Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO DÜSSELDORFIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Düsseldorfin lentokenttä

  Kun teet autonvuokrauksen Düsseldorfin lentokentällä, koko Rein-Ruhrin alue on helpon ajomatkan päässä. Düsseldorfin lentokenttä palvelee lähinnä sen pääkaupunkia Düsseldorfia Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa Saksassa, mutta on myös vain noin 20 kilometrin päässä muista tärkeistä alueen kaupungeista, kuten Duisburg ja Wuppertal. Düsseldorfin lentokenttä on kooltaan kolmanneksi suurin Saksan lentokentistä, sitä suurimpana ovat vain Frankfurt ja München. Houkuttelevat hinnat ja vaikuttava autovalikoima Auto Europella, autonvuokraustarjoukset Düsseldorfin lentokentällä varmasti antavat lomallesi mahdollisimman hyvän alun, ja tästä ovat samaa mieltä lukuisat asiakkaamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Düsseldorfista.

  Lentokenttätiedot

  Düsseldorf Airport (DUS)
  Virallinen nimi: Düsseldorf Airport, saksaksi: Flughafen Düsseldorf.
  Osoite: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf
  Puhelin: +49 211 4210
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Düsseldorf-Lohausenissa, noin 7 kilometrin päässä pohjoiseen Düsseldorfista ja noin 20 kilometriä Essenistä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokenttä toimii tukikohtana Air Berlin ja Germanwings lentoyhtiöille ja lentokentällä liikennöi useita suuria lentoyhtiöitä, kuten Finnair, Lufthansa, Emirates, Britis Airways ja SAS.

  Terminaalit

  Düsseldorfin lentokentällä on kolme terminaalia: A, B ja C. Rakennus on rakennettu kaarevaksi puoliympyräksi, joka toimii keskialueena ja terminaalit ovat sijoitettuna yksi kumpaakin päähän ja yksi keskelle. Terminaali A on pääasiassa varattu Lufthansan ja Germanwingsin lennoille, sekä niiden kumppanilentoyhtiöille. Terminaali B liikennöi enimmäkseen Saksan sisäisiä ja EU:n lentoja Air Berlin, sekä oneworld lentoyhtiöiltä, kuten British Airways. Pienin kolmesta, terminaali C, toimii Schengen alueen ulkopuolisia ja kaukoreittien lentoja varten.

  Saapuvien lentojen alue on lentoaseman pohjakerroksessa, jossa on useita matkatavaroiden luovutushihnoja, jotka sijaitsevat turva-alueella portin jälkeen. Lähdöt ovat ensimmäisessä kerroksessa lähtöselvityspisteillä, sekä itsepalvelukoneilla ympäri lähtöhallia. Myös infopisteet sijaitsevat sekä saapuvien, että lähtevien alueella.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Suurin osa autovuokraamoista Düsseldorfin lentokentällä sijaitsevat tuloaulassa pääinfon alueella. Varmista, että ajat autonvuokrauskeskukselle palauttaessa autoa. Kun ajat ylös moottoritien rampille, seuraa kylttejä "Abflug", joka tarkoittaa lähteviä lentoja ja sen jälkeen seuraa opasteita "Mietwagen" (vuokra-autot). Huoltoasema lentokentällä löytyy P5 parkkipaikan ja autonvuokrauskeskuksen välillä, jos sinun täytyy tankata auto ennen palautusta (tarkista vuokraehdoista oma polttoainekäytäntö).

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis & Budget Ma-pe, su 6.30 - 23.30
  la 7.00 - 23.00
  Buchbinder 6.00 - 23.00
  Enterprice 6.00 - 23.00
  Europcar 6.15 - 23.30
  Firefly 6.30 - 23.30
  Hertz & Thrifty Ma-pe, su 6.30 - 23.30
  la 7.00 - 23.00
  Interrent Ma-pe 7.30 - 18.30
  la 9.00 - 12.00
  su suljettu
  Global Drive 6.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Valuutanvaihtoa tarjotaan ensimmäisessä kerroksessa turva-alueella ja pohjakerroksessa saapuvien alueella, jossa on myös pankki. Myös kaksi pankkiautomaattia löytyy jokaisessa kerroksessa. Internet-yhteyttä voit käyttää yhdessä Internet-terminaaleista koko lentokentällä; kolme löytyy pohjakerroksessa ja neljä ensimmäisessä kerroksessa. Voit myös nauttia monipuolista ruokaa, jota tarjoillaan kahdeksassa kahvilassa, kahdessa leipomossa, 13 bistrossa ja baareissa ja seitsemässä ravintolassa lentokentällä, sekä tehdä ostoksia 60 eri liikkeessä. Suurin osa ravintoloista sekä ostosmahdollisuuksista sijaitsevat lentokenttäalueella, kun olet kulkenut turvatarkastuksen läpi lähtevien lentojen alueella.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Koko Rein-Ruhrin alueelle on erittäin hyvät yhteydet lukuisiten moottoriteiden kautta ja matkustaminen yhdestä kaupungista toiseen on helppoa. Päästäksesi Düsseldorfin keskustaan lentokentältä, sinun on ajettava Danziger Str. tietä pitkin, joka vie sinut keskustaan vain 10-15 minuutissa. Esseniin pääsee A52 moottoritietä pitkin puolessa tunnissa ja jopa Köln on vain alle tunnin ajomatkan päässä A3 moottoritien kautta. Lisää vinkkejä ajamisesta Saksassa löytyy täältä ja opas kiinnostavalle Saksan moottoriteiden kiertomatkalle täältä.

  Jos et nouda autonvuokrausta Düsseldorfin lentokentältä, vaan kaupungin keskustasta, voit päästä sinne helposti junalla. Lentokentällä on kaksi rautatieasemaa. Yksi niistä palvelee esikaupunkialuetta junaverkostolla (S11 linja päättyy tänne), ja se sijaitsee kätevästi terminaalirakennuksen alla. Toinen rautatieasema palvelee taajama- ja kaukoliikenteen junia ja on noin 1,5 kilometrin päässä lentokentältä, mutta pääset sinne helposti SkyTrain:n kanssa, joka on riippuva kohorata. Myös bussilinjoja kulkee lentokentältä Düsseldorfiin ja useisiin muihin kohteisiin.

  Pysäköinti

  Pysäköintipaikat kadun varrella ovat maksullisia Düsseldorfissa maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 18.00 välillä ja lauantaina klo 8.00 - 16.00. Kaupungista löytyy myös 41 autohallia ja vapaan parkkipaikan löytäminen on helppa, sillä 112 elektronista kylttiä on siroteltu ympäri kaupunkia näyttämään sinulle saatavilla olevat parkkipaikat, sekä ohjeet lähimmälle pysäköintialueelle. Jos haluat tutustua vanhan kaupungin alueeseen, voit esimerkiksi jättää autosi Am Ratinger Torin lähelle tai Kunsthalle pysäköintialueelle. Vaihtoehtoisesti liityntäpysäköintipalveluja tarjotaan kauempana keskustasta. Jos ajat kohti Düsseldorfia lentokentältä, P+R parkkialueelta S-Bahn asemalla Rath, pääsee kaupunkiin noin 10 minuuttissa Theodorstraßen kautta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Düsseldorf Airport kotisivut


  Lisätietoa Düsseldorfin lentokentästä

  Düsseldorfin lentokenttä
  Flughafenstraße 120
  40474, Düsseldorf, Saksa

  IATA koodi: DUS
  ICAO koodi: EDDL
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 51.17220
  Pituusaste: 06.4600

  Yleistietoa: Lentokenttä on Saksan kolmanneksi suurin lentoasema ja se sijaitsee vain noin 7 kilometrin päässä Düsseldorfista.