Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO DUBROVNIKIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ilmainen peruutus 48 tuntia ennen noutoa
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla

  Autonvuokraus Dubrovnikin lentokentällä

  On vaikea ajatella Adrianmerta ilman mielikuvia Dubrovnikista, merkittävästä muurikaupungista, joka on vanha, mutta hyvin säilynyt tähän päivään asti. Historian ystävät voivat iloita, koska se on täynnä muinaisia nähtävyyksiä, goottilaisuuden ja barokin kirkkoja ja renessanssin suihkulähteitä ja palatseja. Loppuun kuluneet mukulakivet vanhassakaupungissa peittävät kapeiden katujen labyrintin, joka kantaa sinut suoraan muinaisaikoihin, kun tämä kaupunki oli paitsi kukoistava satamakaupunki, mutta myös itsenäinen aristokraattinen tasavalta. Nykyään Dubrovnikilla on maine eliittinä kuuluisuuksien suosimana kohteena joka kesä. Rannat ympäri kaupunkia ovat kauniita ja varsin vaihtelevia - voit rentoutua kätketyissä kivien veistetyissä lahdissa, romanttisilla lomilla, tai nauttia lukuisista kivikkoisista tai hiekkaisista rannoista lähelläsi. Autonvuokraus Dubrovnikin lentokentällä vie sinut ikimuistoinen matkalle pitkin Adrianmeren rannikkoa. Valitse autonvuokraus Auto Europen kautta ja löhöile auringossa ja katsele Välimeren maisemia matkan varrella. Jos haluat tietää, millaisia kokemuksia muilla on ollu, lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Dubrovnikista.

  Lentokenttätiedot

  Dubrovnik Airport (DBV)
  Osoite: 20213, Cilipi, Kroatia
  Puhelin: +385 20 773 100
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometriä Dubrovnikin keskustasta, Cilipin kylän vieressä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Useat lentoyhtiöt liikennöivät Dubrovnikin lentokentällä. Suurimmat niistä ovat British Airways, Croatia Airlines ja Lufthansa.

  Terminaalit

  Dubrovnikin lentokenttä on yksi vilkkaimmista lentokentistä Kroatiassa matkustajamäärällä mitattuna. Kentällä on kaksi terminaalia, joista yksi on äskettäin uusittu neljällä jet-sillalla. Muita laajennuksia on suunnitteilla lähitulevaisuudessa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Auto Europella on kumppaneina kansainvälisiä ja kotimaisia autovuokraamoja Dubrovnikin lentokentällä. Dubrovnikin lentoasemalla löydät autonvuokraamojen tiskit saapuneiden lentojen salista.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Enterprice 24h
  Fleet 24h
  Hertz 24h
  Oryx 24h
  Unirent 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Dubrovnikin lentokenttää laajennetaan suuresti. Kuitenkin kansainvälisten lentojen lähtöaulassa voit silti löytää verovapaan myymälän, joka tarjoaa paikallisia tuotteita, parfyymejä ja vaatteita. On olemassa myös useita kahviloita, joissa voit ostaa lämpimiä ja kylmiä juomia, sekä välipaloja ja kevyitä aterioita. Jos haluat huolehtia raha-asioista, lentokentältä löytyy kaksi valuutanvaihtopistettä, pankki ja posti. Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä molemmissa terminaalirakennuksissa. Sen lisäksi löytyy kaksi kioskia, jossa voi käyttää internetiä. Dubrovnikin lentokentällä sijaitsee palkittuja puutarhoja, joissa voit rentoutua odotellessa lentoasi. Toinen vaihtoehto on liike- ja VIP-tilat lentokentällä.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Julkisen liikenteen bussit ja lentokenttäbussit yhdistävät lentoaseman kaupungin kanssa, jotka kulkevat jokaisen saapuvan lennon jälkeen. Pysäkit löytyvät suoraan terminaalien ulkopuolella ja matka kestää noin 30 minuuttia. Löydät myös takseja bussipysäkkien lähellä. Nouda autonvuokrauksesi Dubrovnikin lentokentältä ja poistu seuraten opasteita kohti kaupungin keskustaa. Klikkaa tästä lisätietoja ajamisesta Kroatiassa.

  Pysäköinti

  Kun matkustat Dubrovnikissa autolla, voit kysyä majoitukseltasi etukäteen, tarjoavatko he pysäköintimahdollisuuksia. Itse kaupungissa on 3 pysäköintialuetta, joilla pysäköinti on tunti- tai päivähinnoiteltu. Yksi parhaista paikoista välttää liikennettä kaupungissa on julkinen autohalli, jonne voit jättää autosi ja lähteä tutkimaan vanhaa kaupunkia jalkaisin. Pysäköinti on maksutonta ensimmäisen 15 minuutin ajan Dubrovnikin lentokentällä. Muut vierailun arvoiset helmet rannikolla ovat Zadar ja Split.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Dubrovnikin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Dubrovnikin lentokentästä

  Dubrovnikin lentokenttä
  Cilipi, Kroatia, 20213
  IATA koodi: DBV
  ICAO koodi: LDDU
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 42.3341
  Pituusaste: 18.1606

  General Information: Dubrovnikin lentoasema, johon myös viitataan Cilipin lentoasemana, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Dubrovnikin keskustasta.