Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO DÜSSELDORF

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Düsseldorf - Taatut parhaat hinnat

  Autonvuokraus Düsseldorfissa voi tehdä lomastasi tai työmatkastasi erityisen mukavan kokemuksen, sillä saat molemmat, sekä joustavuutta, että enemmän vapautta. Kun varaat Auto Europen kautta tänään, takaamme korkeaa laatua erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kiitos yhteistyölle joidenkin maailman suurimpien autovuokraamojen kanssa, voimme tarjota autonvuokrausta jopa 180 maassa ympäri maailman. Korkeasta laadusta ja asiakaspalvelusta löydät lisää autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Düsseldorfista. Düsseldorf on yksi rikkaimmista kaupungeista Saksassa ja se ylpeilee uraauurtavalla arkkitehtuurilla ja muihin Euroopan suurkaupunkeihin verrattavalla korkeatasoisella kulttuurielämällä. Laajalla verkostolla moottoriteitä, tämä kaupunki on myös erinomainen lähtöpaikka muihin Saksan kohteisiin. Autovuokraamot Düsseldorfissa tarjoavat lisäksi kaupungissa myös ainutlaatuista luksusautonvuokrausta.

  Liikenne

  Ruuhka-aikana voi olla melkoisesti liikennettä Düsseldorfin keskustassa ja valtateillä, jotka johtavat pois kaupungista. Jos sinulla on mahdollisuus, voi olla viisasta välttää ajamista tähän aikaan. Moottoritiet A3, A44, A46, A52, A57, A59 ja A524 vievät sinut muihin Saksan kaupunkeihin ja naapurimaihin. Muista, että et saa käyttää matkapuhelimia ilman hands free-laitetta ja ota huomioon nopeusvalvontakamerat! Minkäänlainen pysähtyminen koulujen edessä on jyrkästi kielletty ja se edistää valtavasti lasten turvallisuutta ja tätä valvotaan tarkasi Düsseldorfin kaupungin virkailijoiden toimesta.

  Pysäköinti

  Koska on monia, jotka kulkevat joka päivä kaupunkiin sen ulkopuolisilta alueilta, keskustassa on rajoitetusti pysäköintipaikkoja, mutta kaupunki on rakentanut useita parkkihalleja ja pysäköintialueita. Kadulla pysäköinti on maksullista yleensä klo. 08.00 - 18.00 välillä maanantaista perjantaihin, ja klo 08.00 - 16.00 lauantaisin. Kaupungista löytyy yli 40 parkkihallia / autotallia heille, jotka haluavat pysäköidä autonsa sisätiloihin. Voit myös tarkistaa hotelliltasi, tarjoavatko he parkkipaikkoja vieraille.

  Maantieteelliset tiedot

  Düsseldorf sijaitsee Länsi-Saksassa, Kölnistä pohjoiseen ja Ruhrin eteläpuolella. Kaupunki on Nordrhein-Westfalenin pääkaupunki ja Saksan taloudellinen keskus. Düsseldorf sai kaupunkioikeudet vuonna 1288, upea Rein joki kulkee kaupungin läpi. Tee matka vanhaankaupunkiin, joka on autoton ja löydät sieltä monia viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Heille, jotka haluavat tehdä ostoksia, pääset matkustamaan Königsalleelle hyvin aikataulussa. Jos haluat viettää päivän muissa Saksan kaupungeissa, autolla ei ole pitkä matka jännittäviin kaupunkeihin, kuten Duisburg (28 km), Essen (35 km), Wuppertal (35 km) ja Köln (40 km). Tutustu ideaamme autobahn-moottoriteiden kiertomatkaa varten! Alankomaat ovat vain 50 km Düsseldorfista. Jos haluat ylittää maan rajoja, on tärkeää muistaa kertoa siitä Auto Europelle varausta tehdessäsi.

  Lentokentät

  Düsseldorf Airport (DUS)
  Sijaitsee noin 6 km päässä Düsseldorfista.
  Osoite: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf, Deutschland
  Puhelin: +49 211 4210
  Autovuokraamot Düsseldorfin lentokentällä

  Köln/Bonn Airport (CGN)
  Sijaitsee noin 55 km päässä Düsseldorfista.
  Osoite: Kennedystraße, 51147 Köln, Deutschland
  Puhelin: +49 2203 404001
  Autovuokraamot Kölnin lentokentällä

  Julkinen liikenne

  Autonvuokraus Düsseldorfissa tarjoaa oivat mahdollisuudet, mutta jos haluat tutkia kaupunkia enemmän julkisilla kulkuvälineillä, löydät alla joitakin tietoja kaupungin julkisesta liikenteestä.

  Bussit
  Bussi on helpoin tapa päästä haluamaasi kohteeseen ja Düsseldorfissa on 92 eri bussilinjaa. Lentokentälle pääset kätevästi bussilinjoilla SB51, 721, 760 ja 896.

  Junat
  Taajamajunat (S-Bahn) kulkevat Düsseldorfin pääasemalta, Hauptbahnhof, ja vie sinut Düsseldorfin eri kaupunginosiin. Deutsche Bahn tarjoaa 300 eri junayhteyttä päivittäin Düsseldorfista Saksan muihin kaupunkeihin ja kohteisiin Euroopassa. Asemalta lähtee myös yöjunia, CityNightLine. DB Autozug on juna, johon voit otaa mukaan autosi ja matkustaa Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Itävallassa.

  Raitiovaunut
  Kaupungissa löytyy yhteensä 11 eri raitiovanulinjaa.

  Metro
  Metrolla (U-Bahn) pääsee kaikkiin suosittuihin turistikohteisiin ja kaupungissa on yhteensä 7 linjaa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Düsseldorf