Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  SAKSAN AUTOBAHN KIERTOMATKA

  Moottoritiellä Kölnistä Berliiniin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  1000 km moottoriteiden kiertomatka: Kölnistä Berliiniin

  On olemassa syy, miksi saksalaisten suunnittelemat autot ovat halutuimmat maailmassa - ne nimittäin on suunniteltu optimaaliselle ajokokemukselle. Tämä on loogista, kun ajattelee Saksan tieverkostoa, Autobahn.

  Ajo autobahnoilla on todella viileä kokemus monille auton harrastajille, joten olemme koonneet tämän vaikuttavan oppaan vain kiertomatkalle autobahnoja pitkin. Tämä ajo-opas vie sinut Pohjois-Saksan ehdottominen huippukohteiden läpi.

  Kauniilla kiertomatkoilla, kuten satumaareitti (Märchen Straße), romanttinen reitti ja Saksan alppireitti, tiet Saksassa tarjoavat kilometri kilometrin jälkeen korkealaatuisia teitä läpi joitakin maailman kauneimmista paikoista. Mutta mikään ei voita 1000 km pitkää reittiä Kölnistä Berliiniin. Pysähtyy Düsseldorfissa, Münsterissä, Bremenissä, Hampurissa ja joissakin muissa kohteissa, joka tekee tästä kiertomatkasta Saksassa unohtumattoman. Sitä paitsi voit nauttia kaupungeista ja kohteista, mutta ajokokemus on myös yhtä kaunis!

  Tämä matka alkaa Kölnistä ja alueella on kolme lentokenttää, joihin voit saapua - Düsseldorfin, Frankfurt am Mainin ja Köln/Bonnin lentokentälle. Jos valitset Düsseldorfin tai Frankfurtin, voit noutaa vuokra-auton lentokentältä, mutta molemmille lentokentille on suora kuljetus kantakaupunkiin, jossa voit yleensä vuokrata auton halvemmalla.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Köln - Düsseldorf 44.4 km 43 minuuttia
  Düsseldorf - Münster 143.9 km 2 tuntia 5 minuuttia
  Münster - Osnabrück 58.3 km 52 minuuttia
  Osnabrück - Bremen 120.7 km 1 tunti 16 minuuttia
  Bremen - Hampuri 122.5 km 1 tunti 22 minuuttia
  Hampuri - Rostock 183.5 km 1 tunti 48 minuuttia
  Rostock - Potsdam 228.5 km 2 tuntia 18 minuuttia
  Potsdam - Berliini 35.2 km 44 minuuttia
  Yhteensä: 937 km 11 tuntia 8 minuuttia

  Päivä 1: Köln

  Kiertomatka Köln, Saksa Kiertomatka Köln, Saksa

  Köln on Saksan neljänneksi suurin kaupunki ja suurin kaupunki Rheinlandin alueella. Kun valitset autonvuokrauksen Kölnissä Saksassa, huomaat nopeasti kaupungin pulssin ja elämän. Tulet tuntemaan ystävällinen sävyn, joka sisältää kaupungin väestön, sekä vaikuttavan taiteen. Tämän seurauksena varmasti haluat jäädä ainakin koko päiväksi kylpemään kaupungin ilmapiirissä.

  Tekemistä:

  Suunnittele hieman aikaa kiertomatkalle Kölnissä ja muutamaia vierailuja kaupungin monissa museoissa, kuten esimerkiksi Kolumba, Ludwigmuset, Schnütgenmuseet, Kölnin kaupunginmuseo ja Käthe Kollwitz museo. Jokainen niistä on ikimuistoinen kokemus ja esittelee joitakin Saksan tärkeimmistä näyttelyistä, taidetta ja veistoksia.

  Mukavalle lounaalle voit suunnitella vierailua kaupungin Alter Markt kauppatorille. Täällä voit sammuttaa janosi paikallisella oluella, sekä aidolla saksalaisella ruoalla. Kun olet täynnä, voit jatkaa matkaa Kölnin historialliselle alueelle. Kaupungin katedraali on yksi maailman hienoimpia esimerkkejä gotiikan arkitehtuurista, kun taas roomalainen basilika St. Gereon on yhtä vaikuttava. Köln on kirjaimellisesti täynnä goottilaista arkkitehtuuria, joten ota mukaan kamera!

  Ruokailumahdollisuudet:

  Koska Köln on hyvin edistyksellinen kaupunki, sinun ei pitäisi yllättyä kaupungin monista mahdollisuuksista urheilu- ja yöelämään. Koko kaupungissa on kymmeniä ravintoloita, baareja, pubeja ja klubeja, joten on helppo löytää jotain viihdykettä kaikille. Esimerkiksi jos haluat pysyä Kölnin nuorison perässä, sinun pitäisi käydä Heising & Adelmannissa. Jos mieluummin haluat viettää iltaa klassisessa ja aidossa Brauhausissa, jossa voi kokeilla hyvää kaupungin Kölsch-panimon olutta, suuntaa Päffgeniin. Oletko enemmän kiinnostunut todella maalaismaisesta ja kotitekoisesta ruosta oikealla saksalaisella valmistuksella? Suunnittele siinä tapauksessa illalista Früh am Domissa!

  Majoitus:

  Köln tarjoaa myös hyvät majoitustilat - muista vain varata hyvissä ajoin. Yksi hotelli sijaitsee Wasserturmissa, joka oli kerran Euroopan korkein vesitorni, nyt se on yksi kaikkein ylellisimmistä hotelleista Rheinlandissa. Vuosien varrella 11-kerroksinen rakennus oli merkittävien Hollywood tähtien, muotialan tuntijoiden ja muiden kuuluisien ihmisten majoituspaikka. Jos haluat jotain enemmän maanläheistä, voit sen sijaan valita nostalgisen Hotel im Kupferkesselin tai perheyrittäjän Das Kleine Stapelhauschenin.


  Seuraava pysäkki: 43 minuuttia


  Päivä 2: Düsseldorf

  Kiertomatka Düsseldorf, Saksa Kiertomatka Düsseldorf, Saksa

  Raskaan päivän jälkeen Kölnissä ja hyvien yöunien jälkeen sinua odottaa 44 minuuttia pitkä kiertomatka Düsseldorfiin pitkin A57-moottoritietä, kunnes saavut pohjoisen Rehnin pääkaupunkiin. Tästä tyylikkäästä kaupungista tuhoutui 80% toisen maailmansodan aikana, mutta se rakennettiin uudelleen. Mitä voit nähdä nyt, on hämmästyttävä kopio kaupungin vanhasta sielusta. Jopa jotkut kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä on huolellisesti uudistettu. Uudelleen rakentamisen jälkeen Düsseldorfista on kehittynyt yksi Saksan rikkaimmista kaupungeista ja voit nauttia upeasta luonnosta koko kaupungin ympärillä.

  Tekemistä:

  Kuten arvata saattoi, Düsseldorf on ostosparatiisi, ainakin varakkaille. Kauppakeskuksissa ja pieniä kauppoja ja Reinin kävelykadulta löydät kaikkea turkiksista, koruihin ja paljon muuta. Jos sen sijaan olet kiinnostunut perinteisistä nähtävyyksistä, älä missaa Heinrich-Heine-instituuttia, Kunstammlug Nordrhein-Wesfalen (taidemuseo), Neanderthal museota ja paljon muuta.

  Kun aurinko laskee, voit vierailla vanhassakaupungissa. Tämän kaupunginosan paikalliset tuntevat "maailman pisimpänä baarina". Yli 300 ravintolaa ja baaria sijaitsee pitkin kapeita kujia. Sinulla on loputtomasti mahdollisuuksia valita erilaisten ruokien ja juomien välillä.

  Majoitus:

  Oletko ajatellut, missä viettää yö ja pysähtyä autonvuokrauksella Düsseldorfissa? Sinulla on useita vaihtoehtoja. Kaupungin suosituin hotelli on kieltämättä Breidenbacher Hof, mutta varaudu, sinun on maksettava hotellin korkeasta teknologiasta ja ylellisyydestä. Edullisempia, mutta yhtä mukavia majoitusvaihtoehtoja ovat Hotel Orangerie ja Carathotel Dusseldorf.


   

  Seuraava pysäkki: 2 tuntia 5 minuuttia


  Päivä 3: Münster ja Osnabrück

  Kiertomatka Münster, Saksa Kiertomatka Münster, Saksa

  Istu autoon ja aloita matkasi kolmas päivä. A1 moottoritiellä voit nauttia miellyttävästä ajosta täydellisellä tienpinnalla. 50 minuutin jälkeen saavut kiertomatkalla Münsteriin. Vaikka kaupunki on yksi Saksan vähemmän tunnetuista, se on hieno paikka vierailla sen rikkaan historian ansiosta, joka ulottuu 1200 vuotta ajassa taaksepäin. Kaupungilla on myös monia opiskelijoita ja paljon charmia. Kaupunki on yksi 13 Saksan kaupungeista, jotka on sisällytetty "Saksan historiallisiin kohokohtiin".

  Tekemistä Münsterissä:

  Plussana on se, että pienessä kaupungissa kaikki nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Suosituimmat kaupungin nähtävyyksistä ovat Münsterin St Paulin katedraali (tähtitieteellinen kello), Prinzipalmarkt (ostosalue), Pyhän Lambertin Mühlenhof (ulkoilmamuseo, luonnonhistorian museo, historian museo ja planetaario) ja Altwetterzoo. On olemassa myös useita vaikuttavia museoita ja kohteita kaupungissa, jossa voi nähdä klassista nykytaidetta ja historiaa ja paljon muuta. On jopa museo nimeltään lepramuseo!

  Ruokailumahdollisuudet:

  Jos selaat kaupungin ravintolaosiota kaupunkioppaassa (Munster Geht Aus), huomaat, että ravintolat ovat jakautuneet yli 30 luokkaan. Joten löydät jotain jokaiseen makuun!

  Tee kuten paikalliset tekevät ja osta hot dog yhdestä kaupungin tyypillisistä pikaruokapaikoista - Kaikki makkarakioskit sijaitsevat hajallaan kaupungissa. Pienen välipalan jälkeen olet valmis istumaan autoon uudelleen ja viemään autonvuokrauksesi Münsteristä A1 moottoritielle. Alle tunnissa saavut kiertomatkalle Osnabrückiin. Saapuessaan Ala-Saksin kaupunkiin tunnet heti sen nuoruuden luonteen. Tämä johtuu suuresta opiskelijamäärästä paikallisessa yliopistossa. Kaupunki ei ole kovin suuri ja voit helposti tutka sitä jalkaisin tai polkupyörällä. Jotkut kaupungin alueet ovat sallittu vain jalankulkijoille (kuten lähellä keskustaa). Joten huomioi vähän paikallisia sääntöjä, niin et päädy vaikeuksiin.

  Tekemistä Osnabrückissa:

  Kuten monet muut Saksan kaupungeista, myös Osnabrückissa on monia museoita. Mainittakoon esimerkiksi Felix Nussbaum Haus, teollisen kulttuurin museo ja Osnabrückin kulttuurihistorian museo. Lisää seuraavat kohteet listallesi: St. Peters katedraali, Osnabrückin linna, Osnabrückin eläintarha ja kaupungintalo - näin olet varma, että näet parhaimmat kohteet kaupungissa.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Kun tulee aika syödä, voit valita useita ravintoloita. Pääset syömään nopeasti ja halvalla, voit pysähtyä yhdelle monista kebap-mestoista, joita on saatavilla ympäri kaupunkia. Tai ehkä haluat hemmotella itseäsi hieman? La Vien pitäisi tehdä makuhermoista onnellisia. Jos haluat hyvän kokoisen aterian halvemmalla, niin sinulla on kymmeniä paikkoja, joista valita, kuten Ex Culina, Balu tai The Bottled. Vahvalla opiskelijaluonteella Osnabrückin kaupungissa pärjäät hyvin englannin kielellä. Voit ainakin kysyä paikallisilta neuvoa, missä syödä. He opastavat turvallisesti oikeaan suuntaan.


   

  Seuraava pysäkki: 52 minuuttia


  Päivä 4: Bremen ja Hampuri

  Kiertomatka Bremen, Saksa Kiertomatka Bremen, Saksa

  Neljäntenä päivänä saavutamme 1000 km pituisella kiertomatkalla Bremenin. Matka kestää noin 1 tunnin ja 10 minuuttia A1 moottoritien kautta. Tämä reitti on yksi kauneimmista matkan aikana. Alue on klassinen satumaareitillä ja autonvuokraus Bremenissä on täydellinen tapa tutustua alueeseen. Täällä ajat läpi salaperäisiä laaksoja todella dramaattisilla ja upeilla vuorilla taustalla. Juuri siellä, missä sitä ympäröi paksu metsä. Jokaisen kurvin takana kauniit näkymät houkuttelevat matkaajaa.

  Tekemistä Bremenissä:

  Myönnät varmasti, että Bremen kuuluu yhteen Saksan kauneimmista kaupungeista. Marktplatzin aukiolta portaat vievät St. Petrin katedraalille, joka on 900-vuotias goottilainen katedraali. Myöhemmin voit suunnata Roselius-Haus talolle ja nähdä hienoja taideteoksia Saksan ja Hollannin taiteilijoilta.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Iltapäivällä kauniiden nähtävyyksien ja rakennuksien keskellä, pysäköi ja rentoutudu jonkin aikaa runsaiden ranskalaisten ruokien kanssa trendikkäässä Gras Hoff Bistrossa, tai miksi et valitse yhtä monista perinteisistä saksalaisista ravintoloista. Ratskeller on suosikki, etenkin paikallisten keskuudessa. Se todella sijaitsee kellarissa, mutta älä anna sen estää sinua - ravintola on yksi suosituimmista ja yksi vanhimmista ravintolan kopioista vanhassa raatihuoneessa.

  Tekemistä Hampurissa:

  Hyvän aterian jälkeen olet enemmän kuin valmis jatkamaan 15-minuuttia pitkälle matkalle Bremenistä kiertomatkalle Hampuriin. Paikalliset kutsuvat Hampuria usein "maailman portiksi" ja on pullollaan ravintoloita, hotelleja, kauppoja, baareja ja jopa bordelleja. Mutta yksi parhaista tavoista tutustua kaupungin elämään on käynti historiallisella rannalla. Mukulakivikadut ja kapeat kujat vievät takaisin menneseen aikaan.

  Seuraavaksi vieraile kaupungin mielenkiintoisimmassa taidemuseossa. Hampurin taidehalli ja Deichtorhallen ovat monien mielestä kaksi suurinta taidekeskusta koko maassa. Jos haluat shoppailla yhden päivän Hampurissa, sinua hemmotellaan monilla valinnoilla - kaupungissa on olemassa monia ketjumyymälöitä. Jos haluat saada tehdyksi parhaat ostokset kaupungissa, sinun pitäisi varmasti käydä kolmessa kohteessa: Mönckebergstrasse, Altona ja Schanzenviertelin. Älä unohda vierailla ostosalueella vaikuttavan ostoskadun takana, Jungfernstieg.

  Majoitus:

  Hampurissa hotellit vaihtelevat halvoista aina viiden tähden hotelleihin asti. Missä haluat yöpyä ja kuinka paljon rahaa kulutat yösijaasi on siis täysin sinun päätettävissä. Vanhassa kaupungissa - Altstadt - on kaikkein eniten majoitusvaihtoehtoja, Motel One Am Michael on yksi edullisimmista tällä alueella, kun taas Park Hyatt Hamburg sijaitsee ylemmässä hintaluokassa. Jos haluat hotellin, joka on lähempänä Reeperbahnin yöelämää, voit valita Empire Riverside hotellin tai Boston hotellin, mikä tekee matkasta kotiin yön jälkeen kaupungissa nopeampaa.


   

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 22 minuuttia


  Päivä 5: Rostock ja Potsdam

  Kiertomatka Rostock ja Potsdam, Saksa Kiertomatka Rostock ja Potsdam, Saksa

  Tekemistä Rostockissa:

  Viides päivä 1000 kilometrin kiertomatkaa alkaa 1 tunnin ja 50 minuuti autonvuokrauksella Hampurista A20 moottoritietä pitkin, kunnes voit aloittaa matkasi seuraavan etapin, kiertomatkan Rostockissa, lähellä Schleswig-Holstein-osavaltiota ja Itämeren rannikkoa. Tämä alue oli aiemmin yksi Itä-Saksan suurimmista telakoista ja aluksien rakentamisen sijanneista. Muista, jos käyt kaupungissa elokuussa, voit kokea vuoden suosituimman tapahtuman - Hanse Sail jahtikilpailu.

  Ollessasi vuokra-autolla Rostockissa, laivamuseo kannattaa sisällyttää matkareitille. Tässä museossa voi seurata kaupungin merenkulun historiaan Hansa-aikana. Zoological Garden on toinen suosittu nähtävyys, ja täältä voit vaeltaa Pohjois-Saksan suurimman kokoelman eksoottisia eläimiä, erityisesti lintujen kesken. Jos haluat kävellä ostoskaduilla, suuntaa jalankulkualueelle Kröpeliner Strasse-kadun ympärillä.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Lounaaksi voit kokeilla aitoa saksalaista ruokaa Peter Keller ravintolassa, tai jos oleskelet kaupungin satamassa, saatat haluta sen sijaan keittoja? Sitten voit syödä Kogge-ravintolassa.

  Koska seuraavaksi on vuorossa kiertomatka Potsdamissa, kahden ja puolen tunnin päässä, sinun kannattaa hypätä autoon heti lounaan jälkeen. Potsdam on vain 30 minuuttia Berliinistä, mutta kaupungin barokkiarkkitehtuurin on hyvä syy tehdä pieni pysähdys tässä kaupungissa.

  Tekemistä Potsdamissa:

  Potsdamissa voit vaeltaa pitkin vanhoja mukulakivikatuja, kun katselet joitakin mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Brandenburgin portista, Dampfmaschinehausista aina Heilandskirche Sacrowiin asti - Potsdam tarjoaa monia suuria kuvausmahdollisuuksia. Et halua jättää välistä vierailua Sanssoucin linnassa. Tämä kaunis linna oli aikoinaan kesäasunto Preussin kuuluisalle kuningakaalle - Fredrik II Suuri.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Potsdamissa on yllättävän suuri valikoima ravintoloita, joissa useimmissa on joko ranskalaista tai perinteistä preussilaista ruokaa. Jos haluat syödä ranskalaista ruokaa, voit vierailla ravintoloissa Juliette Maison Charlotte tai Ma Cuisine. Tai miksi et kokeilisi Café Heiderin, ravintola Fioren tai Speckers Landhausin presussilaista ruokaa. Kaupungissa on myös vilkas yöelämä ja Hans-Otto-teatterin ympärillä tapahtuu juhlimista aamuun saakka. Club Charlotte on myös yksi Potsdamin kuumin menomesta. Jos sen sijaan haluat hieman rennompaa ilmapiiriä, jotta voit olla huoletta - Potsdamissa on paljon mukavia baareja ja pubeja, joissa voit nauttia lähiruokaa ja maukasta paikallista olutta.

  Majoitus Potsdam:

  Pysäköi vuokra-autosi Potsdamissa ja viimeiseksi yöksi Saksassa sinulla on laaja valikoima hotelleja. Potsdam Hostel kaupungin keskustassa tarjoaa edullisimman yöpymisen. Mutta koska tämä on monien nuorten suosima hostelli, mahdollisuus rentoutumiseen ei ole kovin korkealla. Perinteisempää majoitusta varten, voit varata huoneen Haus Katharinassa, hostellissa tai Gästehaus Urbanissa, vain muutamia mainitakseni.


   

  Seuraava pysäkki: 2 tuntia 18 minuuttia


  Päivä 6: Berliini

  Kiertomatka Berliini, Saksa Kiertomatka Berliini, Saksa

  Berliini on viimeinen määränpääsi ja saavut sinne 40 minuutissa A115 tien kautta kiertomatkalla Berliinissä. Koska Berliini on yksi maailman suosituimmista kaupungeista, kannattaa varata täällä koko päivä. Vaihtoehtoisesti voit laajentaa lomaasi yhdellä tai kahdella päivällä.

  Tekemistä:

  Matka Berliiniin sisältää oikeastaan kaiken - ostoksia, arkkitehtuuria, museoita, yöelämää, viihdettä ja paljon muuta. Jotkut Berliinin suurimmista nähtävyyksistä ovat Brandenburgin portti, Reichstag, East Side Gallery ja kulttuurifoorumi, kaupungin monet museot, galleriat ja konserttisali Berliner Philharmoniker.

  Parhaat ostosmahdollisuudet löydät kaupungin keskustasta, Friedrichstrasse ja "Shopping Mile" Kurfuerstendamm. Shopping Mile on maailmankuulu tavaratalo Länsi-Berliinissä. Jos haluat käydä enemmän boheemilla ostosalueella, Kreuzbergin ja Neuköllnin ympärillä löydät taatusti jotain monissa kirpputoreissa ja vintage-myymälöissä.

  Jos sinulla on aikaa, haluamme esitellä sinulle parhaimpia kulttuuritapahtumia Berliinissä. Berliinin filharmonikot on yksi maailman tunnetuimmista kamariorkestereista. Jos satut vierailemaan Berliinissä tiistaina, voit nauttia vapaasta konsertista klo 13.00. Jos matkustat Berliiniin elokuun lopussa ja syyskuussa, voit osallistua Berliner Festspiele- tapahtumaan, joka on vuotuinen festivaali. Koska Berliiniä on usein pidetty yhtenä maailman kulttuuripääkaupungesita, voit kokea Berliinin taidetta ja kulttuuria moilla tavoilla.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Berliinin kaupungissa on tarjolla myös runsaasti ravintoloita. Täältä löydät perinteisistä saksalaista ruokaa paikallisesti ja orgaanisesti tuotettuna ja suuria määriä kansainvälisiä ravintoloita ympäri maailmaa. Berliinin ravintoloissa valinta sekä mielenkiintoisuus kehittyy jatkuvasti. Jos sinulla on mahdollisuus ja tilaisuus, suuntaa yhteen Berliinin monista päivällisseuroista (Supper Club). Jotain, mikä ehkä miellyttää sinua, on Berliinin viime vuosina tunnetuksi tullut "kahvilakulttuuri". Kaikkialla kaupungissa löytyy pienimuotoisia kahviloita. Jos rakastat kahvia niin suosittelemme tätä todella.

  Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on nyt palauttaa autonvuokraus Berliinissä ja nousta lennolle kotiin yhdeltä Berliinin kahdesta lentokentästä: Berlin Schönefeld ja Tegel.


  1000 km kiertomatka Pohjois-Saksan halki: Hyvä suunnittelu takaa hyvän matkan

  Nyt kun sinulla on idea reitistä, voit aloittaa oman 1000 km pitkän kiertomatkan läpi Pohjois-Saksaa. Kuten mikä tahansa muu matkan suunnittelu, sinun täytyy aloittaa ajoissa, jos haluat saada kaiken irti matkasta. Varaa hotellit nyt, niin voit ottaa rauhallisesti kun saavut eri kohteisiin. Sama pätee autonvuokraukseen Saksassa - varaa ajoissa Auto Europelta. Takaamme sinulle tarvitsemasi auton kiertomatkalla Saksassa. Meidän matkavinkit ja meidän halpa autonvuokraus Saksassa takaa täydellisen kiertomatkan. Eeppinen kiertomatka Kölnistä Berliiniin.


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Saksassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Saksassa

  Alppien kiertomatka Biergarden kiertomatka Romanttinen reitti
  Satumaa-kiertomatka Viinireitti