Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO DUBROVNIK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Dubrovnikissa Auto Europen kanssa

  Auto Europe on netissä oleva autonvuokrauksen välittäjä parhailla tarjouksilla, meillä on yli 60 vuoden kokemus ja vuokratoimistoja yli 24,000 eri kohteessa ympäri maailmaa. Auto Europe tarjoaa autonvuokrauksen palveluita Dubrovnikin lentokentällä, kaupungin keskustassa ja Dubrovnikin satamassa - näin ollen voit tehdä autonvuokrauksen Dubrovnikista itsellesi sopivimmasta paikasta. Kaiken lisäksi voit myös valita ja vuokrata kauttamme luksusauton premium-luokan autojen listalta Dubrovnikissa. Lue lisää hyvistä kokemuksista nyt autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Dubrovnikista.

  Liikenne

  Kroatian teillä on yleensä enemmän liikennettä kesällä, suunnittele siis ylimääräistä aikaa matkallasi kesällä Kroatiaan. Jos päädyt autovuokraamoon Dubrovnikissa, pidä mielessä muutamia keskeisiä liikennesääntöjä. Verestä ei saa löytyä yhtään alkoholia, Kroatiassa mennään nollatoleranssilla. Dubrovnikin kadut ovat varsin kapeita, ja kääntyminen voi olla tiukkaa - aja varovaisesti. Vanhakaupunki on kulkuneuvoilta kielletty, joten jos haluat tutkia keskustaa, jätä autosi parkkiin keskustan ulkopuolelle. Pidä mukana karttaa tai navigaattoria, sillä kaupungissa on useita yhdensuuntaisia katuja ja ilman karttaa navigointi voi olla haastavaa. Lisätietoja liikennesäännöistä Dubrovnikissa saat Kroatian kuljettajan oppaista.

  Pysäköinti

  Parkkipaikan löytäminen Dubrovnikissa voi joskus olla erittäin vaikea tehtävä. Vanhakaupunki on ainoastaan jalankulkijavyöhyke. Jos tulet kaupunkiin autolla, voit pysäköidä kadulle tai parkkihalleihin keskustan ulkopuolella. Dubrovnikissa on kolme eri parkkivyöhykettä ja niistä vyöhyke 1 on kallein ja lähimpänä keskustaa ja vyöhyke 3 kauempana ja halvin. Voit maksaa pysäköinnistä lähettämällä tekstiviestin puhelimestasi auton rekisterinumerolla pysäköintivyöhykkeen numeroon, tai ostaa parkkilippuja kioskeista tai parkkimittarista.

  Maantieteelliset tiedot

  Dubrovnik on Kroatian satamakaupunki Adrianmeren Dalmatian alueella. 1700-luvun perustamisen jälkeen, Dubrovnik on ollut Bysantin valtakunnan, Venetsian, Unkarin kuningaskunnan ja Ottomaanien valtakunnan vallan alla, mainitakseni vain muutaman. Eri maiden säännöt ja imperiumit ovat jättäneet jälkensä kaupungin arkitehtuuriin, joista on tullut huippunähtävyys ja Dubrovnikin vanhakaupunki on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhakaupunki on levittäytynyt Lapadin niemimaan yli kivisillä kallioilla ja upeailla näköaloilla.

  Autonvuokraus Dubrovnikissa vie sinut lähemmäksi alueen kiehtovaan historiaan, luontoon ja sen nähtävyyksiin. Tämä kaupunki on yksi suosituimmista matkailijoiden kohteista Välimeren alueella, jossa sääolosuhteiden takia voit matkustaa ympäri vuoden. Kaupunki nauttii kuumista kuivista kesistä ja leudoista kosteista talvista.

  Lentokentät

  Dubrovnikin lentokenttä on Kroatian toiseksi suurin, joka sijaitsee noin 20 km päässä kaupungin keskustasta, jota kutsutaan myös nimellä Zracna Luka Dubrovnik.

  Dubrovnik Airport (DBV)
  Osoite: 20213 Cilipi, Croatia
  Nettisivut: www.airport-dubrovnik.hr
  Puhelin: +385 20 773 100

  Julkinen liikenne

  Junat
  Dubrovnikissa ei ole juna-asemaa. Lähin juna-asema löytyy Plocesta, joka on alle 2 tunnin bussimatkan päässä Dubrovnikista. Voit myös saapua junalla Splitiin, joka on 4 tunnin bussimatkan päässä Dubrovnikista.

  Bussit
  Päälinja-autoasema "Libertas" sijaitsee Gruzissa noin 2 kilometriä vanhasta kaupungista. Asemalta lähtee busseja kotimaan kaupunkeihin kuten Pulaan, Zadariin tai Splitiin sekä kansainvälisesti esimerkiksi Sarjevoon, Podgoricaan tai Länsi-Eurooppan.

  Laivat/lautat
  Dubrovnikin satamaan saapuu miljoonia matkustajia vuosittain. Laivoja ja lauttoja kulkee Dubrovnikin satamaan muualta Kroatiasta sekä esimerkiksi Italiasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Dubrovnik