailijoille ympäri kaupunkia ja voit tutustua kaupunkiin ja ympäröiviin alueisiin pyöräilyreittejä pitkin. Kaupungissa ei ole juna-asemaa, mutta voit kulkea junalla esimerkiksi Kööpenhaminasta Veljeen ja sieltä ottaa bussin. Takseja löytyy lentokentällä odottamassa tai voit soittaa itsellesi taksin haluttuun osoitteeseen 24-tunnin palvelunumerosta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Billund