Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO DUBROVNIKIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Dubrovnikin lentokentällä

  Adrianmerestä puhuttaessa mieleen nousevat kuvat Dubrovnikista, ainutlaatuisesta muurien ympäröimästä muinaisesta kaupungista joka on säilynyt erinomaisesti nykypäivään saakka. Kaupunki on täynnä vanhoja monumentteja, gootti- ja barokkikirkkoja ja renessanssiajan suihkulähteitä ja palatseja. Vanhankaupungin kuluneet mukulakivikadut muodostavat kapeiden kujien labyrintin joka kuljettaa sinut suoraan menneisyyteen, historiallisen satamakaupungin vilinään. Nykyään Dubrovnik on suosittu ja monimuotoinen matkailukohde. Kaupunkia ympäröivät rannat ovat kauniita ja vaihtelevia; voit rentoutua kätketyissä, romanttisissa poukamissa tai nauttia lukuisista kivi- ja hiekkarannoista aivan kaupungin lähettyvillä.

  Autonvuokraus Dubrovnikin lentokentältä vie sinut ikimuistoiselle kiertoajelulle Adrianmeren rannikkoa pitkin. Valitse sopiva vuokra-auto Auto Europelta ja nauti upeista vuoristo- ja merimaisemista matkan varrella. Muut Kroatian helmet, kuten Zadar, Split ja Pula, ovat myös vierailun arvoisia eivätkä ajo-etäisyydet ole kovinkaan pitkiä suomalaisessa mittakaavassa.

  Auto Europe on toiminut vuodesta 1954 asti ja pyrimme saavuttamaan korkean laadun ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden jokaisessa kauttamme tehdyssä varauksessa. Tämän vuoksi teemme yhteistyötä vain luotettavien vuokraamoiden kanssa ja hyvien kontaktiemme ansiosta voimme taata parhaat hinnat. Katso mitä muut matkustajat kirjoittivat kokemuksistaan Dubrovnikin autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa.

  Lentokenttätiedot

  Dubrovnikin lentokenttä, toiselta nimeltään Čilipin lentokenttä, sijaitsee alle 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja on maan kolmanneksi kiireisin lentokenttä maan pääkaupungin Zagrebin ja maan toiseksi suurimman kaupungin Splitin lentokenttien jälkeen. Finnair tarjoaa suoria lentoja Dubrovnikiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, lentoaika on noin 3 tuntia. Kyseessä on kausikohde, eli sesongin ulkopuolella täytyy kaupunkiin matkustaa yleensä yhden vaihdon kautta.

  Dubrovnikin kansainvälinen lentokenttä (DBV)
  Osoite: Dobrota 24, 20213, Čilipi, Kroatia
  Puhelin: +385 20 773 100/377/333
  Dubrovnikin lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Muun muassa Finnair, Norwegian, SAS, airBaltic, Lufthansa ja Croatia Airlines. Huomioitavaa on, että osa lentoyhtiöistä liikennöi kohteeseen pelkästään sesonkiaikana.

  Mistä noudan vuokra-auton Dubrovnikin lentokentältä?

  Matkustaminen uuteen kaupunkiin pitkällä (tai jopa lyhyellä) lennolla voi olla hyvin uuvuttavaa. Autonvuokraukseen päätyneiden asiakkaiden onneksi, Dubrovnikin lentokentän autovuokraamot sijaitsevat kätevästi saapumisalueella. Terminaalin ulkopuolella sijaitsevassa autonvuokrauskeskuksessa on kaikkien suurimpien vuokraamojen pysäköintitilat sekä toimistot. Alla on luettelo eräistä lentokentällä toimivista Auto Europen yhteistyökumppaneista ja niiden aukioloajoista. Dubrovnikin lentokentän kartasta näet muun muassa missä autonvuokrauskeskus sijaitsee. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, jotta voimme auttaa sinua varauksessasi.

  Alamo Dubrovnik lentokenttä Alamo Dubrovnikin lentokentällä
  Dobrota 24,
  20213, Čilipi, Kroatia

  +385 20 771 391
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-23.00
  Hertz Dubrovnik lentokenttä Hertz Dubrovnikin lentokentällä
  Dobrota 24,
  20213, Čilipi, Kroatia

  +385 20 771 568
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  ympäri vuorokauden
  Firefly Dubrovnik lentokenttä Firefly Dubrovnikin lentokentällä
  Dobrota 24,
  20213, Čilipi, Kroatia

  +385 20 771 568
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-22.00
  Oryx Dubrovnik lentokenttä Oryx Dubrovnikin lentokentällä
  Dobrota 24,
  20213, Čilipi, Kroatia

  +385 20 773 870
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  ympäri vuorokauden

  Terminaalit

  Dubrovnikin lentokentällä on vain yksi terminaali, joka koostuu kolmesta terminaalialueesta; saapuvat, lähtevät ja check-in. Lentokenttää on uudistettu viime vuosina ja tulevaisuuden suunnitelmissa on laajentaa lentokenttää lisäämällä mittava liiketila-alue, laadukas lentokenttähotelli ja uusi, suurempi kiitorata. Vaikka lentokentällä on vain yksi terminaali, on se uudistuksen ansiosta hyvin moderni ja tarjoaa kaikki tarpeelliset palvelut, saatavilla on esimerkiksi useita eri autovuokraamoita Dubrovnikin lentokentällä.

  Lentokenttäpalvelut

  Kentällä on tax-free, joka tarjoaa muun muassa paikallisia tuotteita, kosmetiikkaa ja vaatteita. Jos nälkä yllättää, on kentällä lukuisia kahviloita joista voit ostaa virvoitusjuomia, naposteltavaa tai vaikka kevyen päivällisen. Kentältä löytyy myös pankki, posti ja kaksi valuutanvaihtopistettä; toinen saapuvien ja toinen lähtevien aulasta. Ilmainen WiFi-yhteys on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa. Dubrovnikin lentokentällä on myös kaunis puutarha-alue, jossa voit rentoutua odottaessasi lentoa. Toinen vaihtoehto rentoutumiseen on lentokentän Business Lounge. Lentokentän kiitotien alla sijaitsee salainen käytävä nimeltä Durovic Cave, joten varmista, että varaat tarpeeksi aikaa nähdäksesi sen. Luolassa on myös viinikellari!

  Kulkuyhteydet Dubrovnikin lentokentällä

  Kun teet autonvuokrauksen Dubrovnikin lentokentältä, pääset keskustaan noin 30 minuutissa rannikkoa pitkin kulkevaa D8-moottoritietä pitkin. Myös paikallisbussit ja lentokenttäbussit kulkevat lentokentän ja kaupungin välillä, bussipysäkit sijaitsevat suoraan terminaalin ulkopuolella. Voit ostaa bussilipun kuljettajalta, tai vaihtoehtoisesti voit ostaa lipun etukäteen verkossa. Lentokenttäbussi on aikataulutettu saapuvien lentojen mukaan ja se jättää sinut Pilen Portille. Bussi pysähtyy myös Dubrovnikin linja-autoasemalla. Taksiasema on lentokentän pääsisäänkäynnin edessä. Uber on myös suosittu kulkuväline, se on hieman edullisempi vaihtoehto kuin perinteiset taksit. Lukuisat yritykset tarjoavat myös etukäteen varattuja jaettuja tai yksityisiä kuljetuksia. Montenegron raja sijaitsee alle 20 kilometrin päässä Dubrovnikin lentokentältä.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on seitsemän pysäköintialuetta, mukaan lukien Kiss and Fly -alue, joka on tarkoitettu vain nopeaan pysähtymiseen. P1 on pääpysäköintialue jossa on mahdollista pysäköidä 15 minuutiksi ilmaiseksi. Lyhytaikaista pysäköintiä varten terminaalia vastapäätä ovat P2 ja P5-pysäköintialueet, jotka tarjoavat 5 minuutin ilmaisen pysäköinnin. Jos tarvitset pitkäaikaista pysäköintiä, paras vaihtoehto on päivämaksullinen P10. P3 ja P4-pysäköintialueet ovat tarkoitettu ainoastaan busseille. Maksuautomaatit sijaitsevat poistumisramppien vieressä ja maksun voi suorittaa käteisellä, luottokortilla tai Paydo:lla. Voit myös halutessasi tutustua Dubrovnikin lentokentän pysäköintialueisiin ja -hinnastoon etukäteen.

  Pysäköinti kaupungissa voi olla hieman haastavaa ja kallista, sillä Dubrovnik rakennettiin jalankulkijoille. Koska kaupungissa ei ole paljon kadunvarsipaikkoja, maanalainen pysäköintihalli on paras vaihtoehto. Katupysäköinti hinnoitellaan vyöhykkeiden mukaan, kallein alue sijaitsee Pilen Portin ympärillä. Hinnat ovat kausiluonteisia, ne nousevat kesällä ja laskevat sesongin ulkopuolella. Automaatit eivät anna vaihtorahaa, joten varmista, että sinulla on aina kolikoita mittareita varten ja muista laittaa pysäköintilippu näkyviin kojelaudalle. Voit ostaa pysäköintilippuja myös lehtikioskeista, tekstiviestillä (jos sinulla on Kroatian matkapuhelinliittymä) tai älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Lisätietoja Kroatian liikennesäännöistä löydät Kuljettajan opas Kroatia -sivulta.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Dubrovnikin lentokentän kotisivut